| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Судя по тому как сдувается темка, можно понимать что так же и стабилизируется ситуация???
Это старая журналистская утка, которая гуляет по интернету.
Подумайте сами: танковые соединения США широко применялись за последние 25 лет как минимум в двух иракских войнах, 1991 и 2003 года.
Какое там было среднее время жизни танков?
Насколько я знаю, большинство из них благополучно дожили до резки на металл![]()
фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников
все это сказки для маленьких детей.
все зависит от противотанковых средств противника, умения их применить, умения командиров, ну и везенья в конце концов.
танк не самодостаточная еденица (особенно в городе). если переться танком по узкой улице - то да первая бутылка с коктелем молотова с чердака или как я видел на кадрах из Сирии граната закинутая в дуло - и все и капец.
Если у противника есть сильные пртивотанковые средства, как например в Ираке - то тоже танк живет пока его не обнаружат (а делают это очень быстро).
Но если танк используется как прикрытие для пехоты, не лезит туды куда не просят, то и в городе он живет очень долго. В городских условиях наиболее эффективное противотанковое средство это гранатомет "Вампир", но это извините меня такая дура https://www.google.com.ua/search?q=%...w=1440&bih=765 что еще попробуй побегай с ней. Все остальное либо неэффективно (опять таки РПГ-7 предназначен для подавления танков, но не для уничтожения (по кадрам из Сирии гранатометчику понадобилось 3-и выстрела прямого попадания дабы танк перестал шевелиться )) либо слишком габаритны, либо очень дороги.
Революцию задумывают романтики, осуществляют фанатики, а пользуются ее плодами подлецы.
херня это всё.
хотели бы вас поддержать, реально ввели бы санкции.
значит срать хотели на вас.
а байки про тайные санкции это только байки.
для т.н. тайных договоренностей не нужны никакие поводы, чистая прагматика.
а санкции они на то и санкции, что играют назидательную и публичную роль. вас опять кинули.
не думаю
вот эта на порядок страннее
http://uareview.com/krym-radyanski-rubli/ Росія надасть фінансову допомогу Криму радянськими рублями
Російський уряд готовий надати урядові Криму фінансову допомогу у розмірі 15 мільярдів радянських рублів. Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку Республіки Крим.
Як випливає з повідомлення, на початку березня владою Криму було досягнуто домовленості з Москвою про надання фінансової допомоги у розмірі одного мільярду російських рублів, проте через економічні негаразди та нестабільність цієї валюти Кремль наразі відтермінував надання траншу в обіцяному обсязі. Натомість Москва готова запропонувати Сімферополю допомогу в єдиній стійкій на сьогодні міжнародній валюті – радянських рублях. Крім того, Росія, чиї стратегічні резерви радянського рубля є найбільшими у світі, може збільшити розмір позики до 15 мільярдів.
На думку фахівців, фінансова допомога з боку Кремля в першу чергу дозволить вгамувати ностальгію мешканців півострова за часами СРСР, а також сприятиме покращенню, зростанню добробуту та досягненню стабільності життя кримських громадян.
Зазначається, що в Мінекономрозвитку Криму вже розглядають можливість впровадження радянського рубля в обіг на території республіки, у тому числі через банкомати та термінали.
Нагадаємо, що раніше самопроголошений міністр Криму Сергій Аксьонов звітував громадськості про готовність надання урядові півострова російського кредиту у розмірі 15 мільярдів рублів.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks