| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
опять идиоты.... вы что опять не разобравшись наклейки вешаете?? "идиоты" ваши из Питера против войны и кровопролития... неприятно воспринимать вас как просто организм - но это факт. Если бы в москву приперлись украинские танки... как бы вы тогда себя чухали- с кофейком и бутербродиком???)))
Старики тоже разные бывают.
Разговор первый: " Янукович до президентства воровал шапки и бил людей. Став президентом - вором остался. Разворовал казну и земли. Украинский народ его прогнал. Почему наши браться - русские, хотят чтобы на Украине президентом был вор? И готовы убивать нас за это?"
Разговор второй: "Раньше жизнь была лучше. В СССР жили хорошо. Мы хотим быть с Россией" Вот как этой бабушке объяснить, что Россия сейчас это совсем не СССР?
Ну,и конечно, люди, у которых бизнес на рашку завязан - тоже переживают...
їхнє "квазі" лише є доказом наявності їх квазі-мізків.
невже рф настільки велику має потребу в Україні, що вдається до таких "низькочастотних" засобів...бо товаришувати країнами у свій час в них не вистачило розуму
моя вдячність не доречна, але я вдячна.
з їншого боку, а раптом , дійсно більшість криму за рф ? як не сумно втрачати родовище газу в Ч.морі , було б цілковито справедливо не дати втратити життя нашим військам у Криму й прийняти якомога щиро зі всіма побутовими умовами українців-втікачів звідти.
дякую, я не зустрічала таке.
і за Єфрємова, хто викладає сюди - також дяка.
цікаво було б подивитися скільки в нас українських українців в місті - якщо б вивісили зовні наш прапор всі комерційні структури хоча б.
)
Спасибо)))))))))))))Допис від YurikM
в Харкові сутичка була - в новинах сказали, що молодики , які її спричинили, приїхали на автобусі з Дніпроп-ськими номерами.
давно так не ржал.... какой народ... протестовать пойдет в россии???? у вас даже голубей спокойно белых в небо люди не смогли выпустить в знак протеста против войны.... (казалось бы без лозунгов, мирная акция - отпускают белых голубей в небо).... ваших женщин посреди москвы среди белого дня загрузили в автозаки!!! вы че!!!))) вы там это спуститесь на землю... и учитесь думать конструктивно... сегодня нас, завтра вас, разницы между нами никакой для вашего путьки нет...тоже мне сверхнация... лучше думайте че сами будете делать??
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks