| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Обама: Україна не повинна жертвувати суверенітетом заради добрих відносин з Росією
Петя популист?За словами американського президента, новообраний український президент висловив зацікавленість у нормалізації стосунків із Росією. Однак у той же час він сказав, що суверенітет України не може стати жертвою для досягнення цієї мети. «Я повністю його в цьому підтримую», - сказав Барак Обама.
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
Свое "восхищение" создателю шедевра можно еще вот так вот высказать... Вообще, после этого цикла "монологов" тоже глубоко разочарована в нем... творчество можно оценивать по -разному, но личная позиция и способ ее выражения просто ошеломили. Достойный ответ на монолог Михалкова "Русские не придут", присоединяюсь к словам Спивака.
https://www.facebook.com/bryhynets?ref=ts&fref=ts читайте оргинал, написано не более часа назад.
Сенченко вчера тоже ночью говорил, что все ок, ситуация под контролем, поддержка с воздуха оказывается, наземная не нужна.
Україна і РФ домовилися, що не будуть вирішувати газове питання в Стокгольмському суді - Міллер
вот что бы это значило?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks