Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 209 з 274 ПершаПерша ... 109159199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219259 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5471, показано з 4 161 по 4 180.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Банк "Росія" за місяць втратив третину всіх вкладів
    http://www.newsru.ua/finance/18may2014/bankrossia.html
    З'явилися перші результати санкцій США проти російських банків.

Обсяг депозитів фізосіб у банку "Росія" на 1 травня 2014 року становив 23,935 мільярда рублів, що на 35% нижче показника на 1 квітня.

Це випливає зі звітності ВАТ "АБ "Росія" за формою 101, розміщеній на сайті Банку Росії, пише Українська правда з посиланням на "Прайм".

Обсяг депозитів клієнтів-фізосіб у банку "Росія" на 1 квітня 2014 року становив 36,87 млрд рублів. Таким чином, за місяць клієнти вивели майже 13 млрд рублів.

АБ "Росія" опинився в списку санкцій США в кінці березня 2014 року в зв'язку з анексією Росією Криму. Накладення заборони для компаній США працювати з банком призвело до того, що міжнародні платіжні системи Visa і MasterCard закрили свої сервіси для клієнтів банку "Росія".

Клієнти цих організацій не можуть розплатитися карткою в магазині або провести міжнародні транзакції. Крім того, виявилися замороженими їх доларові рахунки, які розміщуються на коррахунках в США.

Відзначимо, США погрожують Росії масштабними санкціями за зрив виборів в Україні, що стосуватимуться російського газу і вугілля.
    Homo homini lupus est
    Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від Kenny Переглянути допис

http://www.odessit.ua/news/odessa/28...00-boycov.html
    и это в одессе с новым начальником мвд.
    "Они сидят и не высовываются, их никто не видит, но мы о них все знаем."

Дописів
    17 745

Типово

Пушилин сегодня в Донецке тоже призывал жителей записываться в армию террористов. У них чо, правда вояки закончились?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 401

Типово

Цитата Допис від Глаша Переглянути допис
    А мне даже жалко Контакта. За каждым его постом виден немой крик "Я самый умный! Я самый классный! Почему вы, гады, этого не видите?!!".
    Вот когда все уляжется, со всем разгребемся, то нужно помочь человеку. Я считаю.
    Фиксация пациента и галаперидол ударными дозами.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Цитата Допис від _Jane_ Переглянути допис
    фб
    "хорошие люди попросили написать заметку о будущем русской идеи.
    как выкрутиться, ума не приложу: нужно 8 000 знаков, а в слове "кирдык", их всего 6. пойду искать самый толстый словарь синонимов."
    Советую долго размышлять над историей и личностями - они это любят и ценят Главное в конце напомнить, кто есть Хуйло ))
    Homo homini lupus est
    Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 837

Типово

Цитата Допис від Горяшка Переглянути допис
    да я понимаю. просто вы впрягаетесь за ребёнка по непонятным темам для него. вот детям поговорить больше не о чем, только об эсэсовцах и политике?
    Меня ребенок попросил найти про СС Севастополя (вместе когда-то читали), спросила: "Зачем?", она показала контакт. У нее там "моя жизненная позиция". Я не впрягаюсь, я сказала, если смогу - помогу. Не нагнетайте!
    Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. (c)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Росія вимагає нейтралітету Молдови та особливого статусу Придністров’я
    http://zik.ua/ua/news/2014/05/18/ros...strovya_488964
    Москва запропонувала свій варіант Придністровського врегулювання: Молдова повинна зберегти закріплений Конституцією нейтралітет і укласти угоду про особливий статус Придністров’я.

З такою заявою виступив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Щодо Придністров’я ми чітко заявили, що виступаємо за врегулювання, поважаючи територіальну цілісність і суверенітет Молдови з тією умовою, що вона збереже закріплений у Конституції нейтралітет, і Кишинів з Тирасполем дійдуть згоди про особливий статус Придністров’я», – підкреслив Лавров.

Раніше офіційна влада Республіки Молдова неодноразово заявляла про готовність перейти до обговорення питання про політичний статус Придністров’я у складі єдиної молдавської держави. Проте влада невизнаного Придністровського регіону відмовляється від переговорів з цього питання.

Після анексії Росією Криму питання про відокремлення Придністров’я актуалізувалося.
    Ага, и ключ от квартиры, где деньги лежат?
    Homo homini lupus est

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 401

Типово

Цитата Допис від Контакт51 Переглянути допис
    Я считаю, перекрывать своим людям воду - это подлость.
    Это про Жириновского? И моментально подбежавшего с лопатой губернатора Смоленщины?
    Таки правы

Звідки Ви
    Победа 6
    Дописів
    18 585

Типово

Цитата Допис від Рула Переглянути допис
    Меня ребенок попросил найти про СС Севастополя (вместе когда-то читали), спросила: "Зачем?", она показала контакт. У нее там "моя жизненная позиция". Я не впрягаюсь, я сказала, если смогу - помогу. Не нагнетайте!
    Молодец ребенок! Сколько ей?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 401

Типово

Цитата Допис від Джанака Переглянути допис
    Товарищи, Контакт перетягивает одеяло на себя.
    Предлагаю игнорировать его посты!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Да отсюда все ярусские сбежали, настает скукота.
    Дайте хоть потроллить убогого

Дописів
    6 105

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    И при чем тут мой пост?
    При том, что увеличение денежных знаков на рынке происходит не только из-за печатания дополнительных бумажек, но и из-за именно "перемещения с места на место", т.е. изменения структуры валютных активов.
    Он все видит. Поэтому надо жить так, чтоб Ему было интересно за нами наблюдать

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 837

Типово

Цитата Допис від почти татарин Переглянути допис
    особенно обратите внимание на флаг и символику.
    флаг предателя власова - это сейчас российский флаг.
    георгиевская ленточка от туда же.
    что скажешь ?
    Сильно!!!! Малой понравилось. Будет аргументировать этим или нет - ей решать!
    Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. (c)

Пара года (Тортуга) 2012
    Любимец публики 2013
    Секс символ 2013
    Проза года 2013
    Флудер года 2013
    Дописів
    8 729

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Пушилин сегодня в Донецке тоже призывал жителей записываться в армию террористов. У них чо, правда вояки закончились?
    так дезертируют же.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 837

Типово

Цитата Допис від Cate Переглянути допис
    Молодец ребенок! Сколько ей?
    В конце лета будет 12. Говорит, устала обновлять "стену" (я в этом не очень разбираюсь, я не зарегестрирована). Постоянно удаляют патриотические песни (Ляпис "Грай", гимн в рок обработке, Ляпис "Я верю в Исуса Христа " и т.д.)

Дописів
    17 745

Типово

Цитата Допис від почти татарин Переглянути допис
    так дезертируют же.
    А что так? Ты же писал, что в Луганде и Донбассе все за Россию. Че дезертируют?

Звідки Ви
    Победа 6
    Дописів
    18 585

Типово

Цитата Допис від Рула Переглянути допис
    В конце лета будет 12. Говорит, устала обновлять "стену" (я в этом не очень разбираюсь, я не зарегестрирована). Постоянно удаляют патриотические песни (Ляпис "Грай", гимн в рок обработке, Ляпис "Я верю в Исуса Христа " и т.д.)
    Умничка!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 401

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Не завадило б модераторам помножити цю подвійну зарплатню. На нуль помножити.
    Та не переймайтеся, хай будуть.
    "Дави их интеллектом" (с)

Дописів
    6 105

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Че дезертируют?
    потому как думали, что будет крымский вариант: чинно, мирно, вежливо. А тут - стреляют, еще и заставляют независимость свою кровью завоевывать. Нема дурных.
    Он все видит. Поэтому надо жить так, чтоб Ему было интересно за нами наблюдать

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від Яплис Переглянути допис
    При том, что увеличение денежных знаков на рынке происходит не только из-за печатания дополнительных бумажек, но и из-за именно "перемещения с места на место", т.е. изменения структуры валютных активов.
    Можно одним словом отвечу? ЧУШЬ.

Дописів
    17 745

Типово

Цитата Допис від Яплис Переглянути допис
    потому как думали, что будет крымский вариант: чинно, мирно, вежливо. А тут - стреляют, еще и заставляют независимость свою кровью завоевывать. Нема дурных.
    Ай-яй-яй, какая досада. Че теперь с ними делать?

Сторінка 209 з 274 ПершаПерша ... 109159199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219259 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті