| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
ведущий СМИ РФ реально занервничал ибо не ожидал
про крымский филиал напомнить?
кгб всегда работала только на себя.
это была единственная структура, которая имела для себя страну...
в случаях с остальными разведками - страны имею спецслужбы.
вот об этом нужно просто всегда помнить.
покойный Черновил не даст соврать
я живу в Украине, мне насрать кто такой Мутко
МЗС України направило РФ ноту через викрадення на Донеччині дітей-сиріт
"12 червня невідомими озброєними особами, представниками так званої “ДНР”, було викрадено групи з 28 громадян України, у тому числі 25 дітей-сиріт та вихованців дитячих будинків сімейного типу, які направлялися на оздоровлення до Дніпропетровської області.
Зловмисники під загрозою зброї змусили водія змінити напрямок руху та у супроводі озброєних людей скерували вказаний транспортний засіб разом із пасажирами до Луганської області на КПП “Должанський”.
Згодом у ДонОДА повідомили, що сніжнянських дітей виявили на кордоні з Росією.
В Офісі Уповноваженого Президента України з прав дитини розцінили захоплення дітей як міжнародне викрадення дітей та незаконне їх переміщення за кордон.
http://espreso.tv/news/2014/06/12/mz...ni_ditey_syrit
путин видимо совсем страх потерял...
Шины новые и БУ в ассортименте. Секретки (болты/ гайки) для авто. ДО/ШИповка шин. о66-73о-92-22 viber/ о67-734-74-84
і що ми дійсно зробимо ?
за таких обставин потрібно всій дипслужбі (чи кому) вжезвертатися з вимогою до міжнародних судів, швидко скликати міжнародні ради.
а вони себе поводять наче "ми звикли до такого"...
хіба можна виправдовувати всі дивні вчинки та реакції "нової хвилі" у владі тим, що ще недостатньо часу минуло.
мое мнение. я там раньше писала почему.
удивило
http://itar-tass.com/politika/1253879МОСКВА, 12 июня. /Корр.ИТАР-ТАСС Вероника Романенкова/. Москва не считает, что на Украину пора вводить миротворческие силы
"О миротворческих силах мы речь не ведем. Не считаем, что дело дошло до такой точки", - сказал глава МИД РФ Сергей Лавров журналистам. Он полагает, что пока у президента Украина Петра Порошенко сохраняется кредит доверия, его нужно использовать.
"Все в руках украинских сторон. Мы знаем, что ополченцы на юго-востоке готовы к прекращению огня, но первый шаг, по всем правилам, должны сделать киевские власти после того, как прошла инаугурация Петра Порошенко", - заявил Лавров.
ополченцы все-таки)
а искала что путин обещал проверить своих погранцов чтобы не пропускали..
Шины новые и БУ в ассортименте. Секретки (болты/ гайки) для авто. ДО/ШИповка шин. о66-73о-92-22 viber/ о67-734-74-84
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks