| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ТЕХОСМОТР.Турстраховка.Зелена карта.т.0688552258.Скидкаэлектр.Полис.ОСАГО.
зона с.ру сообщает что в Луганде введено военное положение, кто-то видел новости на наших ресурсах?
На Луганщині вже 4 години поспіль триває бій між підрозділами Нацгвардії та бойовиками так званої ‘ЛНР’ в районі мосту біля села Новодружівка, є поранені. Про це повідомили у головному управлінні МВС Луганщини.
На Луганщині також терористи вночі здійснили низку спроб прорватися через державний кордон України, внаслідок атак за участю снайперів є поранені й контужені прикордонники. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.
‘Прикордонники відбили три атаки на свій підрозділ та змусили нападників відступити. Проте навколо відділу прикордонної служби продовжують зосереджуватися снайпери. Під час бою із застосуванням гранат прикордонники знищили дві вогневі точки, з яких працювали снайпери. Також вони пошкодили дорожній каток, яким нападники пробили ворота на територію ВПС’, - інформує відомство.
http://hromadske.tv/society/bilya-no...l-trivaye-bii/
Російська гімнастка та депутат Держдуми Аліна Кабаєва заявила, що поважає Володимира Путіна й боїться відлякати своє жіноче щастя.
Спортсменка, яку останні роки записують в коханки російського президента, продовжує запевняти, що це не правда. Більше того, каже, що такі чутки їй неприємні.
Про це Аліна розповіла в інтерв'ю "Собеседнику".
"Ці чутки створюються насамперед для підняття рейтингу газет і журналів. Напевно, нічого іншого ці ЗМІ, щоб їх читали, вигадати не могли. Мені, чесно кажучи, це неприємно, як будь-якій жінці. Хоча я і розумію, що це складова мого сьогоднішнього публічного статусу. Іноді можна посміятися над тим, що викладають в Інтернеті - над усіма цими карикатурами, відеороликами, - але не більше", - заявила Кабаєва.
Водночас Аліна не приховує, що жіночка вона не самотня.
"Слава Богу, в моєму житті є кохання. Це велике щастя", - зізналася вона.
"У всіх мають бути свої маленькі секрети, у мене вони теж є. Я щаслива в тому, що мене оточує кохання. Але занадто радіти теж не можна, щоб не злякати своє щастя", - додала спортсменка.
Кабаєва продовжує наполягати, що дітей в неї немає. Хоча у ЗМІ вже давно ширяться чутки, що депутатка встигла народити від Путіна сина й доньку.
"Як будь-яка жінка, я дуже хочу мати дітей. І мрію про це і сподіваюся, що так воно і буде. Але поки у мене дітей немає", - резюмувала вона.
Що ж до Путіна, то Аліна залюбки хвалить його як політика й не приховує свою підтримку його дій:
"Комусь президент подобається, комусь ні - це нормально. Але незаперечний факт, що Путіна сьогодні підтримує абсолютна більшість населення Росії. Люди бачать, які хороші зміни відбуваються в країні, як міцніє її голос на міжнародній арені. У нас спорт дуже сильно піднявся, Олімпіада пройшла шикарно".
Не дивно, що Кабаєва підтримує і анексію Криму. Як відомо, у мережі багато жартували з цього приводу, мовляв, Аліна попросила Путіна крем на восьме березня, а той не розчув.
"Десять років тому в разі, аналогічній ситуації з Кримом, навряд чи ми змогли б щось зробити. А зараз мені не соромно за свою країну", - зауважила депутатка.
"Я поважаю президента. Як і більшість росіян, я голосувала за нього, за його курс. Час показує, що ми зробили правильний вибір", - додала Аліна.
Нагадаємо, коли у 2008-му році один з московських журналістів написав про таємне заручення Путіна з гімнасткою. Видання, яке опублікувало новину, швиденько прикрили.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Похоже серьезная заваруха началась в лугандонии. Странно, что решили не дожидаться результатов выборов.
Отличие РФ от Хамаса в том, что Хамас после совершения теракта берет ответственность на себя.
фігасе Кабаєву розперло![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks