| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Бажано оперувати фактами. Давайте разом, усією спільнотою розбиратись голими фактами без забарвлення. Згодні розбиратись по-чеснаку? Демократично, чесно, без ярликів?
Бажання докопатись до істини має бути щирим та відвертим...
Знаєте чому Шурік не хоче розбиратись? - бо знає, що програє в цій дискусії
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
стоит обратить на это внимание
Кримські татари не уточнили, в якій країні буде їхня автономія
Кто что может рассказать о Днепровской Цехале? Были сборы, стрельбы? Хоть что-то было?
Фэйк или правда, кто знает??
Заколки и бантики, ободки ручной работы
а вот и опять началось
У центрі Донецька вдень 30 березня партія "Руський блок" проводить збори громадян.
Про це пише видання "Новини Донбасу".
Станом на 12:00 на мітинг зібралося близько 600 осіб. Станом на 13:15 у зборах беруть участь близько 1 тис. осіб.
Учасники зібрання закликають провести референдум про визначення подальшого статусу Донбасу.
есть тема по выборам.. http://forum.gorod.dp.ua/showthread....9#post26077469
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Тільки не смішіть.
Тільки ,що телефонував щодо відпочинку в Криму .Так от те,що пишуть на севас.форумі -те й в голові.Київська хунта.Укро-тв.
Щодо відпочинку я так зрозумів вся надія на росіян.Нічого путнього наразі в Криму немає.Тобто одні декларативні заклики.
Було б слушно їхати автобусами дружби у Крим то й співати там бандерівських пісень
Зараз я так розумію і Кремль не знає ,що робити з Кримом.Оскільки завоювати це одне,а втримати інше.Ми повинні показати ,що ми разом з Кримом.
Кримчаки вже нам подають сигнали
http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks