Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 48 з 324 ПершаПерша ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6472, показано з 941 по 960.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 159

Типово

Цитата Допис від Катана Переглянути допис
    понравилось
    "Когда Яценюк приехал на Донбасс и предложил шахтерам вместе поработать над новой конституцией только моя искренняя луганская вежливость не позволила сказать ему, что он идиот. Если бы он приехал на Донбасс и предложил шахтерам вместе пойти и оторвать яйца Ефремову, это было бы правильное начало диалога с рабочими массами."
    А шо їм потрібно приглашение?

Звідки Ви
    Из детства.
    Дописів
    2 062

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Нє. Той регіон сьогодні, як на долоні. Бабусі відсіялися, залишилися бандюки і найманці. Люди сидять вдома, якщо не вдається вискочити на роботу і чекають приходу української влади.
    Это для нас он во всей красе "сверкает". А что восток сам о себе знает? Что "их не слышат" и "они всех кормят"?
    Это значит пока Янык был - все тип-топ. А Яныка в сад отправили - востоку плохо стало.. А кто ж они такие, тогда?
    (Под "они" здесь следует понимать крикливых и агрессивных олигофренов, а никак не всех подряд жителей восточной части страны.)

Дописів
    11 665

Типово

Цитата Допис від Sonishka 200 Переглянути допис
    что то ЖИР на своей странице объявил о начале четвертой мировой войны. https://www.facebook.com/Zhirinovskiy?fref=ts
    Этот рупор кремля вообщем говорит то, что потом происходит в реальности. Не весело. Собрались воевать с Нато на нашей территории.
    Ы -ыы..А когда была третья?

Дописів
    3 545

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    Я переживаю,чтобы мы не получили вторую чечню
    якобы кормят и задабривают,чтобы через край опять не полилось
    если уж и оставлять в составе Украины,то полное переформатирование региона
    Вот тех 17000 бездельников просеять на ПолиграфПолиграфовиче и нерадивых отправить восстанавливать регион. Депутатов, чинуш горсоветов пропустить через батальен "Донбасс" и Ляшка и тоже отправить работать, уже руками. Не будет у нас типа Чечни, нет предпосылок. Просто урки не поняли, что страна становиться другой, пора им перевоспитываться и становиться полноценными гражданами.
    Востаннє редагував PavelDnepr: 16.06.2014 о 21:56

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 159

Типово

Вже давали корідор. І шо? А вони як таракани лізуть знову і знову. Тільки знищити.

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Ще трошки про газове питання....

" Шановні френди! Прєдставітелі нової власті попросили мене підготовить рєчь для українського преставника в Стокгольмському арбітражу, де ми будемо розбираться з Росією по газу. Просили щоб було шось нестандартне, і шоб була якась ізюмінка. То оце написав тези, і виношу на ваш суд, може хто ще що посовітує…

Глубокоуважаємий суд! - Що собою, по-суті, являє природний газ (так само як і нафта)? Як вони образовувався?… Це вуглеводні… Тільки нафта високомолекулярна, а газ – низькомолекулярний (десь прімерно так, ну точно не знаю, бо хімія ніколи не належала до моїх любимих наук, як і для большинства нормальних людей)…

Багато-багато мільйонів років тому (можливо, ще навіть до того, як давні арії придумали сало) по землі ходили всякі дикі дінозаври, в небі літали веселі птеродактилі, а в морських глубинах обітали мегалодони та прочі зубасті падлюки. Учитуя той факт, що уровень жизні тоді був вкрай низьким і для достойного прожиточного мінімума тодішні власті нічого не предпрінімали… то ці дінозаври часто боліли і дохли… А ще можна добавить всякі природні катаклізми, тіпа якихсь нев’ібенних комет та інших паталогій всєлєнной… Я думаю, що були й якісь міжплеменні війни у цих паскуд. Ні Іосіф Флавій, ні Геродот, а тим більше Карамзін тоді ще не народилися, і не могли нам розказать, яка жестока та братоубійтсвенна була, напрімер, друга гражданська война між мегозаврами та протоцератопсами… Але я увєрєн що вони були, я мультік недавно бачив про льодніковий період…

Так от, до чого це я веду… На місті багатьох братських могил дінозаврів со временєм образувалася нєка субстанція, яка ще пізніше перетворилася на газ і нафту… І зовсім не удівітєльно, що цих братських могил було дуже багато саме на території современной Россіі, бо вона завжди славилася своїми могилами та братоубійствєнними конфліктами, це всім ізвєсно… А на території України дінозаври також жили, ну вмирали рідко. Бо у нас вже тоді був достаточно високий уровєнь медіцини, а также отсуствували войни. Бо українські дінозаври були гостинні, і не воювали поміж собою, а плели вінки з кульбаби, чи може з якогось дрєвнього папоротніка і співали пісні за червону калину… А вмирать од старості вони ходили на територію соврєменной Московії, щоб не портить настроєнія родичам і соплемінникам…

Так якого хрена, шановні народні засідателі, ми повинні платить якісь сумашедші гроші, за своїх собственних дохлих дінозаврів? На яких, так сказать, основаніях? Та й за чужих ми платить не можемо, бо даже не знаємо яка у цих тварюк була родословна, ідеологія і політичні взгляди… Я вже не кажу про те, що Росія, до її сорому, всігда питалась заробить на трупах, ну то хай буде на її совісті.

В общим ми щитаємо, що дінозаври, нехай і дохлі, нехай даже і у вигляді нафти та газу – це мірове достояніє чєловєчества, як, напрімер, Пізанська башня, собор святого Петра (не нашого, а того, що в Римі) чи доміно… Короче, я думаю, ясно, що нічого і нікому ми платить не собіраємся… Дякую за увагу"

https://m.facebook.com/vitalii.chepy...72115532833138
    прикольно )

Дописів
    5 332

Типово

Сегодня президент сказал, что к концу недели порешает, мирно фсё.

А тут этот эм... влез и удвоил срок.

ППЦ.

Дописів
    941

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    это к жиру вопрос. Они то в принципе только то и делают, что создают себе внешнего врага и воюют со всем миром.

Дописів
    17 745

Типово

Цитата Допис від Контакт51 Переглянути допис
    ...
    "Who let the dog out"?

Дописів
    35 019

Типово

Ох, какие правильные вопросы у Куликова мужик задал.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Организатор года 2011 Аватар для mr.Burns
    Звідки Ви
    Тутешній.
    Дописів
    23 792

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Вже давали корідор. І шо? А вони як таракани лізуть знову і знову. Тільки знищити.
    Треба бути останнім йолопом, щоби мати надію на те, що хтось з тих тварюк візьме та піде... Мене Порох&Co починають лякати...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 109

Типово

Инфа пока не проверенна. Наши продолжают закрывать границу. Взяли Должанскую. Наверно на очереди Изварино. Ближайшее будущее сепаров - котёл. И либо плен, либо смерть.
    "Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.

Дописів
    35 019
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Кэп Переглянути допис
    Это для нас он во всей красе "сверкает". А что восток сам о себе знает? Что "их не слышат" и "они всех кормят"?Это значит пока Янык был - все тип-топ. А Яныка в сад отправили - востоку плохо стало.. А кто ж они такие, тогда?
    Не розумієте суті проблеми. Під шумок бабусь і спічуваючих, при паралічі місцевої влади -батя кинув чи покинув іх, швиденько виповзла гопота, об'єдналася з найманцями. На цьому процес завершився, бо не було і немає суспільного запиту людей на катування, грабунок і стрілянину. Вже й горлопани від політики позакривали рота , бо Донбас почули і почали розказувати, як неньку любить.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    По новой рашистской риторике - это холодная война. Об этом хорошо говорил Илларионов в Вильнюсе.есть в интернете текст его спича.
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Дописів
    5 332

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    "Who let the dog out"?
    Пропустили одну букву и знак вопроса не там...

Правильно так в посте:

"Who let the dogs out ?"

Не обижаёте "Baha Men".

Дописів
    17 745

Типово

Я написала все правильно

Именно то, что нужно прочесть

Катана
    Guest

Типово

Цитата Допис від смысл жизни Переглянути допис
    Минутка поэзии :

Отстань, страна огромная,
    Иди к себе домой;
    Ты прёшь к нам силой тёмною,
    Проклятою ордой.

Нахально Крым оттяпала
    И смотришь на Донбасс;
    Луганск и Харьков лапала,
    Нацелилась на нас.

Мозги промыла тёмные
    Российских дураков,
    И наняла погромные
    Ватаги казаков.

Чеченцев банды дикие
    Творят здесь беспредел;
    Уйди страна великая -
    Неужто нету дел?

Уйми войска погромные,
    Российская страна;
    Отстать страна огромная,
    Иди скорее на ......

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Цитата Допис від Dlyk Переглянути допис
    Инфа пока не проверенна. Наши продолжают закрывать границу. Взяли Должанскую. Наверно на очереди Изварино. Ближайшее будущее сепаров - котёл. И либо плен, либо смерть.
    мнение эксперта военного услышал - россия стягивает десантников к своей границе для заслона/фильтрации/разоружения сброда вооруженого, который в ближайшее время повалит в рашу из Украины...
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Сторінка 48 з 324 ПершаПерша ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті