Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: За кого вы проголосуете на выборах президента?

Голосували
511. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Богомолец Ольга

55 10,76%
  • Бойко Юрий

0 0%
  • Гриненко Андрей

3 0,59%
  • Гриценко Анатолий

50 9,78%
  • Добкин Михаил

12 2,35%
  • Клименко Александр

0 0%
  • Коновалюк Валерий

0 0%
  • Королевская Наталия

3 0,59%
  • Кузьмин Ренат

1 0,20%
  • Куйбида Василий

0 0%
  • Ляшко Олег

43 8,41%
  • Маломуж Николай

3 0,59%
  • Порошенко Пётр

166 32,49%
  • Рабинович Вадим

9 1,76%
  • Саранов Владимир

0 0%
  • Симоненко Пётр

13 2,54%
  • Тигипко Сергей

42 8,22%
  • Тимошенко Юлия

40 7,83%
  • Тягнибок Олег

11 2,15%
  • Царёв Олег

25 4,89%
  • Цушко Василий

1 0,20%
  • Шкиряк Зорян

1 0,20%
  • Ярош Дмитрий

33 6,46%
Сторінка 175 з 253 ПершаПерша ... 75125165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185225 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5051, показано з 3 481 по 3 500.

Тема: Выборы Президента Украины 25 мая 2014 год (Единая тема)

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    мала на увазі, шо оскільки РФ порушила всі можливі і неможливі договори, то говорити про якийсь контракт взагалі немає сенсу. навіть не в аспекті її участі в процесі підписання, а з політично-раціональної позиції.
    Этот контракт - дополнительные баллы РФ в войне с нами. А так выходит, раз РФ все нарушает, по и пофик какой контракт...
    даже не смешно.

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від gven Переглянути допис
    актуальность этого "пытання" ежемесячна в Ваших счетах на комуслуги
    У мене в моєму житті, як і в кожної людини сотні питань - хліб, крупа, м'ясо, транспорт, ліки... Але найголовніше зараз - питання війни з росією. Всі хто замовчують це, найголовніше питання або заговорюють його іншими - або тупуваті (як ота "журналістка"), або навмисно це роблять і є зрадниками (Царьов, комуністи, пр)
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    н-да.... вичерпна, этот вопрос актуален как никогда, юлин контракт сейчас в действии, глупо закрывать на это глаза и делать вид что все ок.
    Ну так розривайте Юлін контракт та укладайте свій
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    У мене в моєму житті, як і в кожної людини сотні питань - хліб, крупа, м'ясо, транспорт, ліки... Але найголовніше зараз - питання війни з росією. Всі хто замовчують це, найголовніше питання або заговорюють його іншими - або тупуваті (як ота "журналістка"), або навмисно це роблять і є зрадниками (Царьов, комуністи, пр)
    какого перца? мы уже забыли одному ходки, давайте забудем юле, мы ж добрые
    она задала резонный вопрос как кандидату в презы
    ты кста находишься в ветке о выборах а не в ветке оккупации с рф
    і сам как імперец с возгласами тупа тупі і тд

завязівай со стагнациями. пусть спрашивают и мутят - причем всех кандидатов подряд, не надо навязівать свое мнение і отношение. Для кого-то она президент, для кого-то просто популіст-пустотреп с громкими возгласами.

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

dni.pro,

відпочинь і заспокойся

Звідки Ви
    пр.Правды
    Дописів
    427

Типово

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис
    Для кого-то она президент, для кого-то просто популіст-пустотреп с громкими возгласами.
    Я сейчас читаю программы наших кандидатов. Так про Тимошенко такого мнения многие эксперты. Говорят, что программа написана наспех, чтобы типо охватить больше народу, но по поводу внедрения в жизнь-этих ее новаций- это во многом нереально. Сейчас буду читать, что Коновалюк нам предлагает

Звідки Ви
    пр.Правды
    Дописів
    427

Типово

Юля дала вичерпну відповідь. Якщо до вас не дійшло - то це ж не її проблеми, а ваші.
    Кожному питанню - свій час. Якщо дешева журналістка ставить питання актуальністю 5 років тому, то вона - саме дешева, продажна журналістка.
    Актуальность может и пять лет тому, но аукается она до сих пор. Кроме того, будущий президент страны не должен так отзываться, даже в телефонных разговорах, так как это сделала Юля, а потом заявляла, что это монтаж. Она же хочет всей Украиной править, а здесь живут не только украинцы, но и русские, и татары, и другие. И надо ко всему народу относиться уважительно, а не "растреливать их из атомного оружия" Как она выразилась. Так будущий президент не должен себя вести.

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Ну так розривайте Юлін контракт та укладайте свій
    истерите прям как Юля, она конечно вчера была феерична в своей истерике....)

кричала что выборы в любом случае будут, ничто не помешает. А на вопрос как обеспечить проведение выборов на Востоке, в очередной раз сорвалась, и верещала что забудьте слово "выборы", не до того))))
    захотела карманную армию, типа записывайтесь у нас в Народное ополчение, прям в штабе)))
    Кароч, вчера порадовали Добкин, Юля и Царев))

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Юля в эфире радиосвобода)) говорит о том, что создает бригады, таки и называет "бригады териториальной обороны"
    вчера вещала про "народное ополчение"))
    всех вооружить и гражданская война.... вот такая ситуация, даже женщин и девушек берут)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

истерите прям как Юля, она конечно вчера была феерична в своей истерике....)
    Ну от дивіться, я вам навів рішення проблеми з газом, яке ваш янукович з азаровим міг використати ще в 2010, одразу після їх чергового приходу до влади. Пройшло 4 роки, і замість того щоб вирішити це питання, ви знов і знов розказуєте нам про Юлю і її відповідальність (відсутність якої визнав і Верховний Суд, і Верховна Рада, і міжнародна спільнота)

То хто з нас істерить у цьому випадку? Це ж саме стосується і Влада. Влад, заспокойся сам та відповідай СОБІ На свої ж питання. Не мені, я свої відповіді отримав ще в 2010. Я свідомий виборець, з своєю обгрунтованою точкою зору.

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

відсутність якої визнав і Верховний Суд, і Верховна Рада, і міжнародна спільнота
    брехня

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис
    брехня
    Доведи, не будь пустозвоном та істеричкою.

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Ну от дивіться, я вам навів рішення проблеми з газом, яке ваш янукович з азаровим міг використати ще в 2010, одразу після їх чергового приходу до влади. Пройшло 4 роки, і замість того щоб вирішити це питання, ви знов і знов розказуєте нам про Юлю і її відповідальність (відсутність якої визнав і Верховний Суд, і Верховна Рада, і міжнародна спільнота)
    завтра придет другой суд и признает виновной, нашли чем прикрываться, решением суда) какое международное сообщество признало, ну расскажите, не таите.
    Более того, суд определил что нет доказательств вины в уголовном деле.
    А Вы про ответственность вещаете, не находите что совершенно разные вещи?
    да и что такое "знов и знов", я даже в тему про юлю не хожу... я понимаю что предпочитаете не говорить про эти "неловкие" моменты с Юлей, а я бы предпочла оговорить и обсудить предвыборные "заявления" и поведение кандидатов.

и че эт мой Янукович и мой Азиров, я их не выбирала)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

и че эт мой Янукович и мой Азиров, я их не выбирала)
    Ага, модна фраза зараз. Він сам по собі вибрався та був підтриманий майже 50% населення, що голосувало.
    Не треба зараз очі замилювати мені. Ті хто проти Юлі зараз - це ті ж самі хто був проти неї і в 2010 та голосував за яника. То ж принаймні покайтеся за свій "розумний" вибір проти воровки, косатої, золотої ручки і так далі...

Дописів
    5 041

Типово

а как Вы относитесь к тому факту(неоспоримому) что огромное колличество людей не хотят жить в стране, в которой малолетний бабуин с палкой из карпатского села в центре столицы наводит порядки и воостанавливает справедливость "на власний розсуд" Я пока не говорю об идеологических перекосах.

Дописів
    5 041

Типово

Ага, модна фраза зараз. Він сам по собі вибрався та був підтриманий майже 50% населення, що голосувало.
    Не треба зараз очі замилювати мені. Ті хто проти Юлі зараз - це ті ж самі хто був проти неї і в 2010 та голосував за яника. То ж принаймні покайтеся за свій "розумний" вибір проти воровки, косатої, золотої ручки і так далі...
    Юля такая же беда и проклятие Украины как и оба Вити

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Щодо визнання відсутності провини Юлі з боку міжнародної спільноти - то в мене, на відміну від Юлефобів, є беззаперечні докази з фактами. Але хотілось би почути ваші аргументи з фактами. Слухаю уважно...

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від gven Переглянути допис
    Юля такая же беда и проклятие Украины как и оба Вити
    Оце й усі факти, докази та аргументи? Браво!

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

Доведи, не будь пустозвоном та істеричкою.
    потмоу что не было никаких заявлений по еэсу, ее оправдали пока только киевским судом и было майдано-требование к еспч. На нашей стороне закрыли по отсутствию доказательств. Там ничего не было. К тому же рейтинг доверия тимошенки в европе очень упал что не добавляет нам щастья с контрактами.
    И че это я должен доводить если ты пишешь то чего не было?))

На личности переходить не стоит.

Сторінка 175 з 253 ПершаПерша ... 75125165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185225 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті