| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
От их ума можно ожидать чего угодно, в любом случае от себя скажу, что достали пугать народ своими не адекватными заявлениями, в особенности Турчинов, ума у него хватило заявить в прошлом своём выступлении по всей Украине, что в Украине может начаться война.
Поэтому я даже не хочу его слушать, думаю успокоительного для народа от этого зомби ничего хорошего ожидать не приходиться. Я даже слушать не буду, харе слушать всякий бред, надо бизнес делать, работать.
немного офф-топа: ну реально же поперло
Лідер російського шансон-гурту “Бутирка” Володимир Ждаміров вважає, що українські прихильники їхньої творчості страждатимуть від того, що позбавлені можливості насолоджуватися виступами своїх кумирів. Про це повідомляє газета “Вести шансона”.
у них еще и газета своя есть о.О
http://www.segodnya.ua/world/obama-v...ii-505361.html
Ну как бы на Сегодня офф. источник - НТВ
http://ru.tsn.ua/politika/obama-schi...va-357019.html
А на ТСН - USA Today
У меня аллергия на НТВ как-то внезапно проснулась. По их мнению, Обама скоро признает, что он белый, чекист в пятом поколении и США по результатам 146%-го референдума отходит к великоросии ибо вова прав!
Чего можно ожидать от нашей новой власти, у которой половина партий про российской.
Постоянные разборки, вчера показывали, как кличко наехал на турчинова, подбежал к трибуне с отставкой.
Тот как маленький ребенок обиделся, сразу предложил голосовать, детский сад.
О каком выходе с кризиса можно ожидать от такого правительства, сначала ему верил, сейчас уже напрягает.
Кроме как Яценюка никого там больше не воспринимаю.
focus.ua
@focusua
Доброе утро, страна. Украинский делегат пришел на заседание Совета Европы в футболке с надписью «PUTIN = HITLER».
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
горе-горе
але ж не всім
Також виконавець висловив глибокий жаль і співчуття всім своїм прихильникам, – таксистам, водіям маршруток і вантажівок, колишнім в’язням і значній частині членів Партії Регіонів, – через те, що вони більше не зможуть насолоджуватися виступами своїх улюбленців.
Лідер гурту “Бутирка” відмітив, що істинні поціновувачі блатного шансону не змогли витримати такої несправедливості. “І саме тому, бажаючи й надалі насолоджуватись своїми улюбленими хітами в живому виконанні, такі чудові люди як Віктор Янукович, Віктор Пшонка, Віталій Захарченко та інші перебралися до Росії“, – зазначив Ждаміров.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks