| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ладно, пойду жрать торт
за др тарантины
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
интересное мнение на тему:
и ещеЄвген Марчук
Враховуючи революційні події в Україні і взагалі як себе поводила минула влада, виникає запитання – на кого працював Янукович? – Янукович мав всю владу в Україні. Чому втік? Не думаю, що він злякався Майдану. У колишнього президента були всі можливості, щоб не тікати, а керувати державою. В Києві і Україні в цілому ще за радянських часів є спеціальні комплекси на випадок, якщо почнеться ядерна війна. Вони повністю дозволяють керувати державою: виступати по телебаченню, приймати рішення, управляти урядом, Збройними силами... Янукович про це знав. Також з’ясувалося, що охорона з Адміністрації Президента була знята, господар швидко покинув і Межигір’я, хоча ці об’єкти ніхто не штурмував. Втік не тільки Янукович, а і його близьке оточення. Питання – чому все-таки президент великої європейської країни тікає? Для підказки, поставлю ще одне запитання – де він з’явився?
– Це дурість чи злочин?
– Це добровільна панічна втеча від президентських повноважень. У критичний момент для країни, президент тікає на територію іншої країни. А потім звідти ще і закликає державу, в якій він знаходитися, вчинити акт агресії проти своєї країни. Це стовідсотково підпадає під статтю «державна зрада».
http://zik.ua/ua/news/2014/03/26/mar...ne_budu_474000
В ближайшие два дня Украина будет переживать самый критический момент своей истории, - Марчук
барышни, я нашла ЭТО
вымрите
http://www.youtube.com/watch?v=fWYvLx_Z_Pc
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Было уже тут это?
Какая битва стала решающей во Второй Мировой войне? Или как россияне знают свою историю
Ты узнаешь без проблем
Мой в ромашку ситроен
По квадратным колесАм
Поклонницам Ляшка))) видео ютюб ( не знаю как сюда сам ролик вставить) , оно не совсем свежее, но..
http://moyagazeta.com/news/a-25962.html
Получи скидку 5$ на первый заказ iHerb по коду DVS145
в смысле просто испугался ,устал, задолбался ? Х его з.В любом случае эти его телевыступления - заранее организованный кукольный театр под чьим-то руководством.
А статья прикольная, спасибо).
И да ,Мустафа Джамилев тот еще милый дедулька)), такой себе серый кардинал с колючими глазками.Как переговорщик, наверное, самое то в данной ситуации.Не плохо было бы Украине таки прийти к стадии переговоров с Россией - худой мир лучше хорошей войны.
а может быть такое, что его сейчас используют как раздражающий фактор? ну вздрачивают народ и вздрачивают, чтоб не забывали, не отвлекались).Не только его используют ,но это комплекс действий так скажем ,чтоб держать страну в состоянии перманентного возбуждения.
Это ж классика! Пару лет назад тоже наткнулась, а потом еще читала: вот на вики
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks