Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мне кажется прикрываться кучей скобок глупо, угу?
здесь слушайте
http://sled.net.ua/node/13454
А где я говорила, что серьезные вещи?
Они воду разливали... про религию... мистицизм. Про Екатерину, которая не отдавала Аляску на векА... писарь типа плохо понял ее русский и написал "на векА", а она имела ввиду "на век".
Я же и говорю, что дебильные вливания
Кстати! А кто руководит "российскими диверсантами"?![]()
Ну как кто !?
Путин же ж ... лично.
Писали, что ему звонят сразу, чуть чего.
А как по мне - глупо давать ссылку на разговоры, совершенно не относящиеся к предмету утверждения, на левом ресурсе с кучей рекламы, рассказывать, что это непосредственно с сайта СБУ, а потом утверждать, что это "неопровержимое доказательство" того, о чем в приведенных ссылках, в одной "якобы говорил", а в другой - вообще никаких упоминаний.
Востаннє редагував SergOv: 12.05.2014 о 16:25
Вот такое мнение.
Цитата:
"Роздрукував на принтері 3 бюлетені з написом "Ти мене поважаєш?". Ну і два варіанти - "так" і "ні". Взяв газовий балончик. Зайшов до сусіда. Пшикнув в лице. Жінку послав. Пса копнув ногою. Підсунув бюлетені. На моєму референдумі 100%-кова явка. Мене всі поважають. Було одне порушення - пес не міг сам поставити "галочку", ставив сусід. Але в нас у під*їзді демократія, то я на то закрив очі.
Вапроси єсть?!
P.S. Завтра роздрукую бюлетені з питанням "Чи готові Ви платити за мене комунальні послуги?". Хочу пройтись по під*їзду. Травмат брати чи вистачить балончика?" (с)
Мнение, или не мнение, но война то таки обороты набирает.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks