Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 148 з 403 ПершаПерша ... 4898138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158198248 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8057, показано з 2 941 по 2 960.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину.

Дописів
    371

Типово

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис
    ШКУРА!!

"Крім того, ми обговоримо тему гонінь та утисків, загрозу для життя членів фракції КПУ, блокування роботи комуністів у Верховній Раді, а також захоплення нашого центрального офісу в столиці", - додав він.

Їх ще не так треба "гнати" і "утискати", щоб шкура в ціх шкурників тріщала як бубен. І взагалі давно треба люструвати їхню "партію" і заборонитиза злочини проти людства.
    І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син і буде мати, і будуть люди на землі.
    Т. Г. Шевченко

Дописів
    1 542

Типово

http://www.charter97.org/ru/news/2014/4/2/92809/
    «Запорожец» сепаратистов стал хитом фотожаб

Туда же
    http://novosti-n.org/news/read/67647.html
    http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
    Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Цитата Допис від Maks4x4 Переглянути допис
    дАнбасс порожняк не гонит )))
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Дописів
    12 402

Типово

Долго , долго запрягают....

Дописів
    1 542

Типово

http://www.charter97.org/ru/news/2014/4/2/92824/
    Я теперь понимаю,почему Титушко хочет сменить фамилию.Мировая слава.
    Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис

Фіктивні люди з фіктивною зовнішністю.
    Це про мене!!! Часто мою національність інші визначають з першого погляду, але частіше всього невірно!
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Це про мене!!! Часто мою національність інші визначають з першого погляду, але частіше всього невірно!
    І ви їм одразу в пику - на тобі моє свідоцтво про народження в радянському союзі! (Я так розумію, завжди при собі носите цей важливий, дійсний документ 19.. року випуску).

Добре, а як доводять свою національність ваші діти, у яких ані у свідоцтві про народження, ані в паспорті, ані будь-де немає графи "національність"?
    Діти є, громадянство є, національності - нема. Я не правий?
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    І ви їм одразу в пику - на тобі моє свідоцтво про народження в радянському союзі! (Я так розумію, завжди при собі носите цей важливий, дійсний документ 19.. року випуску).

Добре, а як доводять свою національність ваші діти, у яких ані у свідоцтві про народження, ані в паспорті, ані будь-де немає графи "національність"?
    В свідоцтвах про народження моїх дітей такі графи є. А частіше - доводити нікому нічого не доводиться - немає потреби. От подивіться на manna -
    він настільки добре володіє українською мовою, що хто б сумнівався в тому, що шановний mann - українець?

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від ТаньТань Переглянути допис
    Тогда это для вас -" І мертвим, і живим, і ненарожденним землякам моїм в Украйні і не в Украйні моє дружнєє" http://kidlib.in.ua/categories/1-%D0...осланіє
    О, Шевченка читаєте. Дуже добре! Якби вся нація читала Шевченка, ми були б єдині як ніколи!
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

В свідоцтвах про народження моїх дітей такі графи є. А частіше - доводити нікому нічого не доводиться - немає потреби. От подивіться на manna -
    він настільки добре володіє українською мовою, що хто б сумнівався в тому, що шановний mann - українець?
    Виділив найголовніше
    Добре, запитаю про онуків... Те ж саме питання

Дописів
    1 542

Типово

http://vesti.ua/strana/45244-zhurnal...at-mobilizacii
    Про отмазывание от армии

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

От подивіться на manna - він настільки добре володіє українською мовою, що хто б сумнівався в тому, що шановний mann - українець?
    Аж поки не подивитися на того mann'а

В чому dni.pro має рацію, так це в тому, що національність значною мірою (переважною, навіть) - це самовідчуття.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від AlexandrDP Переглянути допис
    http://vesti.ua/strana/45244-zhurnal...at-mobilizacii
    Про отмазывание от армии
    тююю, у меня сосед до 27 лет, на время весеннего и осеннего призыва, просто переезжал на другую квартиру к родственникам, так в армию и не попал

Вот есть случай, один знакомый попытался попасть в Ялту, там где у него квартира есть, на блокпосту у него все выяснили, куда, зачем, с какой целью, потом пришлось рассказать где квартира, всё это тщательно конспектировали во время разговора, потом телефонный звонок, пришли двое с оружием, и неоднозначно сказали, ехать туда откуда приехал, человек попытался заехать в Крым через другой блокпост, там его развернули сразу без беседы.
    Собственно вопрос, он уже со своей квартирой может попрощаться?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від dni.pro Переглянути допис
    Виділив найголовніше
    Добре, запитаю про онуків... Те ж саме питання
    Як тільки у мене з"являться онуки - одразу ж відзвітую. А поки немає - промовчу.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Аж поки не подивитися на того mann'а
    На мене ж дивляться і ... не вірять!!!

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Як тільки у мене з"являться онуки - одразу ж відзвітую. А поки немає - промовчу.
    Тоді побажаю миру, злагоди та онуків! А ще - бути справжнім патріотом української нації незважаючи на те, що було написано зі слів вашої матері у вашому радянському свідоцтві про народження

Дописів
    371

Типово

Вот есть случай, один знакомый попытался попасть в Ялту, там где у него квартира есть, на блокпосту у него все выяснили, куда, зачем, с какой целью, потом пришлось рассказать где квартира, всё это тщательно конспектировали во время разговора, потом телефонный звонок, пришли двое с оружием, и неоднозначно сказали, ехать туда откуда приехал, человек попытался заехать в Крым через другой блокпост, там его развернули сразу без беседы.
    Собственно вопрос, он уже со своей квартирой может попрощаться?[/QUOTE]

Питання:
    реєстрація є, чи тільки право власності?
    І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син і буде мати, і будуть люди на землі.
    Т. Г. Шевченко

Дописів
    1 542

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    тююю, у меня сосед до 27 лет, на время весеннего и осеннего призыва, просто переезжал на другую квартиру к родственникам, так в армию и не попал

Собственно вопрос, он уже со своей квартирой может попрощаться?
    Скорей всего да.
    Но суть в другом.Возможно сейчас втихаря отожмут некое имущество,перераспределят со своими .Как такового законодательства сейчас нет.Ни одни реестры не работают.Можно с помощью силы отжимать,а потом легализировать

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

В чому dni.pro має рацію, так це в тому, що національність значною мірою (переважною, навіть) - це самовідчуття.
    Думаю, ніхто в цьому не сумнівається. Абрам Кацнельсон, наприклад, завжди казав, що він - український поет.(Правда казав він це в розпалі боротьби з сіоністами) А Мойсей Фішбейн хоч і не казав, але пише українською.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від 180265 Переглянути допис
    Питання:
    реєстрація є, чи тільки право власності?
    т.к. человек прописан в Днепре, понятно что только право собственности есть.

Сторінка 148 з 403 ПершаПерша ... 4898138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158198248 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті