| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Всем доброе утро!
Я за мамскую форумовку вечерню!!! На следующей неделе! Кто за?
Мішоїїдкооооооо..![]()
я смарю ты на форумовку успеваеш и с мамками и знакомствами, гггг )))
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
зрозуміло)) на тій неділі завідуюча вивісила списки зарахованих. нас там (і знайомої однієї) не було. але ми значились що подали туди документи..я так розумію "не влізли"..не знаю що там теща питала, але було сказано "ну числіться. на той рік підете" пффф знайома поїхала десь в районо скаржитись, ми оскільки і не збирались туди йти, виписались в понеділок..того мабуть і взагалі нема..
з.і. буду пресувати перемогу![]()
Всем привет!
Что вы тут с форумовками нарешали?
Я прогноз погоды еще не смотрела, но если кто-то хочет в гости - приезжайте в эту субботу во второй половине дня![]()
КОНСУЛЬТАЦИЯ ПСИХОТЕРАПЕВТА 096-810-96-53
я была бы не против!
я бы с радостью, но как-то погодка((( http://www.gismeteo.ua/city/daily/5077/2/
Ох, жжжесть, а не прогноз![]()
КОНСУЛЬТАЦИЯ ПСИХОТЕРАПЕВТА 096-810-96-53
всем привет!
я тоже за мамскую.
как-то мне кажется, что в парках с детворой собираться сложно будет... они расползаються в разные стороны, в итоге не выходит пообщаться. а смысл же форумовке в общении друг с другом )) с детками мне нра на огороженных территориях )) вот, как Натти предложила, например. это супер-идея.
я выходная на след.неделе 31,1 и 4-го числаесли что, то могу в любой из этих вечеров.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks