Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 211 з 290 ПершаПерша ... 111161201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221261 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5793, показано з 4 201 по 4 220.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Дописів
    2 087

Типово

Вовремя заявление сделали... Не иначе как ждали конца референдума...
    Саудовская Аравия может увеличить поставки нефти на рынок и способствовать снижению ее цены до $100 за баррель
    http://biz.liga.net/all/tek/novosti/...i-na-rynke.htm

Если такое будет, то опустится и менее 100$.
    Про Иран уже упоминалось...

Звідки Ви
    12 квартал :)
    Дописів
    3 089

Типово

Цитата Допис від Liis Переглянути допис
    Так а чего тогда у царева поноса нет, если он тожее, того.
    не, царев не похож на нанюханого, я не знаю под чем он, мне кажется он чем-то другим упарывается, более тяжелым чем амф...по-моему он просто даун и сам по себе тормоз как и янукович, там просто хромосом не хватает.

о,ТИГИПКО на Ictv

Дописів
    16 424

Типово

Цитата Допис від mr.Burns Переглянути допис
    Ваші пізнання мене теж лякають.
    Забыла знак ? поставить в конце предложения ))) хотя, напряжение последних месяцев алкоголем уже не снимается, эх! ))
    Хорошо там, где мы есть!

Дописів
    4 532

Типово

Цитата Допис від Помаранчева Пантерка Переглянути допис
    не, царев не похож на нанюханого, я не знаю под чем он, мне кажется он чем-то другим упарывается, более тяжелым чем амф
    там мозгов просто нет

Звідки Ви
    Дописів
    3 089

Типово

Цитата Допис від eugen2002 Переглянути допис
    Вовремя заявление сделали... Не иначе как ждали конца референдума...
    Саудовская Аравия может увеличить поставки нефти на рынок и способствовать снижению ее цены до $100 за баррель
    http://biz.liga.net/all/tek/novosti/...i-na-rynke.htm

Если такое будет, то опустится и менее 100$.
    Про Иран уже упоминалось...
    ЙОООПТ!!! А в луганде сегодня вооруженные люди захватывали нефтяные вышки!!! спроста ли?

Дописів
    1 793

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    Тьі, братє, у сєбя во львовском мєтро совсєм нє знаєшь, что нам, Істінно Руссскім Людям(ІЗМТ) запрєтілі в т.н. украйінє Руссскую раскладку?
    По-пeрше ми з вaми на брудершафт не пили. По-другe, дужe схожe ви є рaшистом. Чoм би вaм не йти з жидобандерівського форуму? Та й ще, "нє брат ти мнє, гніда рашістскайа"©
    Взaгaлі, що ви вeрзeте? Якe метро у міcті Лева? Хто що й кому забороняли? Що ви вживaєтe?
    Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла

Звідки Ви
    Дописів
    3 089

Типово

Забыла знак ? поставить в конце предложения ))) хотя, напряжение последних месяцев алкоголем уже не снимается, эх! ))
    да я вино сижу пью, думаю может что-то снимется, но дофига не выпьешь - с утра тексты клепать, а тут опять антитеррористическая операция ? или бздёж?

Звідки Ви
    Дописів
    3 089

Типово

Цитата Допис від Loc0 Переглянути допис
    По-пeрше ми з вaми на брудершафт не пили. По-другe, дужe схожe ви є рaшистом. Чoм би вaм не йти з жидобандерівського форуму? Та й ще, "нє брат ти мнє, гніда рашістскайа"©
    Взaгaлі, що ви вeрзeте? Якe метро у міcті Лева? Хто що й кому забороняли? Що ви вживaєтe?
    то у него шутка такая

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Сирожинэ пирожынэ уже даже не шифруется...падаль
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Дописів
    10 277

Типово

да я вино сижу пью, думаю может что-то снимется, но дофига не выпьешь - с утра тексты клепать, а тут опять антитеррористическая операция ? или бздёж?
    Красное вино увеличивает количество красных кровяных телец, сама пьете?

Дописів
    1 793

Типово

то у него шутка такая
    та понятно, на тупые шутки обычно я отвечаю соответственно.
    Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла

Звідки Ви
    Днепропетровск / Січеслав
    Дописів
    1 167

Типово

Я прошу прощения, я дважды случайно отправил сообщение, ибо браузер плохо сработал. Меня модератор уже предупредил.

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від qwert_ Переглянути допис
    Долучення 1470660

Александр можаев. Погоняло Бабай, который прикрывается на передовой бородой. Без бороды уже не то...
    борода не справжня???!!!
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 045

Типово

Цитата Допис від regfin Переглянути допис
    Пи3дес, Магги, тебя куда чёртики занесли??????????????????????????
    ты шо ро окраинам веикой роиси путишествуеш????????????????

а что мне, дома партизанскую войну вести? тут вас вон сколько

Дописів
    4 532

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    а это как то влияет на увеличение количества красных кровяных телец? интересно просто.

Звідки Ви
    Дописів
    3 089

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    пью белое сухое Да, сама сижу, слева - ноут с телевидением ( спецциально под телек сделан, IPTV рулит) и передо мной работа - ищу исходную инфу по дверям чтоб тексты завтра сделать побыстрее) Ну и форум наш - куда ж без него )))))

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

руссодебилы

Дописів
    16 424

Типово

на славянском форуме пишут, что стреляют. сепаратисты из жилых кварталов по нашим лупят, а те пытаются в ответ, но по жилым домам особо не постреляешь ((( читаю их форум и переживаю за нормальных людей, которые в том ужасе остались
    Хорошо там, где мы есть!

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

на славянском форуме пишут, что стреляют. сепаратисты из жилых кварталов по нашим лупят, а те пытаются в ответ, но по жилым домам особо не постреляешь ((( читаю их форум и переживаю за нормальных людей, которые в том ужасе остались
    в мене там тьотушка,сестра та двоюрідна бабця(((
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Чорний список" Євросоюзу в понеділок, 12 травня, поповнився новими прізвищами та підприємствами. Таке рішення ухвалила Рада міністрів закордонних справ ЄС. Увечері в "Офіційному віснику ЄС" було оприлюднено повний перелік осіб та компаній, щодо яких Євросоюзом застосовано ті чи інші обмежувальні заходи.
    В числі цих осіб – одіозна прокурор Криму Наталія Поклонська, яка, за визначенням "вісника", "активно втілює у життя кроки анексію Криму Росією". Також в списку опинився самопроголошений "мер" Слов'янська В'ячеслав Пономарьов, а також екс-кандидат у президенти від Партії регіонів Олег Царьов, який висловився за створення "Новоросії".
    Водночас у списку фігурують перший заступник керівника адміністрації президента Росії В'ячеслав Володін, голова думського комітету з конституційного законодавства Володимир Плігін.
    Решта занесених до "чорного списку": командувач Повітряно-десантних військ Росії Володимир Шаманов, кримські чиновники Петро Ярош, Олег Козюра, Ігор Шевченко, один з лідерів "Донецької народної республіки" Ігор Какіджанов, голови виборчої комісії з проведення так званих "референдумів" на Донеччині та Луганщині Роман Лягін та Олександр Малихін, керівник горлівських сепаратистів Ігор Безлер.
    Особам, внесеним до "чорного списку", обмежується в'їзд до країн ЄС. Також заморожуються їхні активи на території ЄС, а також усі грошові рахунки афілійованих з ними організацій та підприємств.
    Нагадаємо, що у відповідь на ситуацію в Україні "враховуючи останні події в Україні та беручи до уваги відсутність будь-яких кроків до деескалації", Рада ЄС 12 травня розширила рамки обмежувальних заходів Євросоюзу щодо дій, які підривають або створюють загрозу територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України.
    Це рішення додало можливість застосовувати заходи щодо осіб та афілійованих з ними компаній, які пов’язані з діями та політикою, що підривають стабільність або безпеку в Україні, а також перешкоджають роботі міжнародних організацій в країні.
    Підприємства у "чорному списку"
    Міністри закордонних справ ЄС також створили правову основу для заморожування активів компаній у Криму та Севастополі, які були конфісковані або які отримали зиск від такої конфіскації. Такими компаніями стали "Чорноморнафтогаз" та "Феодосія". Обидва ці підприємства були конфісковані рішенням "парламенту Криму" на користь російської держави.
    Таким чином, загальна кількість осіб, що підлягають санкціям в зв’язку з кризою в Україні, сягнула 61 особи. Активи двох конфіскованих компаній в Криму та Севастополі підлягатимуть заморожуванню.

Сторінка 211 з 290 ПершаПерша ... 111161201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221261 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті