| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Богомолець Ольга Вадимівна
Бойко Юрій Анатолійович
Гриненко Андрій Валерійович
Гриценко Анатолій Степанович
Добкін Михайло Маркович
Клименко Олександр Іванович
Коновалюк Валерій Ілліч
Кузьмін Ренат Равелійович
Куйбіда Василь Степанович
Ляшко Олег Валерійович
Маломуж Микола Григорович
Порошенко Петро Олексійович
Рабінович Вадим Зіновійович
Саранов Володимир Георгійович
Симоненко Петро Миколайович
Тимошенко Юлія Володимирівна
Тігіпко Сергій Леонідович
Тягнибок Олег Ярославович
Цушко Василь Петрович
Шкіряк Зорян Несторович
Ярош Дмитро Анатолійович
Зіпсував бюлетень
Мене не було у списках виборців!
Був в складі комісії на іншому участку та не зміг голосувати на своєму
Не ходив голосувати
как как, долго и очень информативно, будут каждый день сообщать что вот вот нам Крым вернут и наступит у нас рай на земле сразу после этого. Экономика просто взлетит до небес от этого факта и нам сразу простят все долги.
А если честно ,то это будет спекулятивное дело на ближайшие 5 лет, чтобы на след. президенстких выборах опять пообещать вернуть Крым, но уже окончательно и безповоротно, потому что другие изменения за эти 5 лет вряди ли будут
не розумію математику майбутнього часу)
активність береться від внесений до списку http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v0370359-14
«Сьогодні в Донецькій області працювали 552 виборчі дільниці зі списковою чисельністю виборців 645 166. На голосування прийшли 100 812 осіб, що становило 15,63 відсотка від кількості людей, внесених до списків виборців», – йдеться в повідомленні.На закордонних виборчих дільницях з 317,4 тис. українців, внесених до списків для голосування, отримали бюлетені 37,5 тис. співвітчизників, сказав Андрій Магера.
За його словами, це дані 72-х ділянок з 114 дільниць.
Найбільша явка на виборах зафіксована в Неаполі ( Італія ), де з 6 тис. українців проголосували 4,2 тис., Польщі ( з 4,6 тис. проголосували 3,1 тис.). Найнижча явка - у Ростові- на -Дону, де до списків внесено майже 10 тис. виборців, а проголосували 31 особа.
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
...чо-то я проголодалси .... обычно позжее жрать хочу ..... к дождю?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
"Крим ми повернемо. Це питання недовгого часу", - сказала Тимошенко під час інтерв'ю на телепередачі Шустер.LIVE.
http://www.unian.ua/politics/899320-...erne-krim.html
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks