| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Богомолець Ольга Вадимівна
Бойко Юрій Анатолійович
Гриненко Андрій Валерійович
Гриценко Анатолій Степанович
Добкін Михайло Маркович
Клименко Олександр Іванович
Коновалюк Валерій Ілліч
Кузьмін Ренат Равелійович
Куйбіда Василь Степанович
Ляшко Олег Валерійович
Маломуж Микола Григорович
Порошенко Петро Олексійович
Рабінович Вадим Зіновійович
Саранов Володимир Георгійович
Симоненко Петро Миколайович
Тимошенко Юлія Володимирівна
Тігіпко Сергій Леонідович
Тягнибок Олег Ярославович
Цушко Василь Петрович
Шкіряк Зорян Несторович
Ярош Дмитро Анатолійович
Зіпсував бюлетень
Мене не було у списках виборців!
Був в складі комісії на іншому участку та не зміг голосувати на своєму
Не ходив голосувати
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Як відомо, напередодні виборів президента Порошенку пропонували зустрітися зі своєю головною суперницею – Юлією Тимошенко – на дебатах. Але він відмовився.да он в дебатах даже с необстрелянной Богомолец, цуциком выглядел бы...
увы ...ни на собачьи...ни петушиные ... ни кандидатские так и не сподобился....только нарцисстические с зеркалом:- свет мой зеркальце...я ль на свете...?"Я не беру участь в комерційних проплачених шоу, а в усіх дебатах я обов'язково брав і буду брати участь. Не треба їх проплачувати, і не треба їх так організовувати. Я не хочу зараз влаштовувати собачі бої в умовах, коли Україна на війні… Але коли країна воює, політикам не варто влаштовувати собачі бої. Політикам треба триматися разом", - заявив Порошенко.
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
я ж тебе уже говорил. тут разделение очень сильно зависит от места в пищевой цепочке. ну и от места рождения. и от мировоззрения общего. вата тут делится на 2 части.
1) типичные совко-имперцы неудовлетворенные жизнью и надрачивающие на Путина и Рашку
2) колерованные жидо-совки 60+ с ЗУ которые последний раз на родине были еще при СССР и уверяющие всех вокруг что каждый украинец= антисемит
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Востаннє редагував Subolg: 01.06.2014 о 20:53
Про сабочачі бої вам подобається більше)))
Зрозуміло)))
Я бачу, що порошкові ніяк не заспокояться щодо ЮВТ)) гарні партнери овочевому війську)))
Ви вже переможці, звикайте, що питань до вас та вашого кандидата/нашого президента буде з кожним днем більше і більше, та й питання будуть менш і менш лагідними))
Зі. Я не переймався завдавати запитання щодо овоча в якого була завжди позиція, а тут мені відмовляють в праві завдавати питання щодо діяльності навіть не президента, який по брови в коньюктурі)))
а куда подевался тов днипро? зп уже не платят?((
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks