Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 25 з 163 ПершаПерша ... 15161718192021222324252627282930313233343575125 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3246, показано з 481 по 500.

Тема: Выборы Президента Украины. СЬОГОДНІ НЕ МОЖНА ПИСАТИ, ЗА КОГО ГОЛОСУВАВ. ТІЛЬКИ ПІСЛЯ 20:00!

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Tranklukator Переглянути допис
    Та кажіть вже, шо там за факти? Доречі, вони доведені, чи то звичайне особисте враження Йулі?
    Щось трапилось з очами та вухами? Добре, напишемо про доведені факти: http://www.bbc.co.uk/ukrainian/polit...sh_ie_ak.shtml
    ВВС: Юлія Тимошенко каже, що ви нещодавно у Відні зустрічались із кандидатом в президенти Петром Порошенком. Ви можете це підтвердити?
    ДФ: Так, я зустрівся із Петром Порошенком.
    ВВС: Кого ви будете підтримувати на виборах, якщо вони відбудуться в травні?
    ДФ: Я почну з кінця. Я дійсно підтримував на виборах 2010 року Віктора Януковича. Я реально був за те, щоб він переміг на виборах. Я щиро вірив в те, що він зробить висновки після 2003-2004 років, і він буде змінювати країну в позитивному сенсі...
    ...Порошенко мені не друг, не товариш, але мій вибір такий – що таке Тимошенко, ми всі добре знаємо, а що таке Порошенко, ми ще можемо побачити. Ми купуємо надію, і я дійсно вважаю, що він може це зробити. Він – людина, яка показала себе в бізнесі. Сподіваюсь, що він зможе себе показати в своєму розумінні розвитку країни. Але найголовніший зараз етап – це, щоб вибори відбулись. Це найголовніша боротьба, але далі треба дивитись, як він себе буде вести. Ось це мій вибір.
    З Дмитром Фірташем розмовляв кореспондент Російської служби Бі-бі-сі Павло Бандаков
    До речі, зустріч Фірташа з Порошенком відбувалась в той самий час, коли він мав прийти на теледебати з Тимошенко. Боїться він Юлю - це очевидно, вже 2 рази не прийшов на теледебати і думаю що не прийде і втретє.
    Востаннє редагував dni.pro: 09.05.2014 о 17:12
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Відповідь прес-служби Тимошенко:
    Коментар прес-служби Юлії Тимошенко для ВВС Україна

Те, про що говорить Фірташ в інтерв’ю, - це очікувана атака від олігархів, пов’язана з тим, що вони знають, що саме Юлія Тимошенко покладе край їхньому впливу та корупції.
    Припущення, висловлені в цьому інтерв’ю олігархом, який був дуже близьким до режиму Януковича, а зараз відкрито підтримав Порошенка, є такими, що не відповідають дійсності.
    Ми всі розуміємо, що в той час, коли Україна під загрозою, нашій державі потрібен справжній боєць на чолі, який подолає корупцію та викореніть олігархію з влади - і це Юлія Тимошенко.
    Саме тому до 25 травня такі атаки триватимуть постійно.
    Востаннє редагував dni.pro: 09.05.2014 о 17:02
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

І про те, кого сам Фірташ вважає людиною, яка запроторила його до австрійської буцегарні (спеціально для Роли):
    Український бізнесмен Дмитро Фірташ, якого США підозрюють у дачі хабара індійським політикам, розповів в інтерв'ю ВВС про своє ставлення до кандидатів у президенти Юлії Тимошенко та Петра Порошенка. Він вважає, що Україна стала полем геополітичного бою між Росією і США, однак свої проблеми пояснює внутрішньополітичною боротьбою в Києві.
    ДФ: Я думаю, що проблема основна знаходиться всередині України. І проблему потрібно вирішувати всередині України.
    Статті
    США оприлюднили звинувачення, висунуті Дмитру Фірташу
    Фірташ заявляє про політичні мотиви свого затримання

І все одно одночасно і моя проблема, і моє щастя, і моя сила – це Україна.
    Тобто я опинився в політичній боротьбі України, яку дуже чітко зманіпулювали певні люди і зробили інтриги і неправильно донесли американцям, хто є хто в цій грі. І тому американці вважають, що в цій грі на шахівниці ця фігура їм заважає, тому що вона може зіграти певну гру для Росії чи ще когось, а насправді це абсолютно не так, тому що я граю лише одну гру – українську, і жодну іншу. І багато факторів, які сьогодні відбуваються в політиці, це підтверджують.
    ВВС: Чи маєте ви на увазі пані Тимошенко? Ви покладаєте відповідальність на неї та людей з її партії?
    ДФ: Я наразі точно не знаю, хто, але методом обчислення я роблю висновки щодо того, кому це може бути вигідно.
    Я думаю, що в першу чергу це було вигідно їй. Чому?...

Дописів
    4 380

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Щось тапилось
    І шо? То в чому саме ви звинувачуєте Пороха?
    Ку!

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

І шо? То в чому саме ви звинувачуєте Пороха?
    В домовленостях зі злочинцем. З метою отримання підтримки (політичної та фінансової) для перемоги у боротьбі за пост президента.

Кандидат в президенти Порошенко домовляється зі злодієм, крадієм - людиною що висіла на шиї кожного з нас та випивала всі соки впродовж багатьох років. Прикольний факт, еге ж? Класний кандидат, нічого не скажеш...
    Востаннє редагував dni.pro: 09.05.2014 о 17:01

Дописів
    4 380

Типово

В домовленостях зі злочинцем.
    У чому домовленість? Давайте нарешті факти!
    Ку!

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

У чому домовленість? Давайте нарешті факти!
    Ви троль? Бо в мене вже складається враження що... Потім скажу...
    У продажі Фірташем партії "Удар" на користь Порошенка ( у якого немає ніякої партії і ніхто про неї ніколи не чув - "Солідарність"), у домовленостях щодо зняття найрейтинговішого кандидата на пост президента Кличка В.В. на користь Порошенка. Все це за безпосередньої участі злодія, афериста, шантажиста і справжнього олігарха Фірташа.

Ще є питання? Сподіваюсь в вас немає зайвої хромосоми, бо вже складається саме таке враження...

"Тато, а де море??? Тато, а де море??? Тато, а де море???... І т.д."

Дописів
    4 380

Типово

Ви троль? Бо в мене вже складається враження що... Потім скажу...
    У продажі Фірташем партії "Удар" на користь Порошенка.
    То Удар партія не Кличка, а чиясь? І хто покупець? Де ви цю дурню прочитали?
    Ку!

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Таки зайва хромосома... Допобачення, назавжди.

Дописів
    4 380

Типово

Таки зайва хромосома... Допобачення, назавжди.
    Свого часу Яценюк також віддав свою партію Йулі. То в кого Йуля його купувала? А ще пукін неодноразово намагався витягти її з буцегарі, а після казав, що хотів би бачити її презом. Це ж явна домовленість! Як ви вважаєте? Косата працює на путлєра!
    І чим мої факти гірші за ваші?
    Пояснюю: ваш фактаж для дурнів, що не мають розуму, а лише здатні повторювати чиюсь дурість.
    Ви остаточно розвіяли міф, що за косу віддасть голос поміркована людина. ))
    Ку!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 630

Типово

А тут война за Юлю

Дописів
    989

Типово

Цитата Допис від formbeton Переглянути допис
    А тут война за Юлю
    просто у гомосалекса пунктик про Юлю по жизни

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 589

Типово

Та усі вже зрозуміли, що ніякої конкретики від Вас чекати не тре. Лише оте пусте " В останній час все лайно потяглось на солодке".
    Вы даун? или интернет дали, а пользоваться не научили?
    Хотя если ты с телефона, то так и быть подкину тебе пару фактов если тебе лень даже эту тему полистать назад))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    4 380

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Вы даун? или интернет дали, а пользоваться не научили?
    Хотя если ты с телефона, то так и быть подкину тебе пару фактов если тебе лень даже эту тему полистать назад))
    Один тут вже викладав "факти". Виявилось суцільне словоблудство від Йулі в якимось Шустером. Ваші такої ж якості?
    Ку!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 589

Типово

Один тут вже викладав "факти". Виявилось суцільне словоблудство від Йулі в якимось Шустером. Ваші такої ж якості?
    Вам сцы в глаза, а вам божья роса)))
    начнем с азов - что для Вас факты? что вы понимаете под этим словом?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    4 380

Типово

Вам сцы в глаза, а вам божья роса)))
    начнем с азов - что для Вас факты? что вы понимаете под этим словом?
    Доведені події. Що не зрозуміло?
    Ку!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 589

Типово

Доведені події. Що не зрозуміло?
    Чим доведені?

Дописів
    4 380

Типово

Чим доведені?
    Зафіксовані будь яким засобом: на папері (угода), відео, фото та іншими сучасними засобами, котрі не заперечуються професійною експертизою. Так зрозуміло?
    Ку!

Дописів
    32 545

Типово

Ребята, еще раз, если никто не понял... Выберем Шоколадного Зайца - это еще можно пережить

Но вы подумайте на шаг вперед, уже сейчас начинают говорить что на внеочередных паламентских выборах побеждает партия Солидарность.

Что вы знаете про партию Солидарность, кто в нее входит?

В парламенте появляется огромная фракция, а мы совершенно ничего не знаем о ее составе...

Это не смущает?

Дописів
    4 380

Типово

Цитата Допис від Юpa Переглянути допис
    Ребята, еще раз, если никто не понял... Выберем Шоколадного Зайца - это еще можно пережить

Но вы подумайте на шаг вперед, уже сейчас начинают говорить что на внеочередных паламентских выборах побеждает партия Солидарность.

Что вы знаете про партию Солидарность, кто в нее входит?

В парламенте появляется огромная фракция, а мы совершенно ничего не знаем о ее составе...

Это не смущает?
    Ще на парканах малюють....
    Ку!

Сторінка 25 з 163 ПершаПерша ... 15161718192021222324252627282930313233343575125 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті