| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не долго радовались 18 летние украинские парни, армейка возвращается Тенюх не исключает перехода к смешанной системе комплектации украинской армии
И так, чтоб каждый кто крикнет: нумо браття до сброи! Моментально стал бы членом небесной сотни. Только так.
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
Кстати, о Рунете.
На левой фотографии — «Тигр», сфотографированный нашим фотокорреспондентом Евгением Фельдманом 4 марта в Крыму, близ авиабазы ВВС Украины.
21 — это код Северо-Кавказского военного округа. Первые две цифры на номерах военной техники — это привязка к военной части, третья цифра — номер роты. То есть в Бельбеке в кадр нашего фотокорреспондента попал «Тигр» четвертой роты «неизвестного» подразделения СКВО.
А справа — фотография, сделанная 19 марта 2012 года, во время репетиции парада Победы на полигоне в Алабино. Это «Тигр» четвертой роты, того самого разведывательного подразделения, что «засветилось» и в Крыму.
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/12/7018478/
У ніч на середу в Херсонській області СБУ затримала розвідувальну групу Збройних сил РФ.
Про це повідомляється на сайті відомства.
"Метою цієї групи було вивчення оперативної обстановки, отримання даних про передислокацію та ступінь готовності підрозділів Збройних сил України на території Херсонської області", - зазначили співробітники українських спецслужб.
Розвідка проводилася стосовно 3-го зенітно-ракетного дивізіону (місто Каховка), 208-ї зенітно-ракетної бригади, підрозділу 79-ї автомобільної бригади. Розвідники також мали визначити координати знаходження блокпостів прикордонних військ та розташування частин підрозділів ЗС України.
"Ватажком групи є громадянин Російської Федерації, офіцер військової розвідки ЗС РФ, 1981 р.н., уродженець Рязанської області. Затриманий незаконно використовував паспорт громадянина України на ім’я Арбузова Євгена Сергійовича, 1986 р.н", - повідомили в Службі безпеки.
СБУ обіцяє розслідувати цей інцидент та вже поінформувала Міністерство закордонних справ України.
Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в понеділок ввечері у Донецьку затримали співробітника російської розвідки.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks