| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
А зачем, они же по прописке будут жителями Самары, Магадана и т.дЄвропейський Союз заборонив видавати жителям Криму всі види європейських віз в посольствах та візових центрах на території Росії.
«Відповідно до рішення Європейської ради, візи в країни Євросоюзу будуть видаватися жителям Криму тільки в Україні, оскільки Крим є частиною цієї країни», — повідомили ИТАР-ТАСС в Єврокомісії.
Таким чином, візи в російські паспорти жителям Криму європейські дипустанови ставити не будуть. У ЄК підкреслили, що для отримання віз кримчанам необхідно буде звертатися в посольства і візові центри країн ЄС в Україні.![]()
Володимир Сосюра
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.
Між братніх народів, мов садом рясним,
сіяє вона над віками…
Любіть Україну всім серцем своїм
і всіми своїми ділами.
Для нас вона в світі єдина, одна
в просторів солодкому чарі…
Вона у зірках, і у вербах вона,
і в кожному серця ударі,
у квітці, в пташині, в електровогнях,
у пісні у кожній, у думі,
в дитячий усмішці, в дівочих очах
і в стягів багряному шумі…
Як та купина, що горить — не згора,
живе у стежках, у дібровах,
у зойках гудків, і у хвилях Дніпра,
і в хмарах отих пурпурових,
в грому канонад, що розвіяли в прах
чужинців в зелених мундирах,
в багнетах, що в тьмі пробивали нам шлях
до весен і світлих, і щирих.
Юначе! Хай буде для неї твій сміх,
і сльози, і все до загину…
Не можна любити народів других,
коли ти не любиш Вкраїну!..
Дівчино! Як небо її голубе,
люби її кожну хвилину.
Коханий любить не захоче тебе,
коли ти не любиш Вкраїну…
Любіть у труді, у коханні, у бою,
як пісню, що лине зорею…
Всім серцем любіть Україну свою —
і вічні ми будемо з нею!
1944
Дуже хєрово якщо так. Я думав що людина яка пройшла крізь таке і вистояла стане чудовим прикладом для народу і служіння її буде тільки задля народу. Нє так нє, головне аналізувати. Я на стороні Авакова, похєру шо ти там пройшов - не маєш права таскать автомати і творити шо заманеться тільки тому що ти пройшов майдан.
Бай зе вей ніхто не скажи де він взяв гроші на рєєстрацію 2млн грн?
http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/25/7020299/
Правильне рєшеніє.
Почему бы не дождаться видео обращения того-же Яроша и Авакова или каких нибудь объяснений на офф сайтах МВД, Яроша, ПС, по поводу случившегося, а то что-то больно "грамотные" СМИ становятся
Слишком уж выгодно коекому воспламенить ситуацию на Украине еще и из нутри по еще одному сценарию
п.с. работники МВД, могли стрелять по ногам при перестрелке (одна из версий), а тут оно оно как, что-то не вяжется
Получается, что крымчан ждет огромная подстава. Ведь если им паспорт выдает какой-то Читинский РОВД, то на все вопросы, связанные с уточнением каких-то данных, за ответами пошлют по месту выдачи паспорта. Также и с оформлением загранпаспорта и остальных документов.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks