| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А кто подскажет, зачем это стадо дебилов хочет перенести президентские выборы на 7 декабря? Какова логика и в чём профит?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
На планеты есть ядерные державы и страны-шмакодявки. Украина добровльно отказалась от статуса державы в пользу статуса шмакодявки. В сообществе стран-шмакодявок есть как благополучные, так неблагополучные государства. Мы явно неблагополучная страна.
Теперь о главном. Почему в свете нависшей смертельной угрозы никто не говорит о химическом и бактеорологическом оружии?
Есть ли у нас таковые средства сдерживания или их тоже прокакали?
Я считаю, что у многих шмакодявок такое хозяйство имеется. так почему мы об этом молчим?
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Юра, вы действительно истеричка! Прекратите херню морозить. Тут фото как вскрывали этот сейф, и фото тех кто жил в Межигорье http://www.radiosvoboda.org/content/.../25292703.html
ребята, вас читать нет ну никакой возможности.. это, наверное, самый быстрый тред за всю историю к сожалению.. бросьте плиз ссылкой, на какой странице народ "восторгался" последним (надеюсь) шоу януковича.. я ж в вас верю, одесса точно позавидует, а я мимо![]()
Главное - это цвет! (с) Бондарева
Степан Стецько
Доброго вечора і доброї ночі! Вівторок. Третій день тижня.
Холодна війна продовжується. І одна з головних частин її то інформаційна. Будьте уважні!!! Йде війна заголовків, а диявол ховається в тонкощах. Навіть у захваті та наших і військових частин часто чуєш - "все пропало шеф!", потім вияснюється, що не вся база зайнята , а тільки блокована, перейшов не весь загін до Аксьонова, а прапорщик і ще один прапорщик, і командир не зрадив, а залишився вірним присязі, хоч його і утримували півтори доби, і пропонували гарячий душ, добру їжу і привітний прийом у Аксьонова(Бахчисарай). І таких ситуацій багато. Тож не кричить "все пропало шеф".
Йде боротьба. Дуже багато чинників показують - ми не програли, просто ще не виграли. Ми боремося. Хоча б те, що Путін хоче налагодити зв'язки з Джемільовим, то теж показник хиткості його позиції. Немає зараз остаточного вирішення ситуації. Може бути все і те, і те. А крики, що Захід вже домовився розділити України деза. Хто це кричить? ПР, комуністи та Росія. І Ви вірите? Так вірите. Бо боїтесь. А не треба боятися. Треба боротися. Не треба вірити мені. Вірте собі, а не ПР та Донію, котрий городами ходив по Криму і говорив, що Київ кинув Крим. А ти що не Київ? Ти не депутат? Ти що там робив? Піару набирав? Листівки кажеш? Знову огородами?Перечитуйте та перевіряйте. Ще далеко не все програно.
А краще в такі хвилини пригадуйте майдан. Як було там, коли 11 грудня казалось що все... І ще потім були такі хвилини, але вистояли і перемогли януковича. З нами Бог. Не вірите? Я теж не вірю, я просто знаю це. Бог є і він з нами.
Просто пам'ятайте, ми можемо виграти!!! І будьте ретельнішими до інформації . Перевіряйте . Багато хаосу і неточностей.
Заколки и бантики, ободки ручной работы
Не знаю куда писать, поэтому пишу тут (Дакота на Новороссийском форуме сокрушается):
Вот так Рашка держит слово))) крымчакам на заметку.Ключевой момент - перелетевшие с семьями в Россию беркутята не приняты на работу, хотя их вполне себе приглашали.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks