Сегодня утром по ТВ Ахметов сказал "Смешно думать, что ДНР кто-нибудь признает..."
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сегодня утром по ТВ Ахметов сказал "Смешно думать, что ДНР кто-нибудь признает..."
мне вообще не смешно, у меня тетка в славянске,во время сбежать не успели,только сестра моя уехала в харьков в самом начале,теперь они в ужасе,никакого стокгольмского синдрома,прсто ужас. а у остальных синдром отсутствия головного мозга.
«ПРАВИЙ СЕКТОР» ОФІЦІЙНО ПОВІДОМЛЯЄ
16 ТРАВНЯ, 11:41
В пресі з’явилася інформація про те, що біля Запорізької АЕС групу озброєних людей блокують силовики.
На підставі цього виникла дезінформація, що ця група виявилася «Правим сектором», який захопив Запорізьку атомну електростанцію.
«Правий сектор» офіційно повідомляє, що не планував, не планує та не збирається планувати та здійснювати захоплення Запорізької АЕС, будь-якої іншої АЕС, міста Москви, Пентагону, острову Мадагаскар чи будь-якого іншого об’єкту, який може здатися пресі стратегічно важливим для «Правого сектора».
Інформаційний відділ
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
интересно... существуют ли кошачьи жилеты?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks