Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 228 з 309 ПершаПерша ... 128178218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238278 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6171, показано з 4 541 по 4 560.

Тема: Флудилка-болталка (том 2)

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Anny Переглянути допис
    Ир, читаю и просто сказка из твоих слов вырисовывается.
    У меня мама в универе доцент с кандидатской, стажем именно преподавательской деятельности больше 20 лет и кучей дипломников получает почти в 2 раза меньше. Вот почему интересно?
    Аня, сфоткати?

Який ені сенс вигадувати?

Тімур не гребує заочниками, не гребує вечірниками. Так, він там о суботах читає лекції і сидить до 8 пари.

В місяць без почасовок - 4918 нарахування.
    Податків дофіга, я розумію. Але факт є фактом

Аня, дивись, це лютий цього року. Погодинки лише доплата з минулого року - затупили з нарядами.
    Востаннє редагував Ірчик: 04.03.2014 о 23:18

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Stasya Переглянути допис
    Девочки, я валяюсь)))

Дописів
    2 526

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Аня, сфоткати?

Тімур не гребує заочниками, не гребує вечірниками. Так, він там о суботах читає лекції і сидить до 8 пари.

Ира, я думаю, никто не сомневается в правдивости расчетки. Но! Вуз на Вуз не приходится. И говорить о том, что так много получают бюджетники на основании зарплаты только Вашего мужа нельзя. Вот у меня тоже зарплата на-а-амного меньше. И нет ни заочников (оплачивающихся по отдельным тарифам), ни вечерников, ни почасовки - вот и теоретически не может быть на моем месте работы. Поэтому таких денег на работе не заработаешь. Меня в том вашем сообщении неприятно резанула именно фраза - не надо жаловаться - вот, кто хочет, тот может много заработать и в ВУЗе. Нет, не всегда так. И выборка из одного человека не является статистически достоверной.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    21 896

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    О, Ева Браун

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Оллі, Аня.
    Національні виші мають однакові ставки.
    От вам фото. За 10 хв видалю.
    порівняйте ставки і доплати якщо хочете.
    Я далека від гадки, що мій чоловік унікальний і йому доплачує особисто Півняк
    Ви ж пані освічені і розумієте, що тарифна сітка є досить універсальною))
    Востаннє редагував Ірчик: 04.03.2014 о 23:46

Дописів
    3 896

Типово

Аня, сфоткати?

Аня, дивись, це лютий цього року. Погодинки лише доплата з минулого року - затупили з нарядами.
    Не увидела, но дело не в том, что я тебе не верю.
    У мамы почасовки дофига и реально работает почти на 2 ставки, но платят только за ставку. Мол больше не могут. И дипломников около 100 чел с разных факультетов, и аспиранты есть.

Цитата Допис від Olly Переглянути допис
    Ира, я думаю, никто не сомневается в правдивости расчетки. Но! Вуз на Вуз не приходится. И говорить о том, что так много получают бюджетники на основании зарплаты только Вашего мужа нельзя. Вот у меня тоже зарплата на-а-амного меньше. И нет ни заочников (оплачивающихся по отдельным тарифам), ни вечерников, ни почасовки - вот и теоретически не может быть на моем месте работы. Поэтому таких денег на работе не заработаешь. Меня в том вашем сообщении неприятно резанула именно фраза - не надо жаловаться - вот, кто хочет, тот может много заработать и в ВУЗе. Нет, не всегда так. И выборка из одного человека не является статистически достоверной.
    вот вот.
    да еще и от руководства многое зависит

Наша гордость 2014 Аватар для Zirael
    Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

У меня впереди еще тридцать страниц перечитывать, мне кажется, или Путин ох.уел?

http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/4/7017517/
    Президент Росії Володимир Путін заявляє, що Росія не повинна виконувати Будапештський меморандум.Про це він заявив на прес-конференції у вівторок.
    "Коли ми вказуємо на те, що це антиконституційний переворот, нам кажуть – ні, це не збройне захоплення влади, це революція", - сказав він.
    "А якщо це революція. Що це тоді означає? Мені тоді важко не погодитися з експертами, які вважають, що на цій території виникає нова держава. Так само було після катастрофи Російської імперії після революції 1917 року, виникає нова держава", - сказав він.
    "А із цією державою ми жодних і щодо цієї держави ми жодних зобов'язуючих документів не підписували", - заявив Путін.
    При цьому він заявив, що по контрактах з Газпромом Україна має заплатити 2 мільярди.
    За його словами, незважаючи на надання знижки й кредиту, проте, борг України за поставки газу "Газпрому" уже становить $1,5-1,6 млрд, а якщо не зробить платіж за лютий, то він сягне вже $2 млрд.
    Как признать власть легитимной и убрать своих шавок из Крыма - так он ничего не подписывал, а про должок напомнил. Так не подписывал же!

http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/4/7017508/

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що Україні необхідні вибори президента, однак попередив, що може їх не визнати.
    А не посрать ли нам на его признание НАШЕГО Президента?

Ваще империанец с катушек съехал. Сорри, я из-за этого ублюдка всю ночь не спала, а новости сыпятся одна другой краше.
    HappyZoo.dp.ua - зоотовары с доставкой
    Karina-tour - туристическое агентство

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

ДО чого тут керівництво?
    Аня, попроси у мами такий папірець. І порівняй. І якщо вона в Національному виші отримує менше за тими самими пунктами - дорога вам до суду.
    Де вона працює? Можна в особисті. Просто цікаво.

Затримувати - затримуюють. Факт. Бамажку дали, а грошей ще ні )))

Olly, а Ви де, якщо не секрет?

А не пробували паралельно в ынший виш влаштуватись?
    Востаннє редагував Ірчик: 04.03.2014 о 23:39

Дописів
    3 896

Типово

ДО чого тут керівництво?
    Аня, попроси у мами такий папірець. І порівняй. І якщо вона в Національному виші отримує менше за тими самими пунктами - дорога вам до суду.

Затримувати - затримуюють. Факт. Бамажку дали, а грошей ще ні )))
    сравню, самой интересно стало
    да, в национальном.

а руководство - я ж написала, работает почти на 2 ставки, платят как за одну. и в расчете указывают одну Я сама недавно об этом узнала. И это не только у нее, а почти у всех на ее кафедре

Дописів
    2 526

Типово

ДО чого тут керівництво?
    Я не можу чесно порівнювати, тому що хоча і є кандидатом, но не маю ні ставки доцента (мій ВИШ досить жадібний на такі ставки), ні, відповідно, звання доцента. Тому маю лише доплати за ступінь та вислугу років, і меншу суму по тому. Іро, є різні нюанси в різних ВИШах, тому, повторюся, не можна сильно порівнювати. Так, я намагаюсь підробляти в іншому місці, не гребую роботою репетитором, ала саме зарплатня не велика, як на той об'єм роботи, який їй відповідає.
    Проїхали, це вже нагадує сумнозвісне порівняння у чоловіків

Дописів
    1 374

Типово

Цитата Допис від kotena Переглянути допис
    я потому и обратила внимание на передачу хорошо он только что комуняке рассказал

Жанна, вы внимтельно прочитали мой пост? рекомендую перечитать еще раз

вы единственняа Жанна в Днепропетровске?

вы утверждаете "там", что свою инфомацию я распространяю по методичке, и это мне должно быть стыдно?
    Слушайте, ну вы же сами написали, что вы меня знаете по форуму, к чему сейчас оправдываться единственная я или нет

Я там не утверждала, что вы распространяете информацию по методичке, вернитесь и посмотрите, что я ответила другой девочке на картинку, которая ни коем образом вас не касалась, а не на ваш пост. Вы сами придумали, сами обиделись. Так что первый ваш совет адресую собственно вам

И впредь попрошу, за глаза меня не обсуждать (это включается таскать мои посты сюда. Я ваши посты от сюда туда не тащу). Ели у вас какие-то вопросы - задавайте напрямую,или хотя бы попытайтесь читать все посты, которые я вам писала
    Тут я специально не отписывалась и старалась избегать эти темы на форуме, я многих тут знаю лично/заочно, и в полемику вступать не хочу ни с кем. Но вы первая начали. Хотите смаковать? Имейте честность прямо в этом признаться. Нет - прекращайте

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Anny Переглянути допис
    сравню, самой интересно стало
    да, в национальном.

а руководство - я ж написала, работает почти на 2 ставки, платят как за одну. и в расчете указывают одну Я сама недавно об этом узнала. И это не только у нее, а почти у всех на ее кафедре
    Так НЕ буває. До докторантури Тімур працював на 1,5 ставки. І у них є такі й зараз.
    Професор старенький отримує близько 7 тисяч. Там інший стаж і інший ступінь.

Я до чого: я НЕ хвалюся і навіть не сперечаюсь. Я довела свої слова наочним фактом. І зробила таку зарплату можливою Юля в першу чергу, а потім - Денисова.
    До них був мрак.

Я знаю, що у нас модно розповідати, які нещасні бюджетники. Але в багатьох галузях це вже не так. Як буде далі - не знаю.

ЗІ: от в ОДА, між іншим, зарплати мізерні

Дописів
    10 650

Типово

Ну, прямо таки.
    Працюйте - і буде вам*-)
    Мій доцент у грудні отримав (нарахування) 6803,49 грн.
    Так, крім ставки і вислуги та наукового звання він ще має погодинку, але... не перепахується в універі з раннього ранку до пізнього вечора.

ЗІ: спасибі Юлі і Денисовій за тарифну сітку.

Я пам"ятаю 2000 рік, ми жили на аспірантську стипендію в сто баксів, яку постійно затримували - тоді керівникам можна було не заплатити зарплату, а покласти її на депозит на пару місяців.
    Хм че то я туплю наверное...но в платежке указано-до сплати- 3800 с копейками ну и выплата этой суммы. Где ваш муж берет еще столько же, чтоб получилось 6800грн?
    Р.Ы работаю в вузе другом, но оклад и начисления те же....так что все справедливо именно в тарифах. Опять таки Ірчик...оклад 2914 грязыми для доцента, ктн....вы вот за этот оклад благодарите Тимошенко и Денисову?

-Боже, дай мне сил, терпения. и на всякий случай 1 млн долларов

Дописів
    1 374

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Ну вот пусть Жанна тайну-то откроет
    а я там написала: одни бандиты сменили других...а вот подробности уже не для форума

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Онаа Переглянути допис
    Хм че то я туплю наверное...но в платежке указано-до сплати- 3800 с копейками ну и выплата этой суммы. Где ваш муж берет еще столько же, чтоб получилось 6800грн?
    Р.Ы работаю в вузе другом, но оклад начисления теже....так что все справедливо именно в тарифах. Опять таки Ірчик...оклад 2914 грязыми для доуента, ктн....вы вот за этот окладблагодарите Тимошенко и Денисову?
    Уваніше, ви ж викладач
    Я говорила про місяць, коли була погодинна оплата - ще дві тисячі. Грудень минулого року. і я вжила слово "нарахування". Думаю і в хімхламі в курсі, що це таке

А оце - свіжі цифри, лютневі.

Так, я дякую за цей оклад. Тому що вважаю його достатнім для нормального існування (вкупі з доплатами) і при цьому ще є час на підзаробити в іншій сфері. Коли була погодинка - часу на інші роботи лишалося мало, це так. Але й зарплата була вища
    Востаннє редагував Ірчик: 04.03.2014 о 23:54

Кулинар года 2011, 2012
    Подпись года 2013
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 310
    Approved by Boberchuk
    Мнение, как *опа, у каждого своё.

Дописів
    10 650

Типово

Уваніше, ви ж викладач
    Я говорила про місяць, коли була погодинна оплата - ще дві тисячі. Грудень минулого року. і я вжила слово "нарахування". Думаю і в хімхламі в курсі, що це таке

Так, я дякую за цей оклад. Тому що вважаю його достатнім для нормального існування (вкупі з доплатами) і при цьому ще є час на підзаробити в іншій сфері. Коли була погодинка - часу на інші роботи лишалося мало, це так. Але й зарплата була вища
    Ну тогда выскажу свою тчку зрения- мое мнение- оклад в 2900 для доц, кандидата, защитившего диссертацию...это позор для страны. Охрана, продавцы в бутиках меют ставку на 600 грн выше. Доплаты за звание и должность- вообще позорны, в спектре того, что все исследования по диссертации делаются практически на 80% за счет диссертанта. Опять таки- 6800 с почасовкой- это можно рассматривать как основное место работы+ дополнительно. Но по факту- зарплата всего дишь 3800. Уж не знаю, чем вы так признательны Тимошенко и Денсовой...но при них ставки увеличились не более чем на 300-400грн.

Звідки Ви
    ж/м Парус
    Дописів
    21 896

Типово

Все высказывания - в копилку имиджа. Ну просто молодчина! (в этом смысле)

Дописів
    10 650

Типово

Уваніше, ви ж викладач

Чего то я все равно не понимаю....3800+2000 почасовая оплата= 5800...де еще тыс берет супруг?

Сторінка 228 з 309 ПершаПерша ... 128178218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238278 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті