Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 62 з 163 ПершаПерша ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3246, показано з 1 221 по 1 240.

Тема: Выборы Президента Украины. СЬОГОДНІ НЕ МОЖНА ПИСАТИ, ЗА КОГО ГОЛОСУВАВ. ТІЛЬКИ ПІСЛЯ 20:00!

Дописів
    8 967

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ляшко это Гриценко по-моложе... без команды и без шансов...
    а у кого из них команда ?

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    А что за команда у Порошенко?
    +100

Удар..
    та да, команда сборная по боксу
    +нашаукраина, +много непоймишо

Цитата Допис від Юpa Переглянути допис
    аналогично... очень раздражает именно этот момент
    окончательно добило когда в пятницу на интере Луценко аж пеной исходил ,
    отличный показатель "команды" пороха - я его не лублу (мягко говоря)
    (для меня он перестал существовать после пьяного скандала в аэропорту в Германии будучи министром МВД,
    нормальный человек после такого подал бы в отставку на след.день,
    а этому не стыдно на людях появляться

Цитата Допис від Яплис Переглянути допис
    А как он это может реализовать, если
    ?
    я имела ввиду международные отношения ,
    все таки мировые политики - не его уровень , будем откровенны ,
    но как по мне Дещиця отлично справляется
    (опять же в первом приближении, глубоко не копала )

Дописів
    6 362

Типово

...касательно гриценки я разочаровался еще в бытность его министром при юще, поехало оно в рф на программу "к барьеру" соловьева...где на прямой вопрос "зачем украина собралась в нато" оно долго краснело, бледнело, но ничего вменяемого так и не сказало под хохот и улюлюканье россиян.
    ..нах мне такой министр обороны, который не способен обосновать смысл своей работы??? соответственно нах мне сейчас этот тупарь на должности преза??!

зы чекисты путлера этого кирзового дурачка как мальчишку разведут..не хуже, чем они развели йульку на газовую кабалу до 2019 года(!!!)
    В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Хто обирає не лише обличчя, має дивитись на команду. Достатньо сильно відлюстрована попередньою владою, команда зараз є лише в однієї кандидатки - ЮВТ. Крім того, я бачу реальні дії та законопроекти, що вкрай необхідні для розвитку держави саме з боку "Батьківщини" та "Свободи". Нажаль, "Удар", ПРасти та комуняки саботують найважливіші голосування.

Ну і за харизмою, цілеспрямованістю та напором ЮВТ дасть фору всім, в тому числі (вибачте прихильники, але це так) пану Ляшко.
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Спеціальний агент ФБР уперше розповідає про роль Юлії Тимошенко

Дописів
    6 105

Типово

Цитата Допис від Tropikanka Переглянути допис
    я имела ввиду международные отношения ,
    все таки мировые политики - не его уровень , будем откровенны ,
    но как по мне Дещиця отлично справляется
    (опять же в первом приближении, глубоко не копала )
    Вопрос остается в силе: как реализовать "а президент должен всем "соседям" сказать (как и было на его плакате в ФБ) :"Якщо ти хоч слово скажеш проти України - я тебе, бл....ь, знайду, заб"ю і закопаю" (ну может в более дипломатичной форме) при том, что еще и "мировые политики - не его уровень , будем откровенны"?
    Он все видит. Поэтому надо жить так, чтоб Ему было интересно за нами наблюдать

Дописів
    4 532

Типово

Цитата Допис від Sholohov Переглянути допис
    ...касательно гриценки я разочаровался еще в бытность его министром при юще, поехало оно в рф на программу "к барьеру" соловьева...где на прямой вопрос "зачем украина собралась в нато" оно долго краснело, бледнело, но ничего вменяемого так и не сказало под хохот и улюлюканье россиян.
    сейчас бы уже сказало

Дописів
    6 362

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис

Ну і за харизмою, цілеспрямованістю та напором ЮВТ дасть фору всім, в тому числі (вибачте прихильники, але це так) пану Ляшко.
    ...весь напор тьотки лишь в жажде власти и последующей раздачи постов приближенным....она уже себя показала, не решив ни одного вопроса, за которые хваталась на посту премьера, еще и в кабалу кремля страну загнала
    В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)

Дописів
    21 939

Типово

...весь напор тьотки лишь в жажде власти и последующей раздачи постов приближенным....она уже себя показала, не решив ни одного вопроса, за которые хваталась на посту премьера, еще и в кабалу кремля страну загнала
    оооо, идея голосуем за ЮВТ, пусть заведет нас в кабалу запада

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Не знаю про що ви пишете, але саме часи, коли Юля була прем’єр-міністром (обидва рази) для мене запам’ятались як найбільш приємні, спокійні, прогнозовані та стабільні. І якщо хтось скаже що це не так - не повірю ПРасам.
    Все що було після 2010 року - то є суцільний жах, що продовжується і сьогодні. Період 2004-2010 - золоті часи України, підприємництва та свободи. Це є найкращі роки за часів незалежності з 1991 року. Хто не згоден - той брехливий ПРас
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Не знаю про що ви пишете, але саме часи, коли Юля була прем’єр-міністром (обидва рази) для мене запам’ятались як найбільш приємні, спокійні, прогнозовані та стабільні. І якщо хтось скаже що це не так - не повірю ПРасам.
    Все що було після 2010 року - то є суцільний жах, що продовжується і сьогодні. Період 2004-2010 - золоті часи України, підприємництва та свободи.
    особливо 2008, коли долар в два раза виріс
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Шурік, в 2014 долар також виріс на 50% (як і в 2008 на 50% а не в 2 рази, не бреши!).
    Скажи чесно та відверто, ти дійсно вважаєш 2008 (особливо період січень-жовтень) поганим роком? Ну не повірю я тобі.

2014 - жах, 2008 нормальний рік був.

П.С. в 2008 не Юля гривню обвалила, а голова НацБанку Стельмах (москальська повія) разом з Ющером. Проти Юлі вони, бачиш, воювали виродки... Це абсолютно очевидна для мене диверсія проти власного народу - таке зробити з гривнею, коли була купа резервів та можливостей утримати гривню (були і чималі резерви Нацбанку, і в 2008 МВФ відкрив кредитну лінію на пару десятків мільярдів доларів). Підараси з Нацбанку у змові з іншими підарасами-банкірами та іншими причетними до влади розхитали курс та заробили ШАЛЕНІ бабки, залишивши решту населення рахувати збитки. Тюрма плаче по ним, і Юля їм цю аферу - впевнений - ще пригадає!
    Востаннє редагував dni.pro: 19.05.2014 о 13:06

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Спеціальний агент ФБР уперше розповідає про роль Юлії Тимошенко
    Слабак Сирожа))
    Уже в поисках гамна залез в события 20 летней давности, а все равно нихера не выходит))) жертва Лазаренко получилась))
    Зы. Особенно ярко впечатляют 20 млн$ Лазаренко отжатых у предпринимателей, на фоне Овощных 70 ярдов$ выдавленных из госбюджета.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Шурік, в 2014 долар також виріс на 50% (як і в 2008 на 50% а не в 2 рази, не бреши!).
    Скажи чесно та відверто, ти дійсно вважаєш 2008 (особливо період січень-жовтень) поганим роком? Ну не повірю я тобі.

2014 - жах, 2008 нормальний рік був.
    а я й не брешу.. .в серпні 2008 року я особисто продавав долар по 4,5 грн а в жовтні купував по 10 (ну не купував, платив гривнею по курсу, долар в мене не взяли)
    ЗІ я особисто вважаю що економічні проблеми які зараз отримала Україна закладені кабінетом міністрів під керівництвом Юлі Тимошенко в 2004-2005 роках завдяки занадто соціальним бюджетам та в 2010 році завдяки ціні на газ...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

особливо 2008, коли долар в два раза виріс
    Кому то очень сильно надо было сделать президентом не ЮВТ, ну и заодно в рынке экспорта металла удержаться.
    Сань ы конце концов, ты же не ТП.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

а я й не брешу.. .в серпні 2008 року я особисто продавав долар по 4,5 грн а в жовтні купував по 10 (ну не купував, платив гривнею по курсу, долар в мене не взяли)
    ЗІ я особисто вважаю що економічні проблеми які зараз отримала Україна закладені кабінетом міністрів під керівництвом Юлі Тимошенко в 2004-2005 роках завдяки занадто соціальним бюджетам та в 2010 році завдяки ціні на газ...
    Сань, а цена на газ коим то боком?
    А вброс в 2008м 6 ярдов грн (Юлина 1000) к 200м на руках , не могли подорвать курс на 70%

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Сань, а цена на газ коим то боком?
    А вброс в 2008м 6 ярдов грн (Юлина 1000) к 200м на руках , не могли подорвать курс на 70%
    ну цена на газ для нашей экономики как бы определяющая, мы очень зависимая страна от энергоресурсов, а газ еще и для химпромышленности нужен..

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Кому то очень сильно надо было сделать президентом не ЮВТ, ну и заодно в рынке экспорта металла удержаться.
    Сань ы конце концов, ты же не ТП.
    да какая разница... хоть дворник дядя Пэтя все обвалили.. Юля власть это ее обязанность держать курс нацвалюты... она не справилась.. .
    ЗЫ кстати серьезный обвал в 2014 году тоже произошел когда власть получила Батькивщына... а ведь можно было просто прекратить торги... этим методом пользуются очень многие, в том числе и в "цивилизованных" странах...

Дописів
    17 745

Типово

ну цена на газ для нашей экономики как бы определяющая, мы очень зависимая страна от энергоресурсов, а газ еще и для химпромышленности нужен..
    Причем Фирташ получал русский газ по своей схеме и по более низкой цене

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

да какая разница... хоть дворник дядя Пэтя все обвалили.. Юля власть это ее обязанность держать курс нацвалюты... она не справилась.. .
    ЗЫ кстати серьезный обвал в 2014 году тоже произошел когда власть получила Батькивщына... а ведь можно было просто прекратить торги... этим методом пользуются очень многие, в том числе и в "цивилизованных" странах...
    От ти дрімучий
    Почитай хто в державі відповідає за курс національної валюти, її стабільність та прогнозованість

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

І знов таки, чому? Може хтось з Фірташей - Ахметових в цьому винен, а не Юля, нє?

Сторінка 62 з 163 ПершаПерша ... 12525354555657585960616263646566676869707172112162 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті