| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну что.. теперь ждем гидровоща на танках для "урегулирования" конфликта?
Ото зря комент с инфоресурса, логично былобы сначала ссылку в соцсети найти (о заявлениях Сашка)
бо пишут много и часто по разному
http://charivne.info/news/Versiya-2-...-Sashka-Biloho
п.с. это, как вариант, может быть и за чеченские заслуги, сейчас кругом х.з., новости постить без хоть малой уверенности, только панику сеять. Надо ждать оффинфы
вариантов куча, начиная от прощупывания реакция как на дезу, так и использования описанного, и врагов у него тоже не мало и инфа противоречивая - то с кафе вывели, то машинами подрезали и выволокли ... абсолютно бессмысленно пока строить цепь выводов.
как минимум надо Сашка в соц.сетях поискать причем обращать внимание на даты сопутсвующей инфы
нашла. в фб это ВИДЕООБРАЩЕНИЕ
]Нагадаємо, 13 березня координатор «Правого сектора» на Західній Україні Олександр Музичко написав на своїй сторінці у соціальній мережі розмістив запис:
«Керівництво генпрокуратури і МВС України прийняло рішення про моє фізичне знищення або захоплення і видачу мене Росії, для того, щоб потім все звернути на спецслужби РФ. Для проведення цієї операції вже створений спецзагін. Ми володіємо на 100% достовірною інформацією.
Це моє звернення прошу вважати офіційним зверненням до СБУ України.
Звертаюсь також до своїх побратимів, до всіх українців, націоналістів-патріотів: я не боюся смерті і живими не здамся! Хай мої вороги не надіються, що знищивши мене, вони будуть спати спокійно. Моє місце займуть інші патріоти, які продовжать нашу боротьбу».
По слухам людей, работающих на месте происшествия, сработала диверсионная группа из России.
http://korrespondent.net/ukraine/eve...hka-byloho-smy
Классика! )
Пипл схавает.
Без подписи
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks