| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Військовослужбовці 25 окремої повітрянодесантної бригади ВДВ ЗС України вірні Присязі
| 14.04.2014 | |14:21|
http://www.mil.gov.ua/index.php?lang...=read&id=33885
Повідомлення щодо переходу військовослужбовців 25 окремої повітрянодесантної бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України на бік сепаратистів і так званого «народного ополчення» під Слов’янськом у Донецькій області, поширене деякими іноземними ЗМІ, не відповідає дійсності, має ознаки дезінформації та спрямоване на підрив авторитету Української армії.
Про це сьогодні, 14 квітня, повідомили в Командуванні ВДВ Збройних Сил України.
Воїни-десантники вірні Військовій присязі. На даний час військовослужбовці 25 окремої повітрянодесантної бригади сумлінно та віддано виконують завдання за призначенням у визначених районах.
Управління преси та інформації Міністерства оборони України закликає представників засобів масової інформації оприлюднювати виключно перевірені факти щодо діяльності оборонного відомства та Збройних Сил України, отримані з офіційних джерел.
Выродок проклятый. Говорит, что власть должна сохранить порядок, там, где начались захваты админзданий русскими военными. Вот жеж сволочь. Каким образом сохранить порядок? Сложить оружие и дать захватить свою страну? Поверить не могу, что только сейчас украинцы прозрели, и я в том числе, что всё это время мы находились под властью российского фашизма!
ну так с обеспечением было всё нормально до 97 года, я тоже в полевых условиях в палатке жил, грех жаловаться, а вот сейчас это мрак, возьмем банальное питание солдата сейчас.....
.....солдаты хоть живут обычной жизнью, а вот долго на таких харчах 25-40 летний мужик в палатке протянет? я уже не говорю про запах на кухне...
http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks