| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот же:
Вуличні бої в Одесі поновилися в 16:35:
У колорадів червоні повязки на правій руці, колорадські стрічки на одязі, та багато армійських касок. Є коктейлі Молотова, палки і кийки.
Міліція не намагається їх заарештовувати та відтісняти.
Колоради не знають міста, бо питають назви вулиць. Акцент білоруський та російський.
Чомусь захоплена пожежна автівка.
Он все видит. Поэтому надо жить так, чтоб Ему было интересно за нами наблюдать
У ході сутичок в Одесі з сепаратистами, з боку Правого Сектору є троє вбитих, з боку Соціал-Національної Асамблеї, Патріоту України - троє важкопоранених: один із вогнепальним пораненням артерії, другий із черепно-мозковою травмою та зламаними ребрами, третій із ножовим пораненням між ребрами
Мечтать о счастье так смешно, когда все в жизни решено.. ©
Куда и зачем ушел стример?
Вопрос снимается, зашел в тыл колорадам.
Парня из ультрас Черноморца убили
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
через полтора часа закончится футбол в одессе ...вот тогда то колорадам и придет конец ....
Здесь ничего хорошего уже не случится …
обходит в тыл.
Так что делать?
Сидеть дома и не выходить на улицу? И ждать пока колорады захватят все администрации, прокуратуры, ментовки, ...?
Они в отличие от украинцев, не рассказывают сказки про мир, дружбу, жвачку.
У них есть цель - захват или развал Украины.
И пофиг на все остальное.
1960, вы читали колорадские форумы? Вы слушали их каналы на зелло?
Там хоть раз оплакивали убитых украинцев???
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks