Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 24 з 38 ПершаПерша ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 753, показано з 461 по 480.

Тема: А теперь посмотрим, потеряли мы нашу область в составе Украины, или нет.

Дописів
    208

Типово

все такие украинцы аж ппц, и никто на родном языке не пишет(с чего бы это)

Дописів
    5 409

Типово

Цитата Допис від Cepreu26 Переглянути допис
    это еще раз доказывает, что никакого притеснения русского языка у нас нет. Все говорят на том, на котором хотят.

Дописів
    445

Типово

Цитата Допис від Cepreu26 Переглянути допис
    Да что Вы вцепились в родной язык, язык украинский мы знаем, не забывайте, что исторически так сложилось, что мы - русскоязычный регион, не нужно постоянно говорить, что раз вы такие украинцы, говорите на украинском, надоело, одно и тоже, одно и тоже. Если я говорю на русском- меня это не делает НЕ украинкой! так что, пор фавор ((
    Моя личная продавалочка http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=370296

Дописів
    5 409

Типово

Цитата Допис від Kara-25 Переглянути допис
    Да что Вы вцепились в родной язык, язык украинский мы знаем, не забывайте, что исторически так сложилось, что мы - русскоязычный регион, не нужно постоянно говорить, что раз вы такие украинцы, говорите на украинском, надоело, одно и тоже, одно и тоже. Если я говорю на русском- меня это не делает НЕ украинкой! так что, пор фавор ((
    все правильно сказали.
    У меня вообще ситуация недавно была - я сам родился на Урале и отец у меня оттуда. Недавно в контакте родня пишет, что переживает за нас, мол у нас тут война, русских ущемляют. Говорят, мы за вас боимся, вы ведь тоже русские - меня аж покоробило, честно говорю. Я считаю себя украинцем, а в свете последних событий - тем более...Одно слово "россия" уже вызывает ярость...

Звідки Ви
    Минск-Днепр
    Дописів
    2 921

Типово

Цитата Допис від Альбатрос Переглянути допис
    А вот скриншот на котором призывают окружать вооруженных людей в масках и вести их в милицию
    МВС та СБУ їх підтримує, в частині роззброєння:
    Звернення міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та Голови Служби Безпеки України Валентина Налівайченка
    15.03.2014
    У зв'язку з надзвичайною суспільно-політичною ситуацією, що склалася в країні, загостренням криміногенної обстановки і системними провокаціями з боку іноземних громадян в Криму і на південному сході України, закликаємо і вимагаємо від усіх громадян негайно здати в органи МВС вогнепальну зброю, яка не зареєстрована законно.
    Наказуємо працівникам МВС та СБУ негайно приступити до виявлення НЕЗАКОННОЇ зброї, її вилучення, та безумовного і ретельного притягнення до відповідальності всіх осіб, які не здали зброю, за всією суворістю закону НЕЗАЛЕЖНО ВІД ПОЛІТИЧНОЇ ПРИНАЛЕЖНОСТІ та участі у громадських формуваннях правопорядку.
    Ми повинні разом негайно зупинити насильство на вулицях наших міст і захистити життя і здоров'я людей. Це безпека кожного із нас, наших родин, усіх громадян.
    Розраховуємо на розуміння громадян України і підтримку всіх справжніх патріотів у цей вкрай напружений час!
    МВС України
    Може не такі вони й погані?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    11 053

Типово

Краще сказати двомовний регіон, тому, що за Союзу, осбливо . останні роки, буквально насаджували російську мову. Можна порівняти з Російською імперією, коли дворянство і ті міщани, що пнулися в аристократи, говорили французькою. В тодішній Україні міщанство намагалося говорити російською. Згадайте "За двома зайцями".
    Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729

Дописів
    445

Типово

Цитата Допис від bmisha Переглянути допис
    все правильно сказали.
    У меня вообще ситуация недавно была - я сам родился на Урале и отец у меня оттуда. Недавно в контакте родня пишет, что переживает за нас, мол у нас тут война, русских ущемляют. Говорят, мы за вас боимся, вы ведь тоже русские - меня аж покоробило, честно говорю. Я считаю себя украинцем, а в свете последних событий - тем более...Одно слово "россия" уже вызывает ярость...
    )) я тоже наполовину армянка, но моей патриотичности хватит на весь ого-восток! Вчера была в Киеве, нация еще так никогда не было объединена, как сейчас, теперь мы знаем, кто наш враг - это Россия, и меня просто тошнят посты моих друзей в соц сетях о том, КАК они хотят отделиться и войти в состав россии, не нравится - пакуем чемоданы и отделяемся, КАК к нам в россии относятся, они узнают уже на границе ))
    А вообще, никогда еще не было такой гордости в принадлежности к гражданству Украины! Все-таки, мы сильная свободная нация! только зачем постоянно заставлять нас это доказывать (

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

на митинге выкопали какую-то очень страрую перечницу, сказали, что она депутат верховного совета ещеСССРа...

она что-то плела, типа у меня до сих пор паспорт СССРа, я живу в сссре и не признаю Украину...
    п ипецъ кароче.

и каиетокуи в комушляжах и в казацких папахах с красными крестами наверху ходили по площади. имхо - расияне

Дописів
    445

Типово

Цитата Допис від Nemezzida Переглянути допис
    Краще сказати двомовний регіон, тому, що за Союзу, осбливо . останні роки, буквально насаджували російську мову. Можна порівняти з Російською імперією, коли дворянство і ті міщани, що пнулися в аристократи, говорили французькою. В тодішній Україні міщанство намагалося говорити російською. Згадайте "За двома зайцями".
    Гаразд, згодна, двомовний регіон, раньше насилием из нас выбивали рожной язык, притесняли, как могли, а теперь упрекают, что же вы, мол, не говорите на родном языке. Скоро снова начнется, будут выбивать из нас наше украинское сознание, только волю им дайте, Крым возьмут, а там и дальше, руки загребущие! Меня злит (

Дописів
    1 364

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    на митинге выкопали какую-то очень страрую перечницу, сказали, что она депутат верховного совета ещеСССРа...

она что-то плела, типа у меня до сих пор паспорт СССРа, я живу в сссре и не признаю Украину...
    п ипецъ кароче.

и каиетокуи в комушляжах и в казацких папахах с красными крестами наверху ходили по площади. имхо - расияне
    Вот интересно почему этих в камуфляже и папахах не пригласили для беседы блюстители порядка?
    Ну хотя бы паспорта смотреть надо?

Звідки Ви
    youtube.com/marykolpovsky
    Дописів
    7 532

Типово

И только один вопрос мучит меня....
    Ну я еще могу понять споры ЕС vs. ТС.
    Ну я еще могу понять споры бЕндеровцы vs. рассияне-освободители.
    Но совок-то тут при чем??? Какого Х его сюда лепят?

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від Гермиона Переглянути допис
    Вот интересно почему этих в камуфляже и папахах не пригласили для беседы блюстители порядка?
    Ну хотя бы паспорта смотреть надо?
    а за что? они просто стояли возле входов в метро...
    да и ваще там все напоминало цирк.

Цитата Допис від KMV Переглянути допис
    имхо - просто хотят опять стать молодыми.

Дописів
    445

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    а за что? они просто стояли возле входов в метро...
    да и ваще там все напоминало цирк.
    жаль, не попала на печкин-шоу, а вообще, Днепр еще адекватный, хоть это радует ))

Дописів
    5 409

Типово

это уровень умственного развития некоторых людей...

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

жаль, не попала на печкин-шоу, а вообще, Днепр еще адекватный, хоть это радует ))
    их реально было очень мало, но видно, что денег организаторам подкинули, тк много было аквашрейшей и прочей атрибутики сссра и РФ

Дописів
    445

Типово

Наши бабушки и дедушки до конца дней своих, наверное, будут вспоминать о низких ценах на колбасу, бесплатной медицине, и насыщенной культурной жизни, да только не нужно быть великим экономистом или политологом, чтобы понимать, что прогресс не стоит на месте и все не может быть также, как было 5 лет назад, интернет пришел в нашу жизнь и ничто никогда не будет, как по их воспоминаниям, было в совке. даже, если бы СССР распался, все равно, мы жили бы также, как сейчас, или хуже! Просто не понимаю зачем эти - а вот при советском союзе....

Дописів
    436

Типово

каиетокуи в комушляжах и в казацких папахах с красными крестами наверху - то наша козацька самооборона скорей всего

Звідки Ви
    Днепр-Украина!
    Дописів
    1 025

Типово

Цитата Допис від 06061966 Переглянути допис
    Слово якесь дебільне - антимайданівці.
    Якщо ж припустити що дійсно, на майдані, було волевиявлення переважної більшості народу, то антимайданівець = антинародник.
    Хрінь та маячня, Ви не знаходите?
    Некоректна назва, бо ворогів народу серед тих людей не більше ніж у опонентів, якщо взагалі такі є.
    Це Прихильники Букви Закону, або Свідки Порушення Норм Права.
    Обычно пишу на русском, но вам с удовольствием отвечу на рідній мові

Як Ви кажете? Прихильники букви закону? Якщо б ці люди були прихильниками букви закону, вони б пліч обпліч стояли разом на майдані с тими людьми, які вийшли проти беззаконного побиття студентів та громадян України 30 листопада. Чому законна влада не вийшла до митингуючих і не пояснила свої дії? Це був закон?
    Після кожного кривавого побиття влада ховалась і через тиждень щось вигавкувала?

А тепер до"законної"буденності:

1 буква закону: наші медичні заклади. Лікарні - потрапляешь у лікарню - тут же "законно" платиш в фонд лікарні від 50 до 100 грн., потім по тому ж самому закону про безкоштовну медичну допомогу платиш у фонд відділення, ну і покупаеш необхідні лікі + платиш за операцію. І не треба мені розповідати про жахливе фінансування лікарень, тому що є в мене одна знайома - медсестра, так ось зарплата десь 2000 грн. + стільки ж "лівих" (з того фонду відділення) + мило, паперові рушники, лікі - теж полна хата, і все з лікарні дармове.

2 буква закону: Навчання - син навчається у школі, дочка у садочку. І все теж "безкоштовно". Щоб потрапити у садочок від 1000 до 3000 грн. (все залежить від садочка). Окрім того кожен місяц фонд сада + фонд группи (100 грн.) якщо порахувати кількість діточок, то виходить десь 200*100= 20000 грн. у місяць ( а вихователям, батьки окремо ще доплачують грн. по 20-50 в місяц) Куди йдуть ці гроші? Думаю, що лише невилика сумма залишаеться у завідуючого, а все йде вище наприклад у гороно... У школі такаж сама ситуація...

Про корупцію у держ установах я не буду описувати, бо немає часу, але хто звертався в БТІ, або кудись ще за якимось дозвілом, я вже мовчу за земельні акти, той мене зрозуміє. коли треба якісь паперець отримати який коштує по закону 100-200 грн., а за нього платишь у сто разів більше, бо інакше ніякого шансу...

Так до чого я це пишу? Я вважаю що людям треба не мріяти, що прийдуть росіяни і наведуть порядок (бо повірте у них така ж сама корупція в країні), або люди які були при владі схаменуться і стануть чесними. ТРЕБА разом з'єднати зусілля щоб навести САМИМ порядок у СВОЇЙ КРАЇНІ, вимагати, щоб приймалися такі закони, які будуть карати всіх корупціонерів при владі. Але цього можливо добитися лише разом і в единій країні.

Слава українцям!!!

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від Bulkin Переглянути допис
    каиетокуи в комушляжах и в казацких папахах с красными крестами наверху - то наша козацька самооборона скорей всего
    Скорее всего - нет.
    С красным верхом папахи - у кубанских кизяков. Это их отличительный знак. Так что, имхо - засланные это.

Дописів
    32

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Скорее всего - нет.
    С красным верхом папахи - у кубанских кизяков. Это их отличительный знак. Так что, имхо - засланные это.
    Вот такие были
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_0922_1.jpg
Переглядів: 133
Розмір:  46,2 КБ
ID:	1419110

Сторінка 24 з 38 ПершаПерша ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті