Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 271 з 325 ПершаПерша ... 171221261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281321 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6491, показано з 5 401 по 5 420.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Цитата Допис від _Jane_ Переглянути допис
    ггг все згідно піраміди совкоу: базові потреби + стабільність
    Как пела группа Телевизор: "Стабильность - это смерть или счастье?" Барзыкин (с).
    Homo homini lupus est
    Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.

Дописів
    4 827

Типово

Цитата Допис від PavelDnepr Переглянути допис
    Средняя всех безопасников задержала...
    А шо... хорошая тетка.) на батьку похожа....

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Цитата Допис від WeddS Переглянути допис
    Сегодня рашн комми написали в новостях шо (дословно) "Началась война! Самолеты Нацгвардии нарушили границу России!". и написали, шо эти самолеты им какой-то приграничный кацапский хутор разбомбили...

врать, так по-крупному
    А чего Нацгвардии, а не Правого сектора?
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Дописів
    4 827

Типово

Хутор Репиховатій стерто с лица Земли самолетами ПС....

(из комментариев: "Кошмар...готовятся к 22 июня...")

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Не могу, не запостить:
    http://vsviti.com.ua/2014/06/40-fakt...-banderivtsiv/
    Адольф Гітлер був Провідником Берлінського Крайового Проводу ОУН, бандерівці розмножувались укусами, а дивізій “Галичина” насправді було п’ять – “Галичина”, “Вільна Галичина”, “Мертва Галичина” і “Вільна від москалів Галичина”. Ці та інші факти про бандерівців, які викликають у нас посмішку, на росіян наводять жах та паніку

1. Бандерівців видумав німецький Генштаб. Із вдячності німцям та із ненависті до Росії, росіян і всього русского бандерівці видумали Адольфа Гітлера.

2. Перші бронежилети появились у Радянському Союзі і прикривали тіло лише ззаду. Бо бандерівці завжди стріляли в спину.

3. На Західній Україні радянські військові пересувались парами, зв`язуючись спина до спини. Це заважало ходити, але страхувало від бандерівців, які завжди стріляли в спину.

4. Бандерівців фінансували німці. Мельниківців теж фінансували німці, але через інший банк. Для відмивання бабла.

5. Бандерівці ніколи не воювали з німцями. На жаль, німці часто про це забували і воювали з бандерівцями. При цьому вони не повертались до бандерівців спинами, і відбувалась страшна різня.

6. Бандерівців активно підтримували сіоністи – люті вороги СРСР. Вони навіть прислали їм із Палестини два єврейські медичні батальйони.

7. Бандері настільки не давала спокою слава Гітлера, що він написав книгу “Моє визвольне змагання”, де сформулював “остаточне вирішення польского питання” у “хрестовому поході на Волинь”.

8. Кажуть, що Бандера сидів у польському концтаборі. Це неправда. Поляки просто охороняли його від агентів НКВД, бо ненавиділи Росію.

9. Кажуть, що Бандера сидів у німецькому концтаборі. Це неправда. Він лікував хвору підшлункову у режимному санаторії СС.

10. Бандерівці завжди люто нападали на пацифікаційні команди поляків і вирізали всіх ущент. Хто не знає, пацифікації – це акції польських пацифістів по встановленню дружби з іншими народами тогочасної Польщі.

11. Бандерівці завжди діяли у лісах, а на відкриті простори виходили тільки вночі. Вони боялися сонячного світла.

12. На Західній Україні діяли загони НКВД, замасковані під бандерівців. Але їх швидко розкривали: у енкаведистів руки були по лікоть в крові, а у справжніх бандерівців – по плечі.

13. Бандеру, як і Бабая, насправді видумали москалі для того, щоб лякати ним дітей. Діти настільки в нього повірили, що вони матеріалізувались. Тільки Бабай носив галіфе, мав вуса і курив люльку.

14. Бандерівці під страхом смерті заставляли гуцулів масово виготовляти карпатські килими, які далі відправлялись Гітлеру. Із усіх килимів він найбільше любив гризти саме карпатські.

15. Поляки насправді настільки любили волиняків, що почали масово надавати їм медичну допомогу і проводити обстеження. З массового взяття аналізів крові з безіменних пальців селян почалась Волинська різня. Тупі бандерівці і досі стверджують, що її розпочали поляки.

16. Бандера був не просто карликом із великою головою і червоними очима. Він був цирковим ліліпутом із Літаючого Цирку Ріхтгоффена.

17. Бандера не був українцем. Він був іспанцем. Але старанно це приховував.

18. Шухевич не був українцем. Він був одеським євреєм, і справжнє його прізвище – Шухерович. Саме він підтримував зв”язки бандерівців із сіоністами.

19. Адольф Гітлер був Провідником Берлінського Крайового Проводу ОУН.

20. Бандерівці розмножувались укусами. Людина, покусана бандерівцем, нічим не виявляла себе до повного місяця; тоді виходила надвір, казала “свій, до свого, по своє” і перекидалась бандерівцем в кожусі і з обрізом.

21. Таким-сяким порятунком від укусу бандерівця був тільки один варіант – укус чекіста. Люди, укушені чекістами, ставали стукачами. Уночі вони виходили в ліс і стукали по ¬дереву морзянкою. Укушені бандерівцями стукачі просто умирали, і це давало підстави Православній Церкві(МП) їх відспівувати.

22. Бандерівські історики стверджують, що в УПА були навіть танк і літак. Це правда. Бандерівці взагалі любили красти все, що погано лежить.

23. Уніформу для УПА розробив Г’юґо Босс по особистій вказівці Розенберга.

24. Свій головний убір бандерівці називали “мазепинкою”. Цим вони підкреслювали свою ненависть до Росії, росіян і взагалі усього русского.

25. Бандерівці не користувались власними іменами, а тільки псевдонімами. Ця кримінальна традиція легко пояснюється: усі бандерівці були злочинцями.

26. Бандерівці люто ненавиділи і жахливо вбивали польських професорів і радянських учительок. Войовниче бидло завжди агресивно ставиться до освіти.

27. Найжахливішим винаходом бандерівців була так звана “Просвіта” – агітаційно-пропагандистські гуртки сектантського типу, що задурманювали населення і прививали їм ненависть до Росії, росіян і усього русского. Саме для їхньої діяльності бандерівці придумали НЛП, 25-й кадр, інфразвук, п’ятихвилинки ненависті і греко-католицьку церкву.

28. Бандеру називали “провідником”, бо до війни він ходив по електричках і перевіряв пасажирські квитки. Ось такий тупий був гумор у бандерівців.

29. Заступником Шухевича був американський шпигун Волтер Кук, нащадок того самого кровожерного пірата Джеймса Кука.

30. Бандерівці люто заздрили Гітлеру, бо у того було багато зручних бункерів. Тому вони рили собі бридкі вогкі землянки, у яких кишіли черви і миші. Бо бандерівці ніколи нічого не могли зробити належним чином.

31. Найлютіші і найкровожерніші бандерівці записувались у дивізію СС “Галичина”. У ній служило бандерівців більше, ніж усіх інших разом взятих народів СРСР у німців.

32. Насправді бандерівських дивізій було п”ять: “Галичина”, “Вільна Галичина”, “Мертва Галичина”, “Гітлерова Галичина” і “Вільна від москалів Галичина”. Саме тому бандерівці умудрились одночасно звірствувати в різних куточках світу.

33. Червоно-чорний прапор бандерівці розшифровували як “кров москаля на вкраїнській землиці”.

34. Символом бандерівців був тризуб. Неодмінним атрибутом всіх зборів бандерівців були поставлені вертикально вила-трійчата, на яких корчився живий росіянин.

35. По особистій вказівці Шпеєра бандерівцям постачали найсучаснішу німецьку зброю. З цього приводу Гіммлер зі Шпеєром посварився: внаслідок таких дій війська СС озброювались всяким дрантям тридцятирічної давнини.

36. Ісконно русскую “трьохлінійку” бандерівці називали “шестилінійкою”. Річ у тім, що пробивні характеристики зброї бандерівці визначали наступним чином: ставили у шеренгу десять росіян і стріляли в них одною кулею. “шестилінійка” пробивала наскрізь шість росіян. А StG.44 називали “дев”ятилінійкою”. Здогадайтесь, чому.

37. Бандерівці настільки ненавиділи все русскоє, що навіть повигадували якісь недолугі військові звання – “ройовий”, “кущовий”, “пасічний”, “хутірний”, “провідник”. Заступник “провідника” називався “напівпровідником”. А Гітлера бандерівці називали “Надпровідником”.

38. Для посвячення у бандерівці кандидат повинен був привселюдно вбити і розчленувати росіянина. І випити його кров. Кажуть, що Гітлера посвячували тридцять два рази. За його власними проханнями.

39. Бандерівці настільки ненавиділи Росію, росіян і все русскоє, що носили “вишиванки” – перешиті ісконно русскіє косоворотки.

40. Якби бандерівців не було, їх слід було би вигадати.
    Homo homini lupus est
    Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.

Дописів
    3 545

Типово

О... Героям Слава!

цитата:

"из фб

По Маринівці:
    0 16.00 прикордонники зайняли кругову оборону та вступили в бій.
    В результаті бойових дій знищено 1 «Камаз» та важкий кулемет «Утьос», живу силу терористів..
    В районі 18.00 СУ-27 наніс 2 комплексних авіаударів по позиціях бойовиків.
    Зведений загін 25 аеромобільної бригади ЗСУ (11 бмд) та мотоманевреної групи ДПСУ (бтр, брдм) зразу після авіаудару з маршу вступил в бій.

Знищено 3 вантажівки в тому числі одну з боєприпасами, пошкоджено 1 БТР, захоплено крупнокаліберний кулемет «Утьос» з боєприпасами. Величезні втрати в живій силі противника. Частина бойовиків в паниці вдалася до втечі на россійську територію.

Але (УВАГА) російськими прикордонниками вони були блоковани, роззброені та затримані. (САМ У ШОЦІ)

Поранені 5 нашіх. По домовленості з російськими прикордонниками організовано їх евакуацію через російський пункт пропуску (ЗНОВУ У ШОЦІ).

Знищення уцілилих та розсіяних бойовиків триває....

Апдейт от Alex Kovalevskiy Из интересного: 32 пограничника, вышедших с Должанского не перешли на сторону РФ, как писала русопресса. Они вышли на территорию РФ, русские погранцы спросили: вы к нам? Те ответили, не, уходим севернее, сейчас покинем территорию (начальники отделов ДПСУ и ПС ФСБ РФ знают естественно друг друга). Русские спросили - помощь нужна? Их фельдшер перевязал наших раненых, сухпая и медикаментов накинули, наши двинулись через русскую территорию на Алексеевку, благополучно прибыли. На Мариновке, действительно русские погранцы разооружили, упаковали в автобусы и увезли в глубь территории бежавших боевиков (там в основном был севкавказ), опять на своей территории помогли нашим раненым, и дали их вывести через РФ на ППр южнее, на Успенку, которая под контролем. Что это было - не знаю. Сам в шоке...." (с)

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від Dlyk Переглянути допис
    Та тю на вас danet !!! )) Выж така жиночка, а тут такой дурости поверили! О жителях Зап. Украины что рассказывали?! Теперь наша очередь быть страшилкой для россиян и жителей крайнего востока Украины. Переживём, уговорим, объясним, и ПОБЕДИМ!!! Да о нас легенды есть! И мифы. Один "дьявольский" Беня чего стоит! А его "правосеки Коломойского"?
    блин,да я с родственницей из Луганска пообщалась,мы её в нашей киевской квартире с дитем поселили,сбежали после взрыва,она мне ,дура,оттуда про американских солдат, с ними воюющих, вещала.и про хунту и про "правосеков" и про российские пенсии. так это писюха(пардон) 23 -х лет от роду. а про старшее поколение вообще молчу. их там много таких. и вонять они будут ещё ооочень долго. а статья просто на мои мысли легла.
    но мы все равно победим!)))
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Дописів
    4 827

Типово

Цитата Допис від danet Переглянути допис
    блин,да я с родственницей из Луганска пообщалась,мы её в нашей киевской квартире с дитем поселили,сбежали после взрыва,она мне ,дура,оттуда про американских солдат, с ними воюющих, вещала.и про хунту и про "правосеков" и про российские пенсии. так это писюха(пардон) 23 -х лет от роду. а про старшее поколение вообще молчу. их там много таких. и вонять они будут ещё ооочень долго. а статья просто на мои мысли легла.
    в РФ вся вата в это верит.

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

хорошо дунули)))
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Дописів
    5 307

Типово

Я вот что подумал. Россия пускала слух что к 9-мая войска вторгнутся в украину, чтобы повторить великую победу над фашистами. Нужно пользоваться имиджем созданым рос СМИ. И таки рассказывать как мы 22-го июня вторгнемся в россию.

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Цитата Допис від PavelDnepr Переглянути допис
    Але (УВАГА) російськими прикордонниками вони були блоковани, роззброені та затримані. (САМ У ШОЦІ)

Поранені 5 нашіх. По домовленості з російськими прикордонниками організовано їх евакуацію через російський пункт пропуску (ЗНОВУ У ШОЦІ).

Апдейт от Alex Kovalevskiy Из интересного: 32 пограничника, вышедших с Должанского не перешли на сторону РФ, как писала русопресса. Они вышли на территорию РФ, русские погранцы спросили: вы к нам? Те ответили, не, уходим севернее, сейчас покинем территорию (начальники отделов ДПСУ и ПС ФСБ РФ знают естественно друг друга). Русские спросили - помощь нужна? Их фельдшер перевязал наших раненых, сухпая и медикаментов накинули, наши двинулись через русскую территорию на Алексеевку, благополучно прибыли. На Мариновке, действительно русские погранцы разооружили, упаковали в автобусы и увезли в глубь территории бежавших боевиков (там в основном был севкавказ), опять на своей территории помогли нашим раненым, и дали их вывести через РФ на ППр южнее, на Успенку, которая под контролем. Что это было - не знаю. Сам в шоке...." (с)
    Ой-ой, я переживаю за российских пограничников. Эти чудесные ребята серьезно подставились. Боюсь, что завтра их арестует ФСБ, и их участь будет незавидна. Надеюсь, что они смогут в случае опасности найти убежище и помощь на украинской территории.
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Дописів
    4 827

Типово

И на сон грядущий...

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  330x220_943223.jpg
Переглядів: 176
Розмір:  26,9 КБ
ID:	1492936 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  xRqUYNm.jpg
Переглядів: 194
Розмір:  94,7 КБ
ID:	1492937

тело слева Ангела Меркель. в 20 лет она увлекалась Нудизмом....

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Цитата Допис від Harald Переглянути допис
    Ой-ой, я переживаю за российских пограничников. Эти чудесные ребята серьезно подставились. Боюсь, что завтра их арестует ФСБ, и их участь будет незавидна. Надеюсь, что они смогут в случае опасности найти убежище и помощь на украинской территории.
    Ветерани чеченської війни готові виступити на захист України
    http://www.ukrinform.ua/ukr/news/vet...raiini_1945050
    Військові із досвідом бойових дій у Чечні та на Близькому Сході виступають проти російського імперіалізму та пропонують свою підтримку Україні.
    Про це заявила в ефірі ШустерLive представник громадсько-політичного європейського руху «Вільний Кавказ» Аміра Абуєва, повідомляє кореспондент Укрінформу.
    «По всьому світу багато людей, які готові і хочуть воювати проти російського імперіалізму, тобто готові підтримати Україну в формі миротворчого батальйону», - сказала Абуєва.
    Вона додала, що серед бажаючих стати на захист України є члени руху «Вільний Кавказ». За її словами, це люди, які пройшли бойові дії, дістали поранення під час чеченської війни та виїхали за кордон, а також громадяни Туреччини, країн Європи.
    Активістка громадсько-політичного руху також вказала на кількість військових волонтерів, які заявляють про негайну готовність вступитися за територіальну цілісність України: «За моїми даними, є близько тисячі осіб, які готові виїхати хоч завтра».
    «Вони хочуть стати на захист України у складі миротворчого батальйону. Але, на жаль, в Україні немає такого закону, про іноземні батальйони. Хотілося б, щоб це питання було вирішене", - сказала вона.
    Homo homini lupus est

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 109

Типово

Цитата Допис від danet Переглянути допис
    А шо делать?! Как Львовом не пугали, львовяне "заставили" его полюбить! Своей культурой, необычностью, любовью к своему городу, гостеприимством. Теперь очередь Днепропетровска, "учить" "восточных братьев". Думаю сможем.
    "Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.

Звідки Ви
    Львов-Днепропетровск
    Дописів
    16 782

Типово

Ох, я просто не знаю даже, где и какое клеймо ставить на героях. Три месяца упыри рассейские мучили нас, границы поправ. А тут вон оно как. Оказывается, все это время доблестные погранцы рук не покладали. )))

Дописів
    4 827

Типово

+100 Если єто правда

Катана
    Guest

Типово

Цитата Допис від Hex Переглянути допис
    Я вот что подумал. Россия пускала слух что ....
    выглядит как "пукала дух"
    да вобщем-то, к этому явлению именно так наши соотечественники и относятся.

Звідки Ви
    Львов-Днепропетровск
    Дописів
    16 782

Типово

И на сон грядущий...

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  330x220_943223.jpg
Переглядів: 176
Розмір:  26,9 КБ
ID:	1492936 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  xRqUYNm.jpg
Переглядів: 194
Розмір:  94,7 КБ
ID:	1492937

тело слева Ангела Меркель. в 20 лет она увлекалась Нудизмом....
    Баян.
    Рваный 100 раз.
    Но она лучше выглядит, чем ветхий стерх на героических фото )))))

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

что там Филатов, писал еще че-нить про правый сектор?

Сторінка 271 з 325 ПершаПерша ... 171221261262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281321 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті