Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: За кого вы проголосуете на выборах президента?

Голосували
511. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Богомолец Ольга

55 10,76%
  • Бойко Юрий

0 0%
  • Гриненко Андрей

3 0,59%
  • Гриценко Анатолий

50 9,78%
  • Добкин Михаил

12 2,35%
  • Клименко Александр

0 0%
  • Коновалюк Валерий

0 0%
  • Королевская Наталия

3 0,59%
  • Кузьмин Ренат

1 0,20%
  • Куйбида Василий

0 0%
  • Ляшко Олег

43 8,41%
  • Маломуж Николай

3 0,59%
  • Порошенко Пётр

166 32,49%
  • Рабинович Вадим

9 1,76%
  • Саранов Владимир

0 0%
  • Симоненко Пётр

13 2,54%
  • Тигипко Сергей

42 8,22%
  • Тимошенко Юлия

40 7,83%
  • Тягнибок Олег

11 2,15%
  • Царёв Олег

25 4,89%
  • Цушко Василий

1 0,20%
  • Шкиряк Зорян

1 0,20%
  • Ярош Дмитрий

33 6,46%
Сторінка 107 з 253 ПершаПерша ... 757979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117157207 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5051, показано з 2 121 по 2 140.

Тема: Выборы Президента Украины 25 мая 2014 год (Единая тема)

Дописів
    308

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Нема ніяких рейтингів поки що, а якщо є - то брехливі
    До речі, "Усі брешуть", це типове логічне протиріччя.
    Якщо усі брешуть, то це твердження також брехливе,
    а отже не усі брешуть, рекурсія.

Дописів
    308

Типово

Цитата Допис від loportek Переглянути допис
    автору можно прикручивать опрос. всех уже зарегистрировали.
    тогда надо уточнять что на первый тур, если так...

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Сурикат Переглянути допис
    До речі, "Усі брешуть", це типове логічне протиріччя.
    Якщо усі брешуть, то це твердження також брехливе,
    а отже не усі брешуть, рекурсія.
    Ну, про "усі" - то гучно сказано. Поки що був один брехливий рейтинг, непрофесійність, несправжність та заангажованість якого довела вчора відомий і поважний соціолог Ірина Бекешкіна. Якщо цікаво - почитайте її думку.
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Дописів
    308

Типово

Якщо цікаво - почитайте її думку.
    Думки то не статистика, то якраз піар.

Директор Фонда «Демократические инициативы» отметила,
    что такие псевдоопросы, которые проводят с «космической скоростью»
    (4500 респондентов - за 2 дня), бросают тень недоверия в будущем
    на всех социологов.

http://censor.net.ua/n279299

Якщо це, то де тут думки?

Звідки Ви
    ж/м Покровский
    Дописів
    38 189

Типово

я одна треть списка кандидатов даже фамилий не знаю?
    откуда у этих людей такие деньги на выборы?!??
    А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.

Организатор года 2011 Аватар для mr.Burns
    Звідки Ви
    Тутешній.
    Дописів
    23 792

Типово

Дэ голосувалка?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 278

Типово

Цитата Допис від Мама Лизы Переглянути допис
    я одна треть списка кандидатов даже фамилий не знаю?
    откуда у этих людей такие деньги на выборы?!??
    Какие "такие"? По улицам машины ездят по такой цене. Крали миллионами и миллиардами, так что 250 000$ не такие уже и деньги.Миллионы предлагали депутатам за переход из фракции или за голос. Это для человека с пенсией 1200 это -"такие деньги".

• Раз в стране бродят денежные знаки, то должны же быть люди, у которых их очень много.О.Бендер(С)

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від mr.Burns Переглянути допис
    Дэ голосувалка?
    25 травня на виборчій дільниці
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    ж/м Покровский
    Дописів
    38 189

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Какие "такие"? По улицам машины ездят по такой цене. Крали миллионами и миллиардами, так что 250 000$ не такие уже и деньги.Миллионы предлагали депутатам за переход из фракции или за голос. Это для человека с пенсией 1200 это -"такие деньги".

• Раз в стране бродят денежные знаки, то должны же быть люди, у которых их очень много.О.Бендер(С)
    для меня что больше тыщи - все мульйон (с)
    мадам врач которая кто ей эти тыщи даст и для чего? я уже не говорю поо кандидата с кредитом
    А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 278

Типово

Мадам дали благодарные клиенты ее клиники.Наверно.
    А вы против что бы врач стала президентом? Вариант не
    хуже чем наследник "сахарного барона Украины" или разорившийся спонсор футбольного клуба.

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Мама Лизы Переглянути допис
    для меня что больше тыщи - все мульйон (с)
    мадам врач которая кто ей эти тыщи даст и для чего? я уже не говорю поо кандидата с кредитом
    та она под кем только не лежала, мужья один лучше другого

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 278

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    та она под кем только не лежала, мужья один лучше другого
    Ну ну ну, джентльмены так не выражаются.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    315

Типово

Цитата Допис від Сурикат Переглянути допис
    з сьогоднішнього twitter:

-- ЦВК відмовила у реєстрації кандидатом на пост Президента України Дарту Олексійовичу Вейдеру
    -- жаль чувака, нема двох рук, ніг... син від нього відмовився... а тут ще й цвк так жорстоко кинуло
    Дарк Вейдер виявився не справжнім, його ЦВК викрило. Дуже лякливий, - злякався хлопавки.

Під маскою Дарта Вейдера виявився Ялинкович яйцеушиблєний.

Дописів
    2 087

Типово

Мадам дали благодарные клиенты ее клиники.Наверно.
    А вы против что бы врач стала президентом? Вариант не
    хуже чем наследник "сахарного барона Украины" или разорившийся спонсор футбольного клуба.
    Не хуже, может даже и лучше, опять приходится голосовать методом исключения...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 278

Типово

Цитата Допис від eugen2002 Переглянути допис
    Не хуже, может даже и лучше, опять приходится голосовать методом исключения...
    Так отож. Может лучше менее политизированный презик что бы хоть не было борьбы между ним , премьером и радой. Ну и не клоун, есть и такие кандидаты.

Циник
    Guest

Типово

Ну ну ну, джентльмены так не выражаются.
    Леди не занимаются проституцией

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Ну, про "усі" - то гучно сказано. Поки що був один брехливий рейтинг, непрофесійність, несправжність та заангажованість якого довела вчора відомий і поважний соціолог Ірина Бекешкіна. Якщо цікаво - почитайте її думку.
    Ось читаю я поважного соціолога Бекешкіну і охоплюють мене сумніви: чи всі її думки треба сприймати, чи тільки ті, що з моїми співпадають...

Змішані почуття з приводу звільнення Юлії Тимошенко. З одного боку, я завжди вважала її ув'язнення аж ніяк не правосуддям, а помстою та виявом фобій Януковича і тому щиро рада, що вона на свободі (постійно підписували петиції за її звільнення). З другого - боюся, вона зможе нанести чимало шкоди, звісно, того не бажаючи.

Вчорашній виступ засвідчив, що вона мало змінилася. Слухати її виступи під час виборчої кампанії було неможливо - суцільний крик при майже відсутності змісту, не кажучи вже про пропозиції та програму. Вчора - те ж саме, емоції, емоції, емоції і поведінка у статусі вождя, якого давно чекали.
    Країна відчуває потребу зміни якості політики, перехід від хаотизму до чіткого програмування (цілі-дії-відповідальні-результат), від голосування серцем - до голосування розумом, від диктатури вождя партії - до партійної демократії, тобто - перехід до політики європейського типу (ви там бачите вождів?).

Окрім того, країна у вкрай економічно складній ситуації, перед-катастрофічній, нас чекають складні часи, і поруч з популярними заходами (позбавлення пільг посадовців, виселення з державних дач, повернення численних резиденцій тощо), вимагатимуться й дуже непопулярні заходи (підвищення тарифів, адресний характер пільг, позбавлення державних дотацій безнадійно застарілих підприємств і ще багато чого).

А Юлія Володимирівна - популіст, б'є на емоції, лідер вождистського типу, керівник ситуативних рішень, а не стратегічних розрахунків, за визначенням типу особистості - демонстративний тип особистості, для якої головне - щоб її любили і щоб нею захоплювалися.

Так, в революцію потрібні герої (думаю, Юлія Володимирівна цілком щиро сказала, що шкодує, що її не було на барикадах). Але на керівних посадах (президента, прем'єр-міністра та ін.) потрібні не харизматичні герої, а ефективні менеджери, які вміють реалізації програм та добиватися цілей, за які проголосували виборці на виборах. І тому я дуже боюся, що у разі повернення Юлії Тимошенко у політику, і тим більше набуття якоїсь з перших посад, політика перетвориться у безперервний мітинг за головуванням Юлії Володимирівни.
    http://kontrakty.ua/article/74359/

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис
    Ось читаю я поважного соціолога Бекешкіну і охоплюють мене сумніви: чи всі її думки треба сприймати, чи тільки ті, що з моїми співпадають...

...
    слухати треба всіх, але мати власну думку

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис

Змішані почуття з приводу звільнення Юлії Тимошенко. З одного боку, я завжди вважала її ув'язнення аж ніяк не правосуддям, а помстою та виявом фобій Януковича і тому щиро рада, що вона на свободі (постійно підписували петиції за її звільнення). З другого - боюся, вона зможе нанести чимало шкоди, звісно, того не бажаючи.

Вчорашній виступ засвідчив, що вона мало змінилася. Слухати її виступи під час виборчої кампанії було неможливо - суцільний крик при майже відсутності змісту, не кажучи вже про пропозиції та програму. Вчора - те ж саме, емоції, емоції, емоції і поведінка у статусі вождя, якого давно чекали.
    Країна відчуває потребу зміни якості політики, перехід від хаотизму до чіткого програмування (цілі-дії-відповідальні-результат), від голосування серцем - до голосування розумом, від диктатури вождя партії - до партійної демократії, тобто - перехід до політики європейського типу (ви там бачите вождів?).

Окрім того, країна у вкрай економічно складній ситуації, перед-катастрофічній, нас чекають складні часи, і поруч з популярними заходами (позбавлення пільг посадовців, виселення з державних дач, повернення численних резиденцій тощо), вимагатимуться й дуже непопулярні заходи (підвищення тарифів, адресний характер пільг, позбавлення державних дотацій безнадійно застарілих підприємств і ще багато чого).

А Юлія Володимирівна - популіст, б'є на емоції, лідер вождистського типу, керівник ситуативних рішень, а не стратегічних розрахунків, за визначенням типу особистості - демонстративний тип особистості, для якої головне - щоб її любили і щоб нею захоплювалися.

Так, в революцію потрібні герої (думаю, Юлія Володимирівна цілком щиро сказала, що шкодує, що її не було на барикадах). Але на керівних посадах (президента, прем'єр-міністра та ін.) потрібні не харизматичні герої, а ефективні менеджери, які вміють реалізації програм та добиватися цілей, за які проголосували виборці на виборах. І тому я дуже боюся, що у разі повернення Юлії Тимошенко у політику, і тим більше набуття якоїсь з перших посад, політика перетвориться у безперервний мітинг за головуванням Юлії Володимирівни.
    http://kontrakty.ua/article/74359/
    Почитай "Украинский прорыв" - там вся стратегия
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    40 847

Типово

В його (Кличка) ситуації - розумне, згоден. Малину йому поламала Юля коли вийшла з в'зниці.
    Він зрозумів, що в другий тур не виходить, та й вимушений був знятися.
    + з Фірташем не зрослося трохи, взяли Дмитра... І міцно тримають зараз виходячи з інформації в ЗМІ
    а зачем Фирташ кого-то поддерживает в таком положении? зачем что-то заявляет? это ж все очень сомнительную пользу приносит.
    вздыхаю: не понимаю я этих олигархов.

Сторінка 107 з 253 ПершаПерша ... 757979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117157207 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті