| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я регулярно перевожу ответы украинских инстанций. Вот Вам закон:
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1788-12/page3Стаття 92. Виплата пенсій громадянам, які виїхали за кордон
Громадянам, які виїхали на постійне проживання за кордон,
пенсії не призначаються.
Пенсії, призначені в Україні до виїзду на постійне проживання
за кордон, виплачуються за 6 місяців наперед перед від'їздом за
кордон. За час перебування цих громадян за кордоном виплачуються
тільки пенсії, призначені внаслідок трудового каліцтва або
професійного захворювання.
Порядок переведення пенсій, призначених внаслідок трудового
каліцтва або професійного захворювання, в інші країни визначається
Кабінетом Міністрів України.
Где там о договорах? Га?
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
не пойдет Днепр,я вот пару дней паниковала,а сегодня успокоилась(правда завтра все может и поменяться,мы ,девочки ,таакие)))
все будет гуд. Коломойский конечно пройдоха(с) и вполне возможно,что в интересах бизнеса он нас бы и слил,но Менору - никогда,очень хорошо знаю,сколько в неё было вложено,да и вообще,самый крупный еврейский центр европы и отдать руссо-фашисто?не. ВСЕ БУДЕТ КАРАЩО!!!)))
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
Это не должно быть заботой Украины, в данном случае... хотели в Россию... вам не мешали. хотите теперь украинских денег доказывайте что вы продолжаете себя считать гражданими государства украина. получайте статус беженца из окупированной территории - и вуаля - восстанавливайте свои гражданские права.
ось, мабуть, причина сьогоднішньої путіно-кісільовької шизи:
http://espreso.tv/new/2014/03/16/zya..._schodo_rosiyiСША мають намір завтра, 17 березня, ввести жорсткі санкції відносно Російської Федерації після проведення так званого "референдуму" в КримуПро це повідомляє "Хвиля" з посиланням на дипломатичне джерело в МЗС Росії.
Зокрема, список санкцій включає: повну заморозка капіталів, інвестицій, рейтингів, кредитів, блокування продажу газу в Європі (розгортання LNG терміналів, які дозволять приймати американський скраплений газ). Також населенню, бізнесу, чиновникам максимально обмежується або закривається в'їзд в США .
Крім того, буде проведена робота щодо власності і капіталів з російським корінням в США. Буде встановлено походження грошей, на як куплена власність, проведена заморозка всіх проблемних рахунків і власності поки на 6-12 місяців.
Також буде розпочато розслідування за всіма гучним покупкам російськими олігархами, як приклади наведені спортивні клуби Прохорова і Абрамовича.
як по мені, дуже не слабо. навіть, ніфуя собі!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks