| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добрый день, Ирочка. Скажите, возможно ли у вас заказать тортики на понедельник (26 мая)?
Ірочка, дякую Вам за фуршет, все було як завжди на висоті!І чоловіку окреме дякую за доставку! Не знаю, щоб я без Вас робила
на 29/05 визначились з меню. це свято в чоловіка, отже вибирав він сам на свій смак
“Під горілочку” -12 шт.
Рулети з салату- 10 шт.
Канапе з лосося з огірком -10 шт.
Канапка гостра -12 шт.
Черрі з беконом - 10 шт.
Кулька з ніжного курячого паштету в обсипці з горіха з їстівною шпажкою -12 шт.
Салат в тарталетках - кальмари, м’ясо кріля, картопля, яйце - 10 шт.
Лазанья - 1,5 кг
Еклери З сирковим кремом (курага) 1 кг
І якщо буде можливість, можна зробити напівфабрикати?
Вареники З сиром солодкі 50 - 1,5 кг
Пельмені Яловичина + свинина/ смажена цибуля, зелень 70 - 1,5 кг
Чоловік забере сам десь о 17.30
Олю, дякую за замовлення і відгук і ще раз перепрошую за затримку. Було різне, але щоб серед біла дня на понад 1,5 години вимкнули електрику - це вперше. А у мене еклери щойно посаджені в електродуховкуЛедь не посивіла))
Дуже рада, що не підвела і все встигли, хоча й в останню мить)
Приготую на 29 фуршет, по напівфабрикатах - не впевненаБуду намагатись.
Іро, затримка була не критична, гості трошки теж запізнились...Та й взагалі, у всіх бувають форс-мажори, я дуже спокійно до цього відношусьЦе ж не на поїзд запізнілись
А еклери вийшли чудові, дуже вони дітям подобаються )))
напівфабрикати ми можемо забрати і в інший день, якщо не встигнете.
Ира добрый день. Подскажите на 31.05. можно заказать четыре вида канапе и шпажек на 30человек? Спасибо.
А на вечер 30.05. тоже не получится?
Ирочка,привет,а можно мне общую сумму к оплате! Спасибо!
Обувь детская Бартек,Экоби http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=146844
Мама Никиты, Савелия и Алики)))
Мариночко, вибачте. Сьогоднішнє замовлення закінчила, сідаю за підрахунки
20 хв.
1468lubov, ні, вибачте. По-перше у мене на 31 великий обсяг, будуть зайняті холодильники і руки. А по-друге в таку спеку я намагаюсь не готувати заздалегідь. І не ризикну віддати вам замовлення напередодні в кожному разі. Прошу поставитись із розумінням.
Ирчик, измените пожалуйста в моем заказе кол-во котлет по-киевски на 13 шт, боюсь не хватит
Остальное без изменений.
Обувь детская Бартек,Экоби http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=146844
Мама Никиты, Савелия и Алики)))
Мои кружевные украшения фриволите
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=312406
Шановні клієнти!
На жаль тим, хто замовляв щук фаршированих, не зможу приготувати їх
Зараз офіційно рибу не ловлять. Браконьєрські - дорогі, ненадійні, та й не беру я в них.
Заморожених теж не готую
Прошу вибачення.
По решті замовлень - без проблем.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks