И почему надо думать что его кто то тянул? Или дедушку который байконур открывал и поздравлял с днем космонавтики
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И почему надо думать что его кто то тянул? Или дедушку который байконур открывал и поздравлял с днем космонавтики
Ваша позиція. Всього лише.
Мій 99-річний дідусь помер торік. Моїй бабусі 90. І при всій моїй безмежній до них повазі - вони давно вже не могли адекватно оцінювати ситуацію і обирати майбутнє.
Це - вік. Це - природа. Це - психологія.
На нормальне житя вони заслуговують, а голосують нехай ті, хто це життя забезпечує.
А до чого тут Добкін??
Значить дідуся затягли на зустріч з кандидатом обманним шляхом.
Новогодние елочки https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=243855
"не болей" одна из самых дешевых аптек. Мы покупаем все медикаменты по возможности у нас в поликлиннике 2 больницы , именно в этой сети. И выходит дешевле чем в других аптеках (и это при том, что в медучереждениях цены всегда выше). а вообще цены поднялись очень сильно. Стандартный набор медикаментов у моих больных стоил 500-700 грн, сейчас больше 1000 грн
(((
Востаннє редагував Кимон: 12.04.2014 о 18:38
Не, ну кто в декрете, центре занятости, на больничном по уходу, и тд. Ну есть категрии граждан, которые за свою сознательную жизнь в 30-40- даже трудовой не имеют, при этом идут и выбираюют как мне жить. Плати налоги государству- тогда получай право выбирать, каким оно будет. Работаешь через черную кассу, живи в таком, какое выбрали законопослушные.
Новогодние елочки https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=243855
они менее граждане, чем мы? Пусть государство сделает так, чтобы можно было работать всем "по белому", тогда и зарплат не будет в конвертах.
Хоть к политике и не относится, но сразу вспомнился фильм (вот не вспомню название), где наркоманов, алкоголиков и пр. неблагополучных людей держали в "санатории", чтобы использовать их органы для более благополучных...
Да-да. Прихильниця. Прямо всіх одразу
Додайте БЮТ (бо я там працювала), партію Краснова (бо люди кажуть, що він давав гроші (за щось забула вже за що навіть) моєму другові, з яким ми створювали видання, де я пишу, і в тому числі критикую Краснова), Демократів (бо вони у нас очолюють штаб Порошенка, якого я часто називала перспективним політиком) і багато ще різних...)))))
І ще: не можна. Бо мова йде про фізіологію і економіку. А не про прихильність або ні.
ЗІ: дід питав маму, коли голосував ще, за кого треба)))) Якби вона назвала прізвище Яроша - голосував би)))
Але останні роки за нього ПР галочки ставила.
Щоб ускладнити сприйняття додам: ще я за те, щоб кожен, хто обирається у владу, надавав довідку під психіатра, психолога і здавав іспит з укр.мови та історії. Можете шукати в програмах))))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks