| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Там природа приятная), это да.И сервис.Но лично мне было там не вкусно, но то такЭ)).
Гы)), вспомнила...в свое время кроме того, что окно выходит на вот этот "общак", меня смутила вешалка.Обычная открытая вешалка с верхней одеждой.Шкаф маленький, что ль, трудно было поставить?В Ревизоре она тоже в кадр попадает).
Ні, не розумію претензій до вибору закладу. Чому цей не можна? Є якісь застереження?? Імхо мережеві не так цікаво інспектувати)
Я наголошую, що примітивний ресторатор, але про стандарти професії пишуть навіть у популярних журналах типу Гастроном. Я не можу уявити,щоб я продала людям позавчорашні млинці. Та ще й задорого)
Що дівчинка пояснила? Суть претензій була в іншому. Чисто має бути в закладі будь якого рівня. Ви ж про шкідливість грибка і вогкості маєте знати більше, ніж про ресторанні стандарти
Так це і був стьоб, він у кожній передачі, хіба ні?
В мене за вмовчанням "плюси"))
Не знаю з приводу нагороди, може дійсно є якась вимога вішати її на видному місці? Не в курсі.
знакомая работала в Чарли. када рассказывала -челюсть отвисала.
типа каждыйдень варится новый бульйон на супы, курица выбрасывается! все,что остается - вбрасвается. работникам - не отдают, строго проверяют. о как
Тесла шоу Днепр! Шоу молний!Супер КВЕСТЫ! Орел и решка! Вечеринки и дискотеки для детей и подростков!1000 отзывов))) "Like" - квест! Выпускные!
я седня не смарела, но попала как то на сюжет с мафией, тоже показалось,что рэклама
Тесла шоу Днепр! Шоу молний!Супер КВЕСТЫ! Орел и решка! Вечеринки и дискотеки для детей и подростков!1000 отзывов))) "Like" - квест! Выпускные!
на повестке ночи общепит?))))
эх, не видела передачу. Но Фреймут люблю))) Пусть разово,но наводит шороху в заведениях)))
Доброе утро!!
меня каждый раз интересует: а где Оля Фреймут кушает, если она зафукивает почти все заведения?)))
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь»!
Ніколи б не подумала, але останні події породжують нові бренди. Зате тепер у “правильно” налаштованих є шанс лизати ще хоч щось інше, а не лише сраку Путіну.взято из http://ragu.li/
Хранить блины два дня,это конечно жесть))))
всем привет
Ну что? устраиваем в пятницу форумовку???
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks