| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
серед іншого ще треба замислитись про якість нашої освіти.
В мене в школі була чудова вчителька української мови. Вона зуміла привити любов до рідної мови. Я, навіть, приймала участь у міських олімпіадаз з Української мови.
Хоча, слід дати належне, в мене була також чудова вчиталька з Російської мови.
До речі, згадала її вислів, який я не в повній мірі розуміла у шкільному віці, проте тепер цей вислів є дуже актуальний:
"Словой можно убить. Словом можно спасти. Словом можно полки за собой повести".
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь»!
Згодна. Я якраз Олі-Снейк і намагалась довести, що проблема суржика - це проблема викладання. Тобто якості вчителя і його зацікавленості.
ну і, звичайно, батьків.
Чесно - я себе учора відчула, як отойнеграфроамериканець в місті, де живуть білі і показують на нього пальцями постійно
Свою дитину я не вчила давати здачі - силові методия не схвалюю ні в чому. Змалечку радила і вчила вирішувати всі проблеми словами, говорячи, о словом можна вдарити сильніше, ніж кулаком.
Що-що, а цей вид бойового мистецтва вона, зараза така, опанувала неабияк вдало!
Язикатість у нас така, що іноді плачуть і вчителі, і однокласники, і мама з татом) Причому вміє битись трьома мовами))) Наступного року піде ще одну вивчати.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks