Маю хостинг, можу зробити ftp-аккаунт. Близько 2 гігабайт, для архіву. Ніяких обмежень на кількість чи розмір файлів. На фріхості. Може, це й не проблема, але зайвий варіант не завадить.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На данный момент собрано 398 грн.
Ну нарешті я цю тему знайшов, а то все БТРу на телефон кидаю, та шукаю волонтерів серед наших у Симферополі, які не стрімаються їхати в Севас. Ви б частіше, Янь, зі своїм підписом в загальні заходили)
Востаннє редагував Лубенський: 13.03.2014 о 21:01
У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)
Потреби від БТРа станом на 11.03.2014 р.
Якщо не виходить зібрати грошами, пропоную збирати речами, і думати як відправити.іжа поки що не потрібна, потрібні бінокли, засоби звязку, ліхтари , шкарпетки, цигарки( бо палити почав навіть я)
І є ще така інформація:
Інформація від наших однопартійців з Дніпродима, тож перевірена і надійна. Хто може передати інфу БТРу, можливо в нього є такі, яким це потрібно.Дніпродзержинськ Дніпропетровської області запрошує у гості кілька сімей кримських татар, або українських військових. Можливо хтось хоче відправити з Криму жінок та дітей. На вас чекає приватний готельчик на 5 номерів. Ми були б раді надати ту допомогу, на яку здатні. Їхати можна вже зараз, номери повністю обладнання для проживання.
У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)
Баланс на 6-30 14 марта 1 393 ГРН
Поки у мене є можливіть трохи забігти на форум.
Тому така інформація і питання.
Технічно є можливість зробити онлайновий стрім від нашого БТРреверса.
Онлайн канал створено і протестовано, працює.
Далі все упирається в обладнання.
Потрібно:
- 3G модем відповідно з підключенням (чи передплата, чи контракт - неважливо, аби швидкість була). У МТС в тому районі є 3G покриття. Щоправда, зараз можуть іноді глушити.
- вебкамера (ноут є, але без вебкамери)
- подовжувач USB метрів так на 4-5 (якщо взагалі такі існують)
Якщо у кого щось із цього є і готовий поділитися - пишіть.
Якщо хтось може це придбати дуже дешево - пишіть.
Оплатити 3G з'єднання - це не дорого, а по обладнанню можемо не влізти у фінанси.
Якщо можемо (зможемо вирішити), то бажано встигнути за сьогодні-завтра
есть не нужный 3жшный модем симочный рабочий от ого - *** вей, могу отдать сегодня
Укушеный турбой
До трьох метрів є пасивні
А довші - активні, наприклад, http://can.ua/viewcon-vv-043-usb-am-af-vv043-10/p3244/
Але в наявності в них зараз нема, не встигнемо![]()
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Копирсалася, копирсалася, знайшла веб-камеру. Але вона старенька, та не знаю, чи робоча чи ні.
З підставкою, без шнурів. Модель Logitech CliskSmart310.
Я нею не користувалася (колись йшла подарунком до покупки).
Якщо така підійде, можу передати коли і де зручно.
"Концентруюся" на Парусі.
Добра.
Анна
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks