| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Богомолець Ольга Вадимівна
Бойко Юрій Анатолійович
Гриненко Андрій Валерійович
Гриценко Анатолій Степанович
Добкін Михайло Маркович
Клименко Олександр Іванович
Коновалюк Валерій Ілліч
Кузьмін Ренат Равелійович
Куйбіда Василь Степанович
Ляшко Олег Валерійович
Маломуж Микола Григорович
Порошенко Петро Олексійович
Рабінович Вадим Зіновійович
Саранов Володимир Георгійович
Симоненко Петро Миколайович
Тимошенко Юлія Володимирівна
Тігіпко Сергій Леонідович
Тягнибок Олег Ярославович
Цушко Василь Петрович
Шкіряк Зорян Несторович
Ярош Дмитро Анатолійович
Зіпсував бюлетень
Мене не було у списках виборців!
Був в складі комісії на іншому участку та не зміг голосувати на своєму
Не ходив голосувати
увы пока подюленыш продолжает заниматься пафосной показухой бессмысленной и беспощадной
Arsen Avakov
Принял решение о увольнении из органов МВД- за дескридитацию звания работника милиции, нарушения присяги в Волыньском ГАИ.
13 гаишников отказались выезжать в командировку на несение службы в зону АТО. Все 13 уволены.
Служить стране, это значит иметь мужество, а не только палочкой махать!
https://www.facebook.com/arsen.avakov.1?fref=nf
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Це все красиво виглядає, демократично. Але покажіть мені правовий механізм усунення від влади президента, який не виконав обіцянок або почав будувати країну під себе (як янукович), не виправдав очікувань виборців, зрадив, тощо ...?
(Про майдани не треба писати, цей спосіб я знаю - це зовсім не те. Майдани виникають за умов відсутності такого механізму і це дуже небезпечний, радикальний спосіб, що призводить до абсолютно непередбачуваних наслідків, от як зараз Крим, Лугандонія... (але вже іншого виходу не було, треба було цю ракову пухлину видаляти) - Дай Боже не довести країну до ще одного майдану. Але покажіть мені механізм!!!???)
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
только вот возникает вопрос. каким образом прокатив их на выборах преза и рады, вернуть их назад?
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...
Мы не предатели. Мы выполняем секретную миссию вхождения русского мира в ЕС с целью подрыва его изнутри. Владимир Владимирович Петров - Водкин.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks