| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Богомолец Ольга
Бойко Юрий
Гриненко Андрей
Гриценко Анатолий
Добкин Михаил
Клименко Александр
Коновалюк Валерий
Королевская Наталия
Кузьмин Ренат
Куйбида Василий
Ляшко Олег
Маломуж Николай
Порошенко Пётр
Рабинович Вадим
Саранов Владимир
Симоненко Пётр
Тигипко Сергей
Тимошенко Юлия
Тягнибок Олег
Царёв Олег
Цушко Василий
Шкиряк Зорян
Ярош Дмитрий
Rоlа А Вы ждали другого заявления от человека команды?
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
У Коломойского несколько другой масштаб, как и у Ахметова.
А насчет Таруты, то о его близости к команде ЮВТ писалось еще в 2005+. Я сейчас не скажу уже точно - близок он был к самой Юлии Владимировне, или к кому то из ее ближайшего окружения, или к партии/блоку. Не суть важно - он близок к определенной команде.
спочатку до Лазаренко, потім до ЮВТ. без всякого горлопанства підтримував іі в газовий справі і в справі Щербаня.
нещодавно:
В бизнесе мне куда комфортнее, скажем так. Хотя, я и был долгое время был в негласном «резерве» кадровом власти. Еще Ющенко должности предлагал, потом Янукович – вице-премьером в правительстве, чтоб я Юлию Владимировну на выборах в 2010-м не поддерживал. То есть, если б очень хотел, то уже давно был во власти.
Шкіряк: Силу і впевненість потрібно демонструвати не в телевізійних роликах, а їхати на Донбас та Луганщину
Українська політика - річ унікальна. Майже не дивлюсь телевізор, але абсолютно випадково побачив рекламу, в котрій Віталій Кличко називає Порошенка єдиним демократичним кандидатом
Образити - не образило, але таки обурило. Тобто, якщо вірити рекламі, Юля - не демократична, Богомолець - не демократична, Гриценко - не демократичний, Ярош - не демократичний, Ляшко - не демократичний і т.д. Я вже мовчу про себе, виявляється, я теж не демократичний... Один Петро Олексійович - демократ.
Мені здається, так не можна. Бо за таким принципом зрозуміло, що для декого демократія - це Льовочкін і Фірташ, це Балога, Шахов, "чорновецькі" і всі інші "цікаві" персони, що залучаються до виборчої кампанії Петра Олексійовича.
Мабуть, для них демократія - це коли зривають борд "Небесної сотні" і вішають на його місце рекламу "П". Щось мені така демократія не дуже, якщо чесно. Мовчати можна довго, але не вічно. Це речі аморальні. В Україні - військова агресія збройних сил РФ, вони нікуди не ділися, інтервенція продовжується. Ось про що потрібно думати усім разом.
І знаєте, щоб не казали, але норми політкоректності та елементарної поваги до інших переступати не можна. Особливо, коли у всіх за плечима один Майдан. Я не проти конкретної особистості, але проти наруги над принципами, котрі, до речі, й відстоював Майдан. Революція Гідності! Вже забули? Правда, честь, сумління і т.д.
Я не хочу розпочинати довгу дискусію, на це ще буде час. І завжди готовий робити це відкрито. В даному випадку, багато знав, розумів, але мовчав. Втім, є межа. Особливо прикро, що це звучить з вуст Віталія, донедавна найрейтинговішого кандидата в президенти. Щиро його поважаю, тому й здивований. Не розумію навіщо? Хоча, ні, розумію, але зі щирим жалем.
Мені здається, що свою силу, міць і впевненість, сьогодні потрібно демонструвати не в телевізійних роликах, концертах та на білбордах, а їхати на Донбас та Луганщину, Південь. Рятувати країну від сепаратизму та російської навали. Саме там, кандидати у президенти, найкраще можуть проявити свої най яскравіші якості. Особливо, коли ці кандидати, не обмежені ані фінансовим, ані людським ресурсом. Хоча, як кажуть, "бабло побеждает все". Шкода. Се ля ві.
Ще одне - побачив рекламу Добкіна "Єдина країна". Якесь божевілля. Людина, що служить Кремлю, що одягала форму вбивць - "Беркута", що пропагувала федералізацію і сепаратизм, говорить про єдину країну. Сподіваюся, що ніхто в цю технологічну дурню з вуст Добкіна не вірить. Його місце за гратами! А нам залишається час, щоб добре подумати. Слава Україні!
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks