| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я не бачила документа, але.
Підстави, на яких АТП підвищили вартість проїзду, це здорожчання ПММ, запчастин для обслуговування авто і збільшення мінімальної зарплати. Зі своїми вимогами та розрахунками керівники АТП звертаються до відповідної ради, а вже її фахові комітети розглядають обґрунтованість вимог і приймають рішення, яке затверджує виконавчий комітет або рада.
Скажемо відверто: тариф завищений, це знають всі. Але завищений він від початку - від самих тендерів на право перевезення. Тоді встановили граничний тарифі і зараз вже його переглядають відповідно до здорожчання ПММ тощо. Тобто я до чого: власне Коломойський тут винен найменше, його роль у формуванні тарифу мізерна. Але під час наступного тендеру варто слідкувати і виставляти певні вимоги. А перед тим - прослідкувати, аби в раді знову не зібралась транспортна мафія, яка вбиває електротранспорт і має неабиякий зиск з маршруточного свавілля...
Справедливості заради, оголошення з'явились раніше, ніж 1 числа. Не пам'ятаю вже якою саме маршруткою їхала ще 24 числа в Метро, так оголошення вже висіло.
Я, конечно, извиняюсь, но то, что вы написали сначала, и то, как теперь пытаетесь объяснить - две большие разницы.
По второй части: привыкнув к тому, что тут постят иногда материалы антимайдановцев, выразилась не по отношению к вам лично, а по отношению к тем, кто мог настолько исказить смысл сказанного Порошенко.
Надеюсь, теперь все все поняли. Миру мир.
Кстати, обратила внимание, что и Порошенко, и Путин - Весы, и оба - мастера спорта по дзюдо. Совпадения)
Я не буду проще. И не надо ко мне тянуться!
Всё, перерыв закончился. Пошла работать.
Кстати, в субботу в Преображенском соборе будет молитва на 10.00 - сильная, за деток.
О Рамзанчике и его папе недавно почитала подробно, до сих пор в шоке от этого оборотня, который на первой чеченской войне русских убивал, а теперь, как ни в чем не бывало, "душой за всё русское болеет". В голове не укладывается, что Путин за руку с ним здоровается, деньгами осыпает и награждает...Неужели, так боится чеченцев...
Я не буду проще. И не надо ко мне тянуться!
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks