| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ой дол**бы
http://obozrevatel.com/politics/5413...emirgaliev.htmВ Крыму начали бурить скважины для воды – Темиргалиев
хана походу природе крыма
Севастополь в советские времена был закрытым городом на спецобеспечении. Отправится туда доживать на пенсию для военных считалось большой удачей.
А сейчас что? Любой может купить там квартиру. Нет ощущения богоизбранности. Вот поэтому они так хотят в Советский Союз. Чтобы снова быть лучше, чем остальные.
ну, у моїх єдиних особистих знайомих (мабуть колишніх) севастопольців наче все добре складається. він в айті, пощастило з компанією що мала підрозділи і російські, тож не закриють. вона вдома працює, як відправляла в росію вироби так і відправлятиме, тільки вже по цінам внутрішніх пересилок. а їх батькам, що перепродували одеські речі, вже буде не так весело.
Днепропетровск - гнездо махрового украинского национализма . (с)
Помню. Горжусь.
хм!(c)
да, меня тоже прикололо.
еще 1.5 месяца назад мои родственники из россии убеждали меня, что "днепропетровск - русский город" и я не вижу бендеровцев вокруг только поэтому. а так они кишат в киеве и вообще везде. потом решили, что со мной нужно прекратить общение, т.к. я сама бендеровка. ну и днепропетровск - уже не русский город, а вообще непонятно какой![]()
В тих, хто приїхав ще в закрите місто - є це відчуття. І відношення до приїжджих дуже добре видно. Я була там пару разів в цьому місті. Чого тільки вартий був кинутий мимохідь коментар знайомої "ты не бойся, ты же ко мне приехала и потому вас никто из местных не тронет", причому я нічого в неї не питала з цього приводу і не турбувалась. Лише пізніше я зрозуміла, до чого ця розмова була.
Джемільову вже заборонили в'їзд у Крим на 5 років.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Lady Starlight, наши земли колыбель козацтва, духовного стержня украинской нации![]()
люди из рф не учили историю? их проблемы.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks