Доброе утро Ира,хотела торт "тропиканка на субботу с клубничкой и еще с чем-то,1,8 кг это 95грн за кг?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Доброе утро Ира,хотела торт "тропиканка на субботу с клубничкой и еще с чем-то,1,8 кг это 95грн за кг?
Вихідні заброньовані за кілька тижнів. Зазвичай же святкують саме в вихідні дні.
Дуже рідко знімається бронь, тоді з'являється віконечко, але зазвичай я "сьогодні-на-завтра/післязавтра" не можу прийняти
Хіба якщо позиції спільні з вже замовленими. А торт, самі розумієте, страва індивідуальна![]()
Добрый день, Ирчик.
я вспомнила о вашей щуке и захотела ее без всякого повода. В жизни всегда должно быть место прекрасному.
постараюсь в тему заглядывать, но буду благодарна, если вы в личку стукнете, когда возобновите их приготовление.
если забудете — ничего страшного.
спасибо.![]()
Иришг,огромное спасибо! С вашими вкусняшками праздник получился отличный)) Все наелись...ой,объелись)))
пысы:коробки не успела кинуть в машину( вы на Северный там не планируете с доставкой к кому-то?))
Обувь детская Бартек,Экоби http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=146844
Мама Никиты, Савелия и Алики)))
Ирочка,спасибо огромное за смаколики))) все как всегда вкусно и красиво! Правда,я опять перестаралась с количеством едыдо сих пор доедаем))
Ирочка! Большое спасибо за фуршет! Все как обычно безукоризненно и очень вкусно! Бронирую 23июля и 11 августа.
Добрый вечер, приймите заказик на 07.06.:
1. Кошики з пармезану з салатом з слабосоленої сьомги, вершкового сиру та овочів 7 грн. - 11 шт.;
2. Виноград в бринзі та фісташках 6,5 грн. - 10 шт.;
3. Крокет з сюрпризом 6,5 грн. - 11шт.;
4. Половинка рулета з шинкою з сиром 3,5 грн. - 12 шт.;
5. Рулети з салату 3,5 шт. - 12 шт.;
6. Млинці-торбочки з м'ясом 7 грн. - 11 шт.;
7. Міні-млинці з червоною рибою 4 грн. - 11 шт. ;
8. Гріночки з рибним паштетом 5 грн. - 11 шт.;
9. Під горілочку 3,5 грн. - 12 шт.;
10. Воловани з грибами 5,5 грн. - 11 грн.;
Заберу около 12 , за 15-20 мин. наберу. Спасибо.
Добрый день,если можно хотела заказа сделать на 09.06.2014 если не занято?
А якби ще й щука!
Приємно, що посмакувало і добре, що вистачило, а Вам не довелося в спекотну погоду ще два дні готувати) Все було свіжісіньке, тому можна без хвилювань їсти кілька днів.
Звертайтесь!
На здоров'ячко!
Все було таке мінідуже в одному стилі і симпатично!
Броні записала!
Добре! Записала, дякую!
Вибачте, у нас 9 числа сімейна подія. Не найурочистіша, але необхіднаБуду зайнята.
Що ж ми з вами ніяк не зістикуємосьМені аж незручно вже, що відмовляю вкотре
Це не Ви на електронку писали про 9?
Обувь детская Бартек,Экоби http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=146844
Мама Никиты, Савелия и Алики)))
Ира, добрый вечер. Хотим на 14 июня на утро 11.00 фуршетик не очень большой заказать. Возможно?
Ирчик, приват ))
я только вспомнила, что бронировала небольшой фуршет на 13.06, а с меню не определилась.
Сегодня-завтра напишу - так не поздно будет?)
Меню на 14.06 (11.00):
1.Крокет з сюрпризом (6,5грн) - 10шт
2.Рулети з шинки з овочами (7,5грн) - 10шт
3.Еклери з сиром (5,5грн) - 10шт
4.Рулети з млинцiв з червоною рибою (7грн)-10шт
5.Порційні печінкові тортики (8грн)-10шт
6.Наполеон” сирно-грибний (150грн) - 1кг
7.Наполеон сладкий -70грн
8.Рулет з курки “Яскравий” (90грн\кг)
Ирочка, нам нужна будет еще и доставка на Байкальскую. Фуршет на 85-летие моей бабушки, но меня в городе не будет, поэтому с доставкой
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks