| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У Росії будуть допитувати біженців з України у справі проти української армії
сучье племя!Як повідомили УНІАН в управлінні СКР по Брянській області, «в СКР створено спеціалізоване управління з розслідування злочинів міжнародного характеру проти мирних громадян, скоєних на території України. До роботи спецуправління залучені всі слідчі підрозділи СКР, на територію яких прибувають біженці з України. Брянським слідчим доручено допитати біженців, які перебувають в даний час на території області. За наявності підстав вони будуть визнані потерпілими по кримінальній справі», - йдеться в повідомленні.
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
пишут, что Путин с Порошенко договорились,
я не считаю это договоренностью, опять будет врать и обманывать.
http://gazeta.ua/ru/articles/politic...i-ognya/562576
дело не в том, будет путин обманывать или нет, в данном конкретном случае.
а в том, что:
1) они не договорились ни о чем пока
2) Путин не может не признать легитимности Порошенко.Офис Олланд утверждает, что "мужчины пожали руки и договорились провести в ближайшие дни переговоры о прекращении огня между украинскими силовиками и пророссийскими сепаратистами на Востоке Украины".
Сбили наш Ан 30 над Славянском. Пилоты вроде успели выпрыгнуть
славянск
Мне тоже пять минут назад позвонили, сказали что АН-30 сбит...Ополченцы сбили самолёт, летающий над городом, упал за городом, пилот жив, видно было парашютиста.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks