| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Богомолец Ольга
Бойко Юрий
Гриненко Андрей
Гриценко Анатолий
Добкин Михаил
Клименко Александр
Коновалюк Валерий
Королевская Наталия
Кузьмин Ренат
Куйбида Василий
Ляшко Олег
Маломуж Николай
Порошенко Пётр
Рабинович Вадим
Саранов Владимир
Симоненко Пётр
Тигипко Сергей
Тимошенко Юлия
Тягнибок Олег
Царёв Олег
Цушко Василий
Шкиряк Зорян
Ярош Дмитрий
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
не люблю вашу Юлю, Глобус.
но я бы поменяла свою точку зрения, елси бы она разрулила с Крымом, как обещала.
А она врет! бессовестно.
это даже оскорбительно: за кого она меня принимает, когда так нагло врет?
ну вот. поэтому я о ней такого мнения — и остаюсь такого мнения.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Для дерези, це ви? :
Українська народна казка
Коза - дереза то є брехуха. Хороша казка, та й логін ви собі взяли підходящий.Були собі дід та баба. Поїхав дід на ярмарок та й купив собі козу. Привіз її додому, а рано на другий день посилає дід старшого сина ту козу пасти. Пас, пас хлопець її аж до вечора та й став гнати додому. Тільки до воріт став доганяти, а дід став на воротях у червоних чоботях та й питається:
— Кізонько моя мила, кізонько моя люба! Чи ти пила, чи ти їла?
— Ні, дідусю, я й не пила, я й не їла: тільки бігла через місточок та вхопила кленовий листочок, тільки бігла через гребельку та вхопила водиці крапельку,— тільки пила, тільки й їла!
От дід розсердився на сина, що він погано худоби доглядає, та й прогнав його... Далі
Востаннє редагував dni.pro: 27.04.2014 о 10:43
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Я ж кажу, якби вам мама в дитинстві українські казки читала, то ви б такий логін не брали. Чи то навмисне, щоб усім хто казки читав, було зрозуміло все про вас?
Середина казки:Бачите, як діда дістала брехня дерезівська? Брехунів не люблять в Україні......От тоді дід розсердився, пішов до коваля, висталив ніж, став козу різати...
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
Як не крути, але або отрута, або коза-брехуха. Вовча ягідка...Рослина отруйна, через що виключена з широко тиражованих травників. Але не зважаючи на отруйність рослини, висушені плоди (дозріла ягода з насінням) використовують проти хвороб печінки й нирок за суворим дотриманням припустимих терапевтичних доз. В китайській медицині входить до зборів, що посилюють статевий потяг. Медицинські препарати з плодів дерези використовують проти діабету та для зниження тиску через дію на судини та нервову систему.
Народный депутат Украины Игорь Палица заявил, что получает угрозы после своей публикации с критикой экс-премьера, а теперь и кандидата в президенты Юлии Тимошенко.
"Не слышал давно столько критики и угроз, как после своей последней публикации о ЮВТ, ее Хозяев и вассаловХочу сказать им словами Михаила Ефремова: " Мы не боимся тебя, о Ю !
" – написал он на своей странице в Facebook.
http://obozrevatel.com/politics/1026...a-vas-o-yu.htm
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks