Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 119 з 367 ПершаПерша ... 1969109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129169219 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7338, показано з 2 361 по 2 380.

Тема: Флудилка-болталка (том 8)

Дописів
    11 844

Типово

Цитата Допис від Ekat Переглянути допис
    Я вообще это со слов мамы так что строго не суди. У нее покетбук.
    тащи !

Дописів
    592

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    а как, интересно, должен проходить процесс экспроприации автомобилей? Акт приема-передачи или...? Ну документы какие-то ведь должны быть.
    А так все возмущались, когда ходили слухи о том, что в Крыму машины у людей забирают.
    Я тоже этим вопросом задаюсь.
    У знакомых моей мамы в Запорожской области отобрали автомобиль и выдали доверенность.
    По возвращении домой они обратились в милицию и там получили ответ - чего переживаете, у вас же есть доверенность ?!?
    Если это в рамках действующего законодательства, то какая же упрощенная процедура нас ждет интересно...

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від K_SKU Переглянути допис
    У знакомых моей мамы в Запорожской области отобрали автомобиль и выдали доверенность.
    По возвращении домой они обратились в милицию и там получили ответ - чего переживаете, у вас же есть доверенность ?!?
    Если это в рамках действующего законодательства, то какая же упрощенная процедура нас ждет интересно...
    Доверенность на что? При чем тут доверенность вообще? Расписку, может?

Звідки Ви
    Тополь-1
    Дописів
    1 740

Типово

А какую машину забрали?

Звідки Ви
    Строителей
    Дописів
    23 646

Типово

Жара ппц, сижу под абрикосой хоть бы ветерок

Дописів
    7 033

Типово

Цитата Допис від Хомяк с приветом Переглянути допис
    Жара ппц, сижу под абрикосой хоть бы ветерок
    А я дома под кондером

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

А хто відібрав?

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Кстати, про тот самый якобы уже принятый закон, позволяющий "отбирать автомобили на нужды армии". А где написано, что он уже принят? Самое новое, что нахожу - постанову про прийняття за основу законопроекту
    К самому законопроекту в этапах прохождения тоже указано только первое чтение и все

Так что, кто переживает за свой джип, мона еще успеть быренько его продать *sarcasm*

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Кстати, про тот самый якобы уже принятый закон, позволяющий "отбирать автомобили на нужды армии". А где написано, что он уже принят? Самое новое, что нахожу - постанову про прийняття за основу законопроекту
    К самому законопроекту в этапах прохождения тоже указано только первое чтение и все

Так что, кто переживает за свой джип, мона еще успеть быренько его продать *sarcasm*
    Як я розумію, "відібрати" авто можна буде в такій ситуації, коли відбирання нашими силовиками буде за щастя. Порівняно із перспективою подарувати його терористам/окупантам або знайти розбитим після обстрілу.

В американських фільмах ця процедура взагалі простісінька, згадаймо

Звідки Ви
    West-сити
    Дописів
    10 094

Типово

Скарлет, сказочные фото

у меня типа 8 марта...старший вчера потребовал научить его варить борщ, учим...я - на диване, муж - в кухне ))) сказали - покормят

Дописів
    11 844

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Як я розумію, "відібрати" авто можна буде в такій ситуації, коли відбирання нашими силовиками буде за щастя. Порівняно із перспективою подарувати його терористам/окупантам або знайти розбитим після обстрілу.

В американських фільмах ця процедура взагалі простісінька, згадаймо
    ну тут опять же, вопрос в том, в чьих руках закон: или отдать авто перед перспективой терористов, или ребята у власти прикрываясь этим законом скоренько "наколядуют" себе по хорошенькому джипику.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Agr@ell Переглянути допис
    ну тут опять же, вопрос в том, в чьих руках закон: или отдать авто перед перспективой терористов, или ребята у власти прикрываясь этим законом скоренько "наколядуют" себе по хорошенькому джипику.
    Кто-нибудь законопроект читал вообще? Авто "залучають" на период мобилизации. После выхода приказа о демобилизации, авто подлежит возврату в срок 90 дней (кажись, в законопроекте так).
    Да, сейчас начнут петь о том, что всегда можно сказать, что авто разбито/взорвано/сгорело, но тому должны быть доказательства, как я понимаю. Закон не читала полностью, но предполагаю, что там что-то написано и про порядок изъятия, и про порядок возврата и про возможные компенсации в случае невозможности вернуть

UPD:

Дословно:
    3. Виконання військово-транспортного обов’язку під час мобілізації, якщо не введений правовий режим воєнного чи надзвичайного стану, здійснюється шляхом безоплатного залучення транспортних засобів підприємств, установ та організацій усіх форм власності, а також громадян – власників транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань на умовах їх повернення власникам після оголошення демобілізації.
    Обсяги транспортних засобів за типами та марками, які планується залучити під час мобілізації, для підприємств, установ та організацій усіх форм власності встановлюються місцевими державними адміністраціями за поданням військових комісаріатів.
    Залучення транспортних засобів під час мобілізації здійснюється військовими комісаріатами на підставі рішень місцевих державних адміністрацій, які оформлюються відповідними розпорядженнями.
    Прийом-передача транспортних засобів, залучених під час мобілізації, та їх повернення під час демобілізації здійснюється на підставі актів приймання-передачі, в яких зазначаються відомості про власників, технічний стан, залишкову (балансову) вартість та інші необхідні відомості, що дозволяють ідентифікувати транспортні засоби.
    Повернення транспортних засобів власнику здійснюється протягом 90 календарних діб з моменту оголошення демобілізації.
    Порядок компенсації шкоди, яка завдана транспортним засобам внаслідок їх залучення під час мобілізації, визначається Кабінетом Міністрів України

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Agr@ell Переглянути допис
    99% законів, навіть корисних і добрих, можуть бути використані навиворіт як не прописуй.
    Варто оцінювати мабуть масштаби потенційної користі і можливої шкоди від будь-якого з законів.

ЗІ: у мене джипа немає, можливо я просто не здатна осягнути весь трагізм ситуації.

Звідки Ви
    Новомосковск
    Дописів
    6 397

Типово

Цитата Допис від Люля Переглянути допис
    Скарлет, сказочные фото

у меня типа 8 марта...старший вчера потребовал научить его варить борщ, учим...я - на диване, муж - в кухне ))) сказали - покормят
    Вот это я понимаю- ВЫХОДНОЙ)))побольше таких дней в году
    Новогодние елочки https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=243855

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Скарлет, сказочные фото

Я до таких ідей ставлюсь з пересторогою. Бентежить одне питання: хто наведе порядок в кухні після навчань? )

Звідки Ви
    West-сити
    Дописів
    10 094

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Я до таких ідей ставлюсь з пересторогою. Бентежить одне питання: хто наведе порядок в кухні після навчань? )
    такое жесткое возвращение в реальность

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

такое жесткое возвращение в реальность
    та досвід жеж....)) Після доньчиного бісквіта геть і підлога була всіяна борошном, заляпана яйцями
    А сама вона "дуже втомилась" від експериментів, тому сил забракло))))

Звідки Ви
    ZA
    Дописів
    11 646

Типово

Закон принят давно, только раньше он действовал только во время введения ЧП. Сейчас внесли коррективы, о чем и пишут по Вашим ссылкам и теперь он действует и без введения ЧП. Впрочем , мы уже узнали у компетентных лиц, что конфисковать будут у предприятий в первую очередь и грузовики-бусы, потом внедорожники и потом у частных лиц. Хотя сейчас могут все перекрутить(

Дописів
    592

Типово

Доверенность на что? При чем тут доверенность вообще? Расписку, может?
    Сама удивилась - сверху четко написано - доверенность Не бланк, а распечатанная заранее какая-то писулька в которую вписали данные по машине и владельцу. Ребята спорить на трассе с вооруженными людьми не стали, и в милицию пошли с полной уверенностью, что это просто грабеж. Получив ответ в милиции, что это "все нормально" сейчас занимаются выяснением подробностей.

Цитата Допис від ALIKA Переглянути допис
    А какую машину забрали?
    Toyota RAV4

Звідки Ви
    ZA
    Дописів
    11 646

Типово

Кто-нибудь законопроект читал вообще? Авто "залучають" на период мобилизации. После выхода приказа о демобилизации, авто подлежит возврату в срок 90 дней (кажись, в законопроекте так).
    Да, сейчас начнут петь о том, что всегда можно сказать, что авто разбито/взорвано/сгорело, но тому должны быть доказательства, как я понимаю. Закон не читала полностью, но предполагаю, что там что-то написано и про порядок изъятия, и про порядок возврата и про возможные компенсации в случае невозможности вернуть

UPD:

Дословно:
    О, да, авто вернут через 90 дней. А в каком виде? в виде металлолома? Что, кто-то будет беречь чужое имущество? Или компенсация , определяемая Кабмином, сможет покрыть все расходы на ремонт?
    Не смешите!

Сторінка 119 з 367 ПершаПерша ... 1969109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129169219 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті