| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Охлократия быдла:"...Ну от і наша сім’я стала жертвою "Луганської Народної Республіки". Нас пограбували. Мама прийшла з роботи і побачила таку картину: вікна в будинку побиті, двері вибито, в хаті повний бардак. Біля хати знайдено гільзи. Вкрали комп’ютерну техніку, золото, гроші, документи і навіть одяг. Забрали практично всі татові інструменти. Як тепер там ночувати без дверей взагалі не уявляю.
Яке щастя — залишили гітару, вона знайшлася під завалами речей посеред кімнати, так що принаймні тепер можна заробляти на життя грою в переходах).
Причому міліція сказала, що зараз така ситуація в Луганську є масовою. І сподіватися на розслідування не має сенсу.
Автора залишаємо невідомим з міркувань безпеки"
![]()
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
андрей бочаров лучше озвучивает
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Сидим в самолете, в связи со звонком о том, что Борисполь заминирован.
Здравствуй, Родина.
Начинаю требовать водку.
Ну што народ - послушаем Дамбас....?
Киселев возвращается на "Интер" с новым общественно-политическим шоу
В пятницу вечером на телеканале Источник: http://censor.net.ua/n285485 "Интер" выйдет первый выпуск общественно-политического шоу журналиста Евгения Киселева. Источник: http://censor.net.ua/n285485
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Господин Возар говорит о том, что если МВФ даёт добро на программу кредитования, он точно уверен в кредитируемой стороне. Согласие МВФ кредитовать Украину - это гарантия Китая, США и ЕС в том, что Украина будет территориально в том виде, в котором она сейчас есть, материковая территория + временно оккупированная АР.
Про списание договоров. Отличный пример Греция. Ей списали 85% долга
Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла
глядите с трапа потом не свалитесь)))
http://www.unian.ua/society/918422-v...vakuyuyut.html
Востаннє редагував danet: 15.05.2014 о 18:26
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
вот и на Днепропетровск управу нашли...Жириновський вирішив повернути Дніпро проти течії
Четвер, 15 травня 2014, 14:51
Лідер російської партії ЛДПР Володимир Жириновський у Смоленську запропонував повернути ріку Дніпро назад.
Про це він заявив під час візиту в Смоленськ, який розташований у верхів'ях Дніпра, передає російське видання Комсомольська правда.
На його переконання, зміна русла ріки збезводнить Україну, яка обмежила поставки води в Крим, оскільки самопроголошена кримська влада не платить за неї.
Жириновський запропонував збезводнити Україну, направивши води Дніпра в Дон або Десну. За його словами, московські наукові установи вже займаються розробкою цього проекту.
Губернатор Смоленської області заявив, що підтримає якнайшвидшу реалізацію ідеї, якщо влада прийме таке рішення, відзначає видання.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вынужден Вас разочаровать - я как раз голосом и занимался плотно. Было дело... Из Питера шабашку подкинули по скремблерам.
И надо же, такое совпадение, выражение эмоции "страха" в голосе Шаляпина исследовал.
Ну и вообще, если Вы мне не верте, просто просмотрите биографию этого проходимца Ляшко, внимательно. Вы и другие ролики/фрагменты/фотки обнаружите.
Внимательно посмотрите. Это ещё тот аферюга. Астап его бы зауважал по-началу, потом бы сплюнул и пошёл бы мыть руки.
Мне эта тема случайно попалась несколько лет назад. Уже не интересно - по памяти нашёл.
Ну вот. Габзавр, Оля, только вас и жду. Уже скоро первую сотку дениелза выпью. ((((((
Ну вот как подземный тунель и два моста через Керченский пролив зафигачат, так реки вспять поворачивать и начнут...чо...пацан сказал... ))
ЗЫ Не смешно - это он не нам - у них пипл такое хавае аж чавкае... Скоро ждите на всех форумах наших - после "газ перекроем" сразу будет "днепр перекроем бугагага..." ...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks