Да, а я читал о планах по расширению производства в постреволюционное время))
http://www.rg.ru/2014/04/03/reg-cfo/roshen-anons.html
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Богомолец Ольга
Бойко Юрий
Гриненко Андрей
Гриценко Анатолий
Добкин Михаил
Клименко Александр
Коновалюк Валерий
Королевская Наталия
Кузьмин Ренат
Куйбида Василий
Ляшко Олег
Маломуж Николай
Порошенко Пётр
Рабинович Вадим
Саранов Владимир
Симоненко Пётр
Тигипко Сергей
Тимошенко Юлия
Тягнибок Олег
Царёв Олег
Цушко Василий
Шкиряк Зорян
Ярош Дмитрий
Да, а я читал о планах по расширению производства в постреволюционное время))
http://www.rg.ru/2014/04/03/reg-cfo/roshen-anons.html
Востаннє редагував Subolg: 22.04.2014 о 09:06
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
казалось бы причем здесь мои кумиры к Порошенко?)))
просто противно читать от якобы думающего человека тупо антирекламу и аргументы типа воровки и мошенницы
и все это от адепта тела просидевшего на госдаче четыре года за счет налогоплательщика в 30 млн/год и его будущем месте в истории
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Вы или глухой или у Вас склероз. Я Вам популярно объяснил, что не занимаюсь сейчас ни , как Вы говорите, местечковой, ни какой-либо другой политикой непосредственно. К т.н. оппо на местном уровне не имею непосредственного отношения. В выборах принимаю участие исключительно, как избиратель. И это мой личный выбор.
Вы заблудились в отношение меня.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Ну просто тільки туповата або наївна людина може вірити в те, що майдан і надалі зможе виконувати свої функції в повному обсязі, контролюючи всіх і вся... Майдан свої функції вже виконав, і його потенціал неуклінно згасає. І цей процес триватиме до (не дай Боже!) нової революції. Я не хочу більше ніяких революцій, я хочу лише справедливої та однакової системи життя для всіх.
Запам'ятай, адепт Ющенка та його кума і олігарха Порошенка, що змінити Україну може тільки кардинально змінена система корумпованої , гнилої, проросійської, бандитської влади. І зараз це завдання під силу лише одній Людині - ЮВТ, яка сама ненавидить цю систему з очевидних причин та має ресурс для запровадження таких змін. І досвід.
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
...а кстати, номера уже раздали кандидатам? ... если да, то давайте как в анекдоте про анекдоты "Номеро 15-й ... бу-гога! ... 17-й .. Э, слышь, тут дамы .... "
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
А у меня один вопрос к радетелям за ЮВТ.
Активно проводя компанию против Порошенко, на что Вы рассчитываете? В конце концов, ведь не глупые люди, и понимаете, что за ЮВТ голоса не прибавятся. Тогда в чью пользу нынешняя компания?
Може, може, але:Запам'ятай, адепт Ющенка та його кума і олігарха Порошенка, що змінити Україну може тільки кардинально змінена система корумпованої , гнилої, проросійської, бандитської влади. І зараз це завдання під силу лише одній Людині - ЮВТ, яка сама ненавидить цю систему з очевидних причин та має ресурс для запровадження таких змін. І досвід.
Батьківщина - це спілка бізнесу. Рішення по діям виноситься тільки керуючими, а для народу: збирається з"їзд на площі, де після всіх бла-бла з трибуни та без права голосу
з іншою позициєю (що й показав останній з"зд на площі у столиці).
Якось дуже боязно, що Батьківщину від керування владою потім буде просто не відірвати і буду у нас новая Сім"я.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks