http://esquire.ru/yanukovich-leaks авторитетно, без питань. 100-пудово перевірена інфа
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Богомолец Ольга
Бойко Юрий
Гриненко Андрей
Гриценко Анатолий
Добкин Михаил
Клименко Александр
Коновалюк Валерий
Королевская Наталия
Кузьмин Ренат
Куйбида Василий
Ляшко Олег
Маломуж Николай
Порошенко Пётр
Рабинович Вадим
Саранов Владимир
Симоненко Пётр
Тигипко Сергей
Тимошенко Юлия
Тягнибок Олег
Царёв Олег
Цушко Василий
Шкиряк Зорян
Ярош Дмитрий
http://esquire.ru/yanukovich-leaks авторитетно, без питань. 100-пудово перевірена інфа
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Rоlа, ти ж зі мною не розмовляєш? Чи вже надумала?![]()
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
шо там с невинностью или невиновностью признанной международной спильноты, доказы пруфы принес или таки популизм?
Тримай. Тут і трохи далі
Ну ви як завжди брехню якусь прочитали. Я не буду нічого коментувати про те хто що де і яку дезу викидає зараз або раніше.
http://www.tymoshenko.ua/ - ось сайт наступного президента України, з нього і черпайте інформацію, принаймні про її бажання, рішення, позиції та програми.
І ще... ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ та розкажіть родичам:
Юля ніколи не здається
так это твои догадки опять же))))
не было никаких заявлений
я тебе сказал причем тут требование ес к юле.
популизм короче, балачки та й годи.
ЗЫ. периодичность сайзинга шрифта напоминает выступления тимошенко где она акцентирует внимание в разговорах)) без обид, просто наблюдение, ты б заканчивал проводить пиар-кампании с большими буквами и лозунгами бо смахивает на зарплату блока.
Гомосалєкс, я тобі так скажу. Є народ, а є бидло типу тебе (стадо баранів). То ти ж не плутай народ із собою.
Ну так твоя мошонка так народ и называла - быдло.
Так что пусть я буду лучше быдлом и бараном в стаде.
Чем очередным зомби в вируальном высокоинтеллектуальном порядочном и честном белом братстве...
На выборах 2010 голосовали не за нее, а против яныка.
Так что даже на 50% можете не рассчитывать.
Разве что психушки и зоны заставят по 5 раз проголосовать...
Особенно понравилось про "департамент продовольствия" и "комитет исполнения наказаний")))
Слушал Березовца по политтехнологам, говорит Петя работает с теми же кремлевскими, что и "почую кожного" и "покращення уже сьогодни", ну а что еще ожидать от Левочкина))
Жду с нетерпением французскую компанию Тигипко и суперкоеативный ход от Ляшка (говорит, что будет самая яркая команда)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks