| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У Росії Володимир Константинов заявив, що буде робити все, щоб приєднати до РФ не тільки Крим, але й всю Україну
Після майбутнього референдуму в Криму спікер Верховної Ради АРК Володимир Константинов обіцяє зробити все, щоб приєднати до Росії не тільки Крим, але й всю Україну, повідомляє ИТАР-ТАСС.
"Я сподіваюся, що ми все-таки зуміємо допомогти виховати в Україні нового лідера. Ми не один раз в ці роки говорили, що з'явиться в Україні новий Богдан Хмельницький, який об'єднає наші дві великі держави, які окремо існувати не можуть", - зазначив він на зустрічі зі спікером Держдуми і керівниками фракцій нижньої палати російського парламенту.
"Ми, кримчани, в цій частині будемо робити все, щоб це сталося, щоб з Росією возз'єднався не тільки Крим, але й возз'єдналася вся Україна", - запевнив глава кримського парламенту.
Він розповів депутатам Держдуми, що вчора отримав масу дзвінків, які були адресовані йому в тому числі як "члену Всесвітньої ради російських співвітчизників". "Було дуже багато дзвінків - зі східних регіонів України, з Одеси", - повідомив Спікер, уточнивши, що люди "вітали й говорили, що "все дуже добре".
"Але у нас, на жаль, є дуже великі проблеми", - констатував голова Верховної Ради Криму. "Україна - це частина єдиного великого російського світу. Після того, як ми вирішимо питання по Криму - а я впевнений, що ми вирішимо його - ми просто зобов'язані докласти максимум зусиль, щоб захистити не тільки росіян України", - вважає Константинов. "Але, за великим рахунком, треба захищати всіх громадян України - і росіян, і українців - від фашизму, нацизму, від цього нахабного тиску представників західних держав, які нав'язують свою ідеологію, які говорять про якісь великі європейські цінності", - вважає він.
"Я думаю, ця влада швидко провалиться, в найближчий рік ми побачимо серйозні протиріччя в цій новій владі, вони й сьогодні, замість того, щоб займатися Україною і робити Україну єдиною державою, абсолютно не чують інтереси південного сходу України, і в сформованому уряді жодних інтересів південного сходу немає", - заявив кримський політик.
Заколки и бантики, ободки ручной работы
Каких успехов? По поводу этих грядущих успехов простым и наглядным языком написано тут:
https://www.facebook.com/irina.korot...96823360369465
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Телевизор я не смотрю по вполне понятным причинам - там одна херь по всем каналам, тошнит давно от этого говна.
ПС - это кто?
А, правый сектор, понял.
http://podrobnosti.ua/podrobnosti/20...24/954973.html
Востаннє редагував Анонимоус: 07.03.2014 о 12:36
Щикарный вброс от пу. Дальше включаем логику:
Днепр: 10 000 - 15 000 человек вышли на антипу митинг, Донецк - 10 000, Одесса - 10 000.
Где пу будет держать такое количество протестного населения при присоединении юго-востока Украины к россии? Нет, понятно, что планы по развитию Дальнего Востока обширны.
Но это та искра, из которой возгорится пламя.
Так что это отвлекающий маневр и бла-бла-бла от пу
Образ внешнего врага, отвлекает от мыслей о том, что данное правительство нихера не народное и не честное. Наверное так.бездействует наше народное честное олигархическое правительство в связи с этой ситуацией в Крыму?
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
тоже удивляюсь почему никто не боится того,что аксенов заберет их дачи,предприятия...
а ведь он это в открытую сказал.
мне кажется ахметов не на нашей стороне
а про военных вы неправы.
выстоять и не сорваться это подвиг.тем более,что и население подливает масло в огонь.
и киев не особо реагирует.
просто вы ведете себя как идиоты... дрочите на какойто авианосец в другом полушарии, на какието озабоченности и санкции...
а в это время:
1. крым оккупирован
2. наши военные в осаде с приказом не оказывать сопротивление
3. проголосовано присоединение к РФ и назначен формальный референдум
4. россия уже и закон приняла по которому присоединит крым, сф готов уже голосовать за анексию
5. украине в качестве компенсации за потерю крыма предлагают отсоциацию (но только политическую часть).
бла-бла-бла...говорит то, что путин напел."Я думаю, ця влада швидко провалиться, в найближчий рік ми побачимо серйозні протиріччя в цій новій владі, вони й сьогодні, замість того, щоб займатися Україною і робити Україну єдиною державою, абсолютно не чують інтереси південного сходу України, і в сформованому уряді жодних інтересів південного сходу немає", - заявив кримський політик.
Вот мне интересно, а какие такие эксклюзивные интересы юго-востока, которые отличаются от интересов всех остальных? Че шахтер в Донецке, продавец в Одессе, фермер в Виннице, менеджер в Киеве, рабочий в Ровно имеют разные интересы, кроме общечеловеческих?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Всякие юстасы и их опусы испортили мой сленг... меня довольно таки воспитанную и интеллигентную женщину сделали матершинницей
Как можно такую х............... пороть?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks