| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
США запровадили санкції проти 7 громадян РФ і 17 компаній, заявив прес-секретар Білого дому Джей Карні.
Як передають РИА Новости, за його словами, санкції накладені через приєднання Криму, яке США не визнають, а також через позицію Росії стосовно Україні. "Від 17 квітня Росія не зробила нічого, щоб виконати женевські зобов'язання, навпаки, вона влаштувала ще більшу ескалацію кризи", - заявив Карні, назвавши «незаперечною» причетність Росії до насильства на сході України.
Читайте такожОбама виступає за синхронне з ЄС посилення санкцій щодо Росії
"Сьогодні США упроваджують таргетовані санкції до низки російських приватних осіб і компаній, а також посилюють (видачу) ліцензій для деяких статей експорту США до Росії", - йдеться у заяві прес-секретаря Білого дому.
"Міністерство фінансів накладає санкції до 7 російських офіційних осіб, включаючи двох членів ближнього кола президента Путіна - їх активи будуть заморожені, а видача віз США заборонена, а також до 17 компаній, пов'язаних з ближнім колом Путіна, активи яких будуть заморожені", - йдеться у заяві.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Я от Царева отписалась, не могу читать этот бред. Это твит Pravdorub.ua Если кто подписан на Царева, проверьте. "Царев уже использовал покушение на Кернеса: "Он ошибочно поддержал киевскую власть. Теперь выборы надо отменять" - ВОТ ОТ КУДА НОГИ ТОРЧАТ.."
Подробности:
США наложили санкции на семь российских должностных лиц и 17 компаний, связанных с высшим политическим руководством РФ, сообщила администрация президента США Барака Обамы.
В санкционный список вошли глава "Роснефти" Игорь Сечин и гендиректор "Ростеха" Сергей Чемезов, а также полномочный представитель президента в Крыму Олег Белавенцев, вице-премьер Дмитрий Козак, директор Федеральной службы охраны РФ Евгений Муров, депутат Алексей Пушков, первый заместитель руководителя администрации президента Вячеслав Володин.
Под ограничения попали "Стройтрансгаз", Инвесткапиталбанк, Собинбанк, СМП Банк, "Сахатранс", "Волга групп", ООО "Трансойл", "Стройгазмонтаж", банк "Северный морской путь", ООО "Акваника", ЗАО "Зест".
Читать полностью: http://top.rbc.ru/politics/28/04/2014/920993.shtml
ЗЫ Миллера и Газпром не тронули...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
[QUOTE=on-off;26435310]чето подустал - дайте ссылку на то, где я ЭТО написал?
/QUOTE]
вотъЗаслуга того, кто Гепе айайай сказал два месяца назад. Напомнить?
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks