| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
полагаю,путину пора от нас отцепиться и в плотную заняться лукашенок,там все . очень . плохо!
«Мы не русские, мы белорусские!»: как сломался русский националист Лукашенко
комменты к статье вызывают непреодолимое желание взять в руки коктейль молотова
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
Читая комменты русских к стриму Одессы вспомнилось....
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Призначена окупаційною владою прокурор Криму Наталія Поклонська оголосила попередження лідеру Меджлісу кримськотатарського народу Рефату Чубарову і пригрозила заборонити Меджліс
это она серьезно?
Море пива я нашел, оно оказывается в соседнем доме есть. )
А какие теперь границы нашей области планируются? )))
"Губернатор Дніпропетровська Ігор Коломойський ініціює з’їзд представників територіальних громад Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Херсонської, Одеської, Миколаївської областей 11 травня.
У цілях з'їзду - захист права територіальних громад на вільне волевиявлення і зміна адміністративних кордонів, відповідно до законодавства України і в межах державних кордонів України, - повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.
Також планують розглянути організацію територіальних громад Південного Сходу для протидії військовій агресії Російської Федерації і терористичним актам проти органів державної влади України.
До участі в роботі з'їзду запрошуються представники територіальних громад регіонів Південного Сходу - сільські, селищні, міські голови, а також депутати місцевих рад усіх рівнів."
http://www.theinsider.ua/politics/536687522da7f/
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks